Yedek filan değil ya. Aynı durumu çok yakinen bir arkadaşımda görmüştüm. Arkadaşımla kız arkadaşı farkı şehirlere gitmek zorunda kaldılar ayda bir falan görüşmeye başladılar. Tabi zamanla daha çok istediler birbirlerini ama buna rağmen daha seyrek görmeye başladılar. Sendeki durumun nedeni de bu bence. Çünkü harfi harfine yazında arkadaşımın huylarından bahsettin. İçi içini yiyordu seviyordu ama yakın olamadıkları için olamıyordu bir türlü. O da dayanamadı haliyle. Seninki de dayanamamıştır haliyle. Umarım yollarınız bir an önce kesişir. Çünkü o da çok acı çekiyordur eminim sen de. Yoksa bu sorunu buralara taşımana gerek kalmazdı. Buluşun bir sarılın birbirinize ya. Sevin abi birbirinizi, sevişin. Ne bu tartışmalar falan. Dünyada en değerli şey kendinizsiniz. Birbirinizi üzmeyin!
02 Yorumla
Soran+1 yılDedigin gibiyse acı çekmeyi hakediyor. Bile bile ayrılmasınlar. Zaten facede yorumlarda başkasndan hoşlandgimi belirttim ve kesin görmüş olacakki şimdi kizlarla fotolar atyor. Profil resmini degistrip duruyor. Yasakladgm kızarladaslarini ekliyor o o yorumumdan beri. benim yorumumla alakasi var mi bilemem ama kıskandrmaktan başka niyeti yok canmi yakmaktan
En İyi Cevaplar
Çok ağır olmuş bence, zaten ilişkiyi mesafeler yüzünden zorla bitirmek isteyen birisine böyle söylemen. Telafi etmek sana kalmış tabi istiyorsan. Ayrıca halen neden konuşuyorsunuz onu anlamadım. Ayrılık sonrası arkadaş kalma durumları sadece selamlaşmaktan ibarettir. Siz bildiğin sevgili gibi muhabbet ediyorsunuz.
06 Yorumla
Soran+1 yılO istedi ama arkadaşınım artık dedi. O zaman da gurur yapti bnde öyle bişey dedim. Ne mutlu sana dedi. Ondan sonra olan oldu
Soran+1 yılBilmiyorum ama ilk msjinda mesafler azalmadkca devam ettiremem demisti. Belkide gururundan öyle yazmistr bilmiyorum. Belkide doldurmuşlardr onu evet hakli olabilirsin
Soran+1 yılKüçük düşmekten korkuyor yoksa yapardim. Belkide yaparım sağolasin ellerin dert görmesin :)
+1 yılBence onun değilde kendinin ne istediğine önem ver. Sen ne hissediyorsun? Eski sevgiliden arkadaş markadaş olmaz. Eğer değer veriyorsa ayrılmaz , vermiyorsa uzak durur. Siler. Seninki ne istedini bilmiyor bence. Sen onun son çaresisin. Elimin altıda bulunsun, bir gün işim düşer diye düşünüyor. Daha fazla acı çekmeyede çektirmeye de gerek yok. Sal gitsin. Önüne bak sende.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 1.5 senedir aramızda tam 13 saat olan adamla beraberim. :) 2-3 ayda bir buluşursak bulusuyoruz. Mesafeler asla ayrılık sebebi olamaz. Sadece bahanedir üzgünüm ama erkek arkadasın mesafeyi bahane etmiş.
07 Yorumla
Soran+1 yılBizim 28 saatlik ve öğrenciyiz durumuda yok surekli yolculuk için
Cevap sahibi+1 yılBizde öğrenciyiz tatlım benim ama boğazımızdan kısıyoruz ordan burdan kısıyoruz bir şekilde çıkarıyoruz yol parasını. Yeri gelir dışarda yemedik ben evden yapıp getirdim ona. Yeri geldi ben onun yanına gittiğimde dönüş biletimi o aldı.
Soran+1 yılBn gidemiyorumm ailem yüzünden. Kaldigim yerde pansiyonlar bile yok. Tandıklari yok. Kalacak yer yok su yok bu. Yok para yok. Bnde izin vermiyordum gelmesine ama geliyodudaama böyle çekilmiyor. başta bnde senin gbi diyordum aram iyiyken a mesafeler bahanedr derdim
Cevap sahibi+1 yılBen onu 1 saat görmek için 13 saat yol gitmeye bile razıyım kalıcak bir yer yoksa eğer. Oda aynı şekilde bilemiyorum bana saçma geldi tatlım bahene işte.
Soran+1 yılBanada öyle geliyordu cicim aylarnda
Cevap sahibi+1 yılTam tersine cicim aylarında bunu düşünmezdim uzaktan ne kadar yürürkü yea ? felan derdim. Ne zamanki ilişki bir düzene oturdu o zaman bunu söylemeye başladım. bence kendine kabul ettirt bunu baktıgın çercevenin dışından bak biraz. Eğer gerçekten sevseydi seni bırakmazdı mesafeler için. okudugu okulu değiştirir yanına gelir ya da yanında olmak için herseyi yapardı. Ayrılık demek. Ayrılmak demek , sevdiğine başkasına emanet etmek demek. Hayatından çıkarmak demek. Seven bunu yapabiir mi?
Soran+1 yılHayatndan tamen çıkaramyor İşte bnde mesafelerden skldm ve sevyorumda inan bana herzaman bahane olmuyor bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
+1 yılBuna benzer durum bende. yaşadım. ama. keşke. sizin kadar sıradan olsaydı.. mesefaleri. yok ettim her türlü. güveni sağladım ama kafayı fazla oksayinca ayarları kaçtı. Sallamalar. umursamamalar derken.. ayrıldık. Sonra hatasını anladı geri döndü. Hakverdim çünkü sevmiştim.. bir. hafta harikaydı so yine ayarları kaçtı.. son ayrılmami yaşadım. mesafe ciddi bir sorun her insanın harcı degil. Yanyana gelemeyince surkeli. insan acabalarla yaşamak zorunda kalıyor. Eski sevgiliden dostta olmaz arkadaşta. şu an seninle konuşuyorsa yakınlarında yeni birini bulur daha konuşmaz. Can sıkıntısını geçiriyor..
113 Yorumla- +1 yıl
Koklayarak rüyasında mi opuyormus.. bunlar gox boyama.. mesafe yüzünden seni istemeyen nasil bir koklama his yaşıyor. Çok ilginç. Bundan bir şey. olmaz. sana soyliyim. her şey göz boyama.. bu adam kendini sevdiği. halde eksik ve yarim hissetmiş. Kendini soğutmus.. sevgilisiyle arkadaş. kalır mi. Bir açık kapı. bırakıp tekrar sevgili olup eksiklerini giderip zamanini öldürecek.. insan Sevdigiyle arkadas kalır mi.. aklın alıyor mu. Donersede aç kalırsa doner..
- +1 yıl
Seviyorsa zaten umursar. Ortada bir sorun kalmaması için çözümler. üretir.. sevebilir ama saibeli bir durum. Bir erkek. bunca şeyi içinde hissederek yaşıyorsa sevdiğine sahip olmak için elinden geleni yapar. Uzaktan izlemek yerine yanında olur.. ortada mesafe de herşey sizin istediğiniz gibi olmalı
- +1 yıl
peki arkadaşken çok eğlenyrdunuz ama çıkmaya başladığınızda sürekli kavga etmeye başladınız ayrılık sebebi buysa döner mi? yoksa üzülmemek yıpranmamk için beklermi ve beklerken unuturmu araya tatilde girdiyse bu ona beni unutturur mu? pff çok soru sordum dimi cevap vermezsen sorun değil haklısın sonuç olarak :) teşekkür ederim cevap içinde :)
- +1 yıl
Arkadasken kimse. kimseyi sahiplenmedigi için umursamiyor. Içten ice isteyebilir. Ciddilesincede sorun çıkar.. siddetli sürekli kavgalar bezdirir ayrılığa sebeb olur.. ortasi bulunmasi gerekiyor. Tatile cikipta birini bulursa seni aklına bile getirmez. Hele. birde daha iyi anlaşırsa ancak ondan da ayrılırsa kürkçü dükkanına döner..
- +1 yıl
Bak keyfine kimse. için dert etme sağlığını bozma. Değerini bilen zaten karı gibi hallere girmez seni korur yanında olur. Elinoglu için fazla yıpratma kendini.. Bak keyfine
- +1 yıl
Böyle sevip gelecekse olmaz olsun hiç gelmesin yipranmaya deymez.. her insanın hakettiği yer de hak ettiği kişilerle olması gerekir.. kurunun yaninda yaş yanmamali
- +1 yıl
O zaman seni seviyorum diye git yalvar ayaklarina kapan köpeği ol... O zaman sana geri döner.. sen çok aciz olmuşsun. Her tanıdığın erkekte böyle olacaksan seni çok kullanırlar
+1 yılBenzer bir durum benimde başıma gelmişti. Şu aşkta mesafe olayı bana çok saçma geliyor. Seven insan her şekilde sever. Sen onu böyle kabul ettiysen onunda böyle kabul etmesi gerek yoksa boşuna adını seviyorum koymasının bir mantığı yok. Seni tamamen kaybetmek istemiyor belki ileride bir araya geliriz düşüncesiyle yedekte tutuyor diyicem çünkü başka bir açıklaması yok yaşadığımdan söylüyorum bunları :) ben her yerden silip bütün ilgimi alakamı, ilişkimi kesmiştim. Daha sonradan başka biriyle çıktı ayrıldı peşine yeniden beni ekledi konuşmaya başladık ama bende o süreç içerisinde başka biriyle çıkıp ayrılmıştım. O şekilde konuşmaya başladı, bir araya gelince mutlaka olacak tarzı bir şeyler söylemeye başladı bu sefer ben reddettim ve yaşadığım hiçbir acıya da değmedi. Kimse vazgeçilmez değildir. Kolay demiyorum, zor ama er ya da geç geçiyor be boşuna yani her şey, bu da geçer fazla takmamaya çalış mümkün olduğunca :)
11 Yorumla- +1 yıl
Ama şu kadarını söyliyim, arkadaşlık sürecini uzattıkça kendine yapmış olacaksın, canın şuankinden daha çok yanacak. Her şeyi bitirip, kestirip atmanı öneririm. Uzun sürecek, belki 1 sene ama biticek emin ol :) karşındaki kişi senin gibi saf ve temiz duygular beslemiyor demekki, her şey olacağına varır, bitir ve zamana bırak.
+1 yılSenden ayrılınca bir boşluğa düştü tabi sevse de sevmese de düşündü taşındı seni havaya sokmadan elinin altında tutmak için aradı ve sana arkadaş kalalım dedi boşver iyi olmuş birini bulup seni şutlamayı düşünüyor bence giden gitsin sağlar bizimdir boşveeer..
20 Yorumla
+1 yılsenin yerinde olsam ilişkimi tamam keser, zamana bırakırdım. Ben öyle yaptım. ilk zamanlar insanın içi acıyor ve unuttuğun zaman diyorsun ki gerçekten geçiyormuş. Onunla böyle olmaya devam ettikçe geçmicek. Onunla eskisi gibi olamamak daha fazla sinirini bozacak. Karışmak isticeksin ama karışamayacaksın. en iyi uzaklaşmak ve toparlanmak
10 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın. Mesafeleri bahane edip ayrılmasaydı oda. Hemen boynuna mı atlayacaktın. Aynen böyle devam et takma. Sorarsa da arkadaş değil miyiz? Arkadaşıma samimiyetim bu kadar benim de. Kendi kararı sonuçta arkadaş kalmak. Asla seni suçlamasına izin verme.
10 Yorumla
+1 yılSeni terk etmesinin nedenini anlamanı bekliyor, mesafeler yarin elini tutup, yüzüne bakamamak, belki maddi imkanlarının kısıtlılığı nedeniyle seninle ilgilenememeyi gururuna yedirememiştir, ayrılmak zorunda hissetmiştir kendini ve seninde onu anlamanı beklerken, verdiğin bu cevapla, ondan ne kadar kolay vazgeçtiğini görmüş ve de hem kırılmış, hem kızmış gerek kendine gerekse sana, hem de senden vazgeçememenin verdiği sevgiyle konuşmayı bitiremiyordur.
00 Yorumla
+1 yılBence bitirme. En yakini olarak seni goruyorsa birakta zor zamaninda sana siginsin. Tabi sende biraz mesafeli olmalisin... hâlâ konusmak istiyorsa seni seviyor belli ki. Bu arada mesafeler derken birbirinize duygusal olarak mi mesafelisiniz farkli yerlerde mi yasiyorsunuz onu anlayamadim aydinlat beni ona gore cevap verecegim :)
01 Yorumla- +1 yıl
Cevap bekliyom :(
+1 yılne yani ben bir hava alıp geleyim, kimseyi bulamazsam geri dönerim, kapı açık kalsın der gibi ya da evcil köpeğine bakamadığı için sokağa salan biri gibi hissettiği için vicdan rahatlatmayamı çalışıyor, kansız
terketmeyin kardeşim ya. Böyle gerçekten seven kızları bırakmayın, vicdansızlık bu umrunuzda değil
püf depresifliğim çöktü üstüme terkedilişlerim geldi.00 YorumlaGönüller bir olunca boyu kilosu yasi yollarin ucunluk mesafesi lanet birer sayi haline gelir die inanirdim eskiden ama kiskanclik asilmasi zor bir engelledir araya mesafeler girince güven kaybolur aklinda hep sorular napior kimle aldatiormu sevmiormu gercekten seviormu eski sevgiliden arkadasta olmuor dokunsan dokunamiorsun sevsen sahiplenemiorsun unutmaya calis
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen ayrılırken bunlari söyledi deliryorum aklım kalyor kıskanyorum sanada güvenemiyorum deyip ayrıldı. Haklısın
+1 yılümitsizlik... mesafeleri azaltmaya gücü yetmiyor... bitirmeye cesareti yok... sana sözde veremiyor mesafeler konusunda.. kızgınlık duysa bile seni kırmaya kıyamıyor kaybetmekte istemiyor.. ümitsizlik ve çaresizlik içinde kıvranıyor.. zavallıcık.. onun yerinde olmayı kimse istemez...
00 YorumlaSenin o cümleyi kurman yanlış değil sana gelcek mesafeler var ARKADAŞ kalalım dicek sende olur aşkım mı diceksin... erkeklerin yersiz gururları var. Onlar söyleyince haklı biz söleyince nasıl der len bunu oluyor. AŞıksa ne yapar ne eder mesafeleri kaldırır çünkü önemli olan sizin kalplerinizdeki mesafe canımm
00 Yorumlabence aklında başka biride olabilir. hani bir bir köşede dursun o olmazsa bunla devam ederim gibisinden. çünkü erkekler herşeyde bir bahanenin arkasına saklanarak olayı kendi aleyhine cevirirler. bence o çabaalamıyorsa seninde çabalamanın bir alemi yok. düşünüpte kendini üzmeyede :)
00 Yorumla
+1 yılbenimde erkek arkadaşım uzakta bnde olmaz yapamam diyodum ama oluyor karşılıklı fedakarlık gerek ama sana şunu söyliyim erkekler bazıları şöyledir: sen onun ol ondan başka kimseye bakma der bazılarıda ne kopabir ne de senden tamamen ayrılabilr sadece gel git içinde yaşar sana önerim sevgisin test et
00 Yorumla
+1 yılÖzür dilemek değil, ”affet beni” diye haykırmak istemekmiş pişman
olmak, Gerçekten pişman olduğumda anladım..
Ve gurur, kaybedenlerin, acizlerin maskesiymiş,
Sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış,
Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım..
Ölürcesine isteyen, beklemez, sadece umut edermiş bir gün affedilmeyi,
Beni af etmeni ölürcesine istediğimde anladım..20 Yorumla
+1 yılErkeklerde bu tarz çocukca davranışlar yaşı kaç olursa olsun görülebilir. eğer böyle bir davranış sergiliyorsa sorgulaman gerekir bu şekilde devam edebilir miyim diye. bırak inceldiği yerden kopsun güzelim. bu davranışların sonu onu yalnızlığa götürür ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılbncede bu kafayla nah evlenir
- +1 yıl
sen evlendiğinde de sadece imrenerek içi giderek seni izler. rahat ol ;)
Soran+1 yılNs ins bebeğim :-D
Umrumda değildir neden dedin? Ee empati yap herhalde alınır yani. Ne senle ne sensiz olmuş, alışmış sana. Seninle de olmuyor ama sensizken de olmuyor, ne boktan bir durumdur. Mesafe derken sen nerdesin o nerde? Ve benim şahsi görüşüm mesafeler aşka malesef engel. Yani uzaktan uzağa sanaldan sanala aşk olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılHerşeye rağmen konuşma devam ediyorsa seni seviyor ama söylediğin laf çok koymuş bence biraz düşün sevmiyorsan bile arkadaşın sonuçta nedenini sor ufaktan öyle demek istemedim hesabi yap sonra kırilmasini istemiyorsan konusmassin bu en iyisi olur sizin icin
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum benim başımada buna benzer olay geldi. Arkadaş kalmak canını daha çok yakar seni seviyor mu hala? bence konuş onunla güzelce eğer tekar ilişkiniz olmayacaksa tamamen ayrıl derim anlasın değerini.. Şunu da unutma insanlar sevdiklerinin değerini kaybettikten sonra anlar..
00 YorumlaO böyle devam eder sadece birbirinize alışkanlık yapmışsınız onlada olmuyor onsuzda ama şöyle bir durum var tekrar birleşseniz bile eskisi gibi olmazsınız nasıl televizyon bozulunca ekranı beyaz olur. tamir edersin 2 gün sonra tekrar bozulur. bence sizin ilişkinizde bu noktada. Birbirinize bu seklide konuşmaya devam ettikçe sen yıpranacaksın üzüleceksin. bence konuşmayı kesmelisin.
00 Yorumlayani şu anda ikinizde ucurumun kenarındasınız. ayrılma noktası tam tamına bitmemiş. ne o seni atıyor uçurumdan nede sen onu. yapıcagın tek sey. ona düşüncelerini herseyi açıkla kırmadan ve ne yapmak istiyorsan ona söyle elbette ki bir cevap vericek verdiği cevaptan sonra sendebi karar alır yolunuzu bulursunuz.. üzücü
00 YorumlaBayan benim gibi bir ikizler burcu olabilir. Çok benzer bir durum benimde başıma geldi fazla kovalıyor gibi gorunmek istemiyor böyle görününce senin gözünden düşeceğini düşünüyor olabilir ne de olsa zor olan her zaman iyidir bence bitirmemelisiniz..
