Güncellemeler
+1 yıl
bugün gidicem doktora sabah olunca bırak doktora gitmeyi acı ve kasıntıdan yürüyemiyorum bile evin içinde çok kötü durumdayım yani, cinsel yoldan bulaşan bir şey değil öyle sanan varsa eğer neyse bu yaralar nasıl geçer bilen var mı ya doktora gitmeden önce kremi aileme aldırıp sürüp öyle gitmeyi düşünüyordum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bi doktora gözükmeni tavsiye edenler olmuştur mutlaka
gidicem zaten sabah
Gitmelisin
Şimdiden geçmiş olsun diyelim
teşekkürler
Kaşıntı için alman gerek bi ilaç uyuz için vardır zaten özel bölgen kötğ olmul
var ama bana lazım olan kaşıntı yüzünden yara olan yerlere gereken ilacın, losyonun veya kremin ismi işte
oha lan cok zor alllah yardimcin olsun cikdiyeye gittinmi
teşekkür ederim daha gitmedim bu sabah gidicem gece gece gidemiyorum
cilt hastaliklarina git ve yaktir.. sendeki hepatit hastaligi olabilir
olduğunu sanmıyorum uyuz yüzünden olduğunu düşünüyorum doktora gidicem, çünkü arkadaşımın tişörtünü giydikten sonra oldu cinsellikten değil
sen doktora git onlar ilac surer ya da igne yapar
vakti zamaninda ailecek bizede bulasmisti igne olmustuk :))
daha önce uyuz oldum gidicem doktora ama işte yürüyemiyorum bile evin içinde nasıl gidicem bu halle bu acıyla hiçbir fikrim yok evde eskiden uyuza yakalandığımız için losyonlar var onlardan sürüyorum muhtemelen yine aynı losyonlardan yazıcak ve sürücem ama ilk defa böyle yara oldu çok fazla kaşıdığımdan muhtemelen
daha önce olan biri krem falan önerseydi anneme aldırıp sürüp öyle gidicektim daha acısız rahat olur diye ama işte yok internette araştırdım krem önerisi olan vs yok yani
bize losyon vermişlerdi 3-4 günde geçmişti çok kötüydü ya
hiç yara vs olmadı mı benim gibi?
yara degil kizariklik olmustu.. ama dedigin gibi sabah ilk is eczaneden birsey al sur.. kalfalara degil bizzat eczacinin kendine durumu anlat bilir onlar
tamam teşekkürler
Doktora git sana krem verecek
Uyuz y.. bulasti vay ya
ne? uyuz 10-15 dakikalık temastan ve aynı kıyafeti giymekten bulaşan bir şey cinsellik değil öyle anladıysan eğer arkadaşımın tişörtünü istemiştim o da uyuzmuş yeni öğrendik bu yani kolayca bulaşan bir hastalık bu
Gcmis olsn uyuz nasil olur bininsan
teşekkür ederim de uyuz nasıl olur bir insan derken anlayamadım bulaşıcı bir şey temastan aynı kıyafet, aynı yatak, koltuk, çarşaf gibi şeylerden bulaşan kaşıntı yapan ve kaşıntı yüzünden vücudu yara yapan bir şey
Doktora görün