Arkadaş ortamında bir çocuk ben konuşurken dikkatli beni dinliyordu elini çenesine koymuş hafif gülümsüyordu farklı bakıyordu. Kız arkadaşım gözüyle onu işaret etti. Çocukta anlayınca utandı çok muhabbetimiz yoktu. Arada bakışlarını yakalıyorum. Sizce benden mi hoşlanıyor neden utandı?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet hoşlanmış büyük ihtimal
Hoşlanması büyük ihtimal.
Çekiniyordur ama hoşlanıyor bence
Öyle mi dersin ya ama hiç konuşmuyoruz sürekli aynı ortamda sayılırız arada baktığını farkediyorum ama hiç uzun uzun konuşmamız yok.
Dediğim gibi çekingendir, vereceğin tepkiden veya senin duygularından emin olmadığından konuşmuyordur
Ben onun gibi hissetmiyorum ama tanımakta istiyorum ne yapabilirim umit vermeden hiç ilgimi cekmiyordu ama çok güzel bakıyordu bana
Ya sevmiyorsan ve oluru yoksa umut verme bence, mesafeni koru yani. He yok olabilir dersen biraz samimi yaklaşabilirsin
Ya hoşlanmıyorum ama tanımakta istiyorum aşık gibi bakıyordu hoşuma gitti biraz umut vermektende korkuyorum
Yani bilmiyorum, iyi tartıp ölçmek lazım. Eğer duygularıyla oynanırsa uzun yıllar aşka küsebilir karşı taraf. Tamam ya da devam, cevap ne olacaksa olsun düşünerek hareket et derim
Ya ben biraz araştırdım ortak arkadaşımıza sordum üstü kapalı hiç sevgilisi olmamış ama yakışıklı biri sadece boyu kısa ve önceden sismanmis bu yüzden sanırım. Yani iyi biri gibi tanımak istiyorum
Tanımak istiyorsan arkadaş gözüyle yaklaşıp bunu da ona hissettireceksin. Durduk yere umutlanmasın diye, sonrasında artık duruma göre bakılır
Ya şimdi mesaideyiz ofiste ikimiz varız konuşmak istiyorum ama nasıl yaklasicam bilmiyorum
Kahve yapacağım sen de içer misin falan diyebilirsin
Sonra karşılıklı içersiniz, laf lafı açar zaten konuşmuş olursunuz biraz
Heyecanlandım ya şimdi
Hdjfjjdkd dene dene, sonra da yaz bakalım nolcak
Kalp atisimiz hızlandı ya niye böyle oldu sjhxhshsdjd
Olabilir ya dkckkdkd
gidiyorum simdi
:)
Of cok saçmaladım ya
rezil oldum heralde jsjxdjd
Hdjdjndhdhdhdh noldj kııız
Ya şimdi başta güzel konuşuyorduk iş güç falan sonra bi anda sessizlik oldu bende neden hiç sevgilin olmadi dedim bi anda çıktı ağzımdan rezil oldum dimi
Niye rezil olasın bebişim
Sohbet bu yani havadan da olr sudan da
Sen bunu sorunca onun tepkisi ne oldu, o önemli
Nerden öğrendin dedi sonra anlattı hiç sevgilim olsun diye ugrasmadim dedi önceden kızlar beğenmezdi dedi şimdi ise güvenemiyorum kimseye dedi
Eğer samimi bir şekilde cevap verdiğini düşünüyorsan sıkıntı yoktur zaten
Muhabbet devam etmedi mi daha sonra
Yani samimi gibiydi sonra ben diğer erkeklerden farklısın dedim oda sende diğer kızlardan farklısın dedi
sonra ise dönmek zorunda kaldım ne demek istedi sence
Ndjdjdj sen ne demek istedin
Önce sen söylemişsin sonuçta 🙃
çapkın değilsin demek istedim
Güven sorunu olduğunu belirten birinin sana farklı demesi sana güvenebileceğini ima etmesi anlamına gelebilir bence. Ama erkeklerin söz ve davranışlarını yorumlamak zor ya, bix bazen kastedilenden çok farklı şeyler anlayabiliriz 🤦♀️
haklısın aslında ama banada öyle geldi çok kibar biri yaa çok tatliydi
orada öpmek istedim onu ☺️
Hahhahaha sakin ol şampiyon 🙌🏻
Sen de hoşlanmışsın bence çocuktan, bir tık önünü açmalısın artık bence çocuğun
Galiba evet nasıl acmaliyim
Aranızdaki o ilk elektriklenme olmuş. Artık ara ara sohbet etmeye gidebilirsin yanına, zaten sende bunu görünce o da olumlu baktığını anlayıp sana yönelecektir
Gizlemeyi açsam sonra geri kapatabiliyor muyum
Burası baya doldu skfkskkd süreci merak ediyorum da 🙃
Evet kapatabiliyorsun gizliden çık istek atıyım sana
Tamamdır
Yazdım özelden yarin konuşalım mi
Hoslaniyor
Öyle mi dersin ya ama hiç konuşmuyoruz sürekli aynı ortamda sayılırız arada baktığını farkediyorum ama hiç uzun uzun konuşmamız yok.
Acilamamis belki senin onun hissetigi gibi hissetmemenden korkuuor
Ben onun gibi hissetmiyorum ama tanımakta istiyorum ne yapabilirim umit vermeden
Hiç ilgimi cekmiyordu ama çok güzel bakıyordu bana
Ya simdi sen arkadasca yakinlassan o belki yanlis anliyacak
Evet ondan korkuyorum
Büyük ihtimalle