01 Yorumla
Soran+1 yılBen koc o yay v
+1 yılBence karmaşık bir olay ben senin yerinde olsam bitiririm çünkü artık siz sevgili olamayacaksınız bu bir gerçek ve arkadaşlığını en çaresiz kaldığı zamanlarda kullanıyor yani tek taraflı olmuş oluyor. Sen zarar göreceğine bitir gitsin dünyada milyonlarca insan var elbette biri çıkar karşına..
00 YorumlaCocugu bir dövmediğin kalmış ama onun gelipte seninle arkadaş hani o istedi sen niye kbl ettn arkadaşlıgı mantıgın mı yok hiç valla hiç sızlanma oyleydi böyleydi diye sizin ilişki yaşayan ölü olmuş gururu olmaz bes belli kkırmışsınz.
10 YorumlaMesaj atma
Hatta sana tamam ok hmm diye cevaplar yazsa oku gec yazma.
Nabzini olcuyo senin. Yazmadigini goruncede kendisi yazmak isteyeektir. Hem biraz konusmayinca seni ozlediginide hissedebilir. Barisirsiniz gibi geliyo bana10 Yorumla
+1 yılbende bir dönem eski sevgililerimden birine aynı tarzda yaklaşım içerisindeydim ne onsuz oluyor ne onunla oluyordu sebebini bilmiyorum ama insan soğuyor belirli bir müddet sonra her yaptığı batmaya başlıyor o yüzden de dayanamayıp bitirmiştim herşeyi büyük ihtimalle erkek arkadaşının da en son yapacağı şey herşeyi bitirmek olacaktır olmuyorsa zorlamanın amacı yok
00 Yorumla
+1 yılgenç yaşta uğraşma ileride çok saçma gelicek boşver kendi ayarında yanında birini bulursun ilerde çektiğin sıkıntıya değer mi? ona mı bağlanıcaksın hep? böyle arkadaş mı sevgili mi ne olduğunuz belli olsun yollarınızı çizin yoksa hayatına devam edemezsin net ol
00 Yorumlaben sana bişi diyim kesinlikle mesafeleri bahane ediyro seven isnan mesafeyi dert etmez bizim sözlümle aramızda 16 saatlik bir mesafe varki 2,5 senedir beraberiz ve hiç bir zaman mesafe bizim için sıkıntı olmadı:S
00 Yorumlane istediğini bilmeyen insanla birlikte olup ruh sağlığına zarar verme arkadaşım. ilişki bitti ama arkadaş olarak devam ediyoruz filan hikaye bunlar. mutlaka eskilerin lafı açılır, laf sokma olur, bir şey olur. ne gerek var, dümdüz ileri bak sen.
00 Yorumla
+1 yılZaten bitirme kararı almışsın, Mesafeli ilişkiler malesef bir süre sonra bitmeye mahkumlar. Tecrübeyle sabittir.
Komik olan mesafeli yürüyen ilişkilerde mesafe sorunu ortadan kalktığında bitebiliyorlar.00 YorumlaBırak gitsin modelin sarkisina donmus bu sevmeyi de becerememissiniz ayrilmayi da. Eger seni terk ettiyse onu goze alabildiyse geri donmeye de yuzu olmamali insanın. Fazla simartmissin biraz burnu surtulsun mesaj falan atma konusma.
00 YorumlaMesafenin onemi varsa vardir AMA onun disinda cokta gurur yapilcak bir siz durum yok ortada insanlar birbirine, neler yapio neler soyluyorda yinede kopamiyorlar gurursuzmu onlar hayir, sevdiklerinden. askta gurur olacagina inanmiyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı. unutamamış belliki seviyor hala senin söylediğin sözde incitmiş onu , konuştukça yine açılır o eskisi gibi olur merak etme. bi' zarf at istersen bende unutamadım seni diye falan.
