Çok utanıyorum sizce ne düşündü?

Sabahdı uyandım bu arada tek yasiyorum kız bi arkadasim gelicekti hergun gelir okula beraber gideriz baya samimiyiz uzerimde siyah tanga ve sudyen kapi caldi arkadasim diye yataktan kalkip actm kapiyi ama gelen okuldan ortak bi erkek arkadasimizdi sasirdim ve ustumde hic musait degildi o utanmayla caresizlikle zaten basima geldi bikere neden geligni sordum benim arkadaşın proje odevini yapmış ona götürecekmis canım arkadasimda benim eve getirmesini ordan alicagni okule beraber gidicegmizi soylemis 🥺 cocugu mecburen eve davet ettim evde zaten bi salon ve banyo buyuk bi ev değil cocuk yatagmin yanindaki koltuga oturdu vucudumda fittir spora felan giderim hizlica ustume bi tayt giymeye calistm cocuga arkami donerek ve cocukda mal degilya bakmistir kesin ben biraz beyaz tenliyim yuzum kipkirmizi oldu elma gibi sonra ustume bodymi giydm bu sirada mal arkadasim geldi biraz biseyler atistirip 3 kisi okula beraber gittik okulda arkadasima anlattip gulme krizine girdi tabi bende sinir krizine girdim sizce cocuk bunu baskalarina anlatirmi ve ben benim bu arkadastan nasi bi intikam alrm?

Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar soru fake hesap fake oylebi kiz yok bikac abaza yakaladm hostu eglendm sizde eglendiniz hepiniz olmasada bazilariniz hakkinizi helal edin fantezi hostur 😂😂 ama biliyorum bikac kisi aninda anladi sorunun fake oldugnu ( abaza olmayan bikac kisi ) tesekkurler kendinize ii bakin
Çok utanıyorum sizce ne düşündü?