02 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğini ve dönmek istediğini anlasam zarf aticam da gurur yapıyor o bnde adım atmıyomm. Ayrılmayacakti çünkü
+1 yılEvet sen çok sevmissin belli çünkü hâlâ birakamiyorsun ama şu bir gerçek
sevdigin insanla arkadaş olamazsın
ya o da seni sevecek ya da uzak duracaksin yakın olman daha çok acı verecek10 Yorumla
+1 yılYaw arakadaş diye diye dilimde tüy bitti bir ilişkide en önemli şey diyalogtur..
Sor sıkıştır bir daha sor bir daha sor bir daha bir daha bir daha eninde snunda çözülecektir ya iyi olursunuz ya da biter ikiliemde kalmassın en azından00 Yorumla
+1 yılbence şu anda seni ilk 11 oyuncusu olarak düşünmüyo, antrenmanındaki performansın artarsa belki oyuna son dakikalarda alabilir, hee baktı maçta faydalı oluyorsun o zaman ilerleyen haftalarda mutlaka takımdaki yerini alırsın.. Bu süreçte profesyonelliği elden bırakma çok çalış, mutlaka bir gün sendeki yeteneği keşfedecektir...
10 Yorumla
+1 yılHepimizin sorunları aynı :/ benim eski sevgilim kafasına estikçe mesaj atardı çok sıcak konuşurduk iki hafta sonra takmazdı. Sonradan anladım acaba hala seviyor mu diye kontrol ediyorlar
10 YorumlaBence onun tavırlarından çok kendi duygularına değer ver onu seviyorsan tavrını değiştir daha yakın davran gerçekten umrunda değilse boş ver. Mesafeler onun için sorun olabilir o bir erkek duygularını kontrol edip seni beklemek zorunda kim bekler ki onada hak ver
00 Yorumla
+1 yılAynı şeyi yaşadım, bir süre sonra onun depresif hallerine terapi yapmaktan yorulacaksın. Senin de psikolojini etkileyecek. Cok seviyodum ama bitirme karari aldim; sende bitirebilirsin..
00 Yorumla- 00 Yorumla
az cok seninle ayni seyleri yasamsz. Ama sunu unutma; mesafeler sadece uzak kalmayi tercih edenler icindir. Ve senin ivin mucadele etmeyen insan sadece gitmeni bekliyordur.
00 YorumlaMesafelerden dolayı kıskanıyor bence benimde başıma geldi.
Ayrılma taraftarı değilsen güvenini kazanmaya bak.
Umurumda değil lafı bence ona biraz ağar gelmiş ama konuşursan orta yolu bulursunuz00 YorumlaAşk fedakarlık ister. şimdi acı ama gerçek mesafeli ilişkiyi bende yazıyorum. Ve ayrılık giriyosa ve mesafeler neden gösteriliyorsa bu külliyen yalan. Başka bir kız vardır. Vee hooop kız gitti anında sana mesaj atıldı. Sen ona sürekli ilgi sevgi ve saygı gösterdin. O bunu için geldi tekrar bunu göremeyince geri tepmeye başaldı. vazgeç. Vazgeçtiğin an vazgeçilmez olursun
00 Yorumla
+1 yılBence eski sevgilin senden ayrılmak istiyor ama kopamıyor gibi geldi lakin şöyle birşey de var arkadaş gibi konuştuk diyorsun ama şu hale bak ki sende ona arkadaşı gibi yaklaşamıyor onu hala seviyorsun
Ayrıca söylediğin sözünde koymalık bir tarafı falan yok gerektiği yerde gereken cevabı vermişssin sadece o kadar ;)00 Yorumla
+1 yılSeni hala seviyor ama mesafeler yüzünden ayrıldı yani ben hala sevdiğini düşünüyorum sende umrumda değil deyince artık onu sevmediğini hatta baskasını bulduğunu bile düşünmüş olabilir
00 Yorumla
+1 yılBoşver. Takma. Arkadaşında dediği gibi seni yedekte tutuyor. :)
Yüz verme fazlada muhattab olma hayatına bak. Karşına kimler kimler çıkıcak daha kimse bulunmaz hint kumaşı değil. :)00 YorumlaBence yanlizliktan sıkıliyo be konusacak tek kisi sensin onun icin hemde baglarida kopartmim neolur ne olmaz diyo sanirsam
04 Yorumla
Soran+1 yılÇevresi genis
Soran+1 yılPasif değil kızlar konusunda iyi ama ben onun kalbini çalan ilk kızdım. O ayriliklara bittilere alışık olduğu için kolayca bitti diyebiliyor sonrada essek gbi pişman oluyordu
Eski sevgilinin arkadas kalalim demesi;
Ben bir halt ettim yuzume gozume bulastirdim simdi sivamaya calisiyorum demesidir..03 Yorumla
Soran+1 yılKendisi bir ara konu açılmışken eski sevgiliden kesinlikle arkadas kalınmaz demisti.
kendinizi gerzek bir duruma sokmuşsunuz. madem yapamıyorsunuz, ayrılın. madem ayrıldınız, arkadaş markadaş kalalım yalanına sığınmayın. ya tam bırakın ya da birlikte olmaya devam edin.
00 Yorumla
+1 yılÇok ağır söz söylemişsin ama.. Tamam seni terkeden o belki ama o bir hata yaptığını anlamış ve geri dönmek için bir yol aramış sen o yolu tamamen kapatmışsın.
00 YorumlaO da gurur yapmıs sende yapmıssın gururun kibrin oldugu yerde hayır olmaz sanki ne bok var gurur yapıyorsunuz gören padişahın kızı sanarlar oysaki.. Neyse agzımı acmıcam benim anlamam bukadar. d
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrilip engellemişti napim kolarimimi acayim ona
ilişkiyebirbirinie çok yakınken başlamışsınız belli ki oda kendini bu durumlara alıştırmış anlaşılıyor ki mesafeyi sevmiyor hem okadar uzaksın hemde bide üstüne umrumda değil değince hepten bırakmıştır. ben olsam bende bırakırım
00 Yorumla
+1 yılEmin ol birinin umrunda olmamak kadar iğrenç bişey yoktur. Sözünde ciddi de olsan kızgınlıkla söylemıs te olsan tamamıyle yersiz bir söz, umurunda olmasa bile yazmasan iyiymiş.
00 YorumlaSevgili olursanız da yinede yürümezdi boşverrrr sala gitsin erkek değilermi en zor cevapsız denklemden farksızlar...
00 Yorumla
+1 yılArtık umrumda değil demişsin, bence öyle davranması çok normal. Tabi ki vazgeçemiyor. Ama senin umrunda olmadığı için üzülmüş bence.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle en doğrusunu yapıyorsun çıkar hayatından bende aynı durumu yaşıyorum ve artık yeter dedim gerçekten sıkıldım net olmayan herşeydeen
00 Yorumlane gururu arkadasım ya onda gurur ne arar. gururu olan adam senı arayıp arkadas kalalım der mı
akıllı olun biraz ya, adam yedekte tutuyor senı00 YorumlaO senden ayrılırken seni terkederken sanki sen üzülmemişsin gibi birde kalkıp o bu lafamı alındı. Bir şeyler için uğraşmak lazım geri adım atarsa hiç iyi olmaz mesafeler bahane :)
10 YorumlaKaybetmek istemiyor, ama senin biraz alttan almanı anlayışlı olmanı bekliyor. İyi davranırsan devamı gelecektir inşallah :)
00 YorumlaMesafeler aşka engel değildir diye bir laf vardır ama ben buna inanmam ! İnsan sevdiğini yanında yakınında gözünün önünde ister !
01 Yorumla- +1 yıl
Kız seninle konuşmaya devam ediyordur belki ama kendimden biliyorum cevap veriyorum sevgiden değil alışkanlıktan ! Siz belirli bir zamanı paylaştınız birbirinizi tanıyorsunuz ! Nasıl söyleyeyim sigara gibi bişey :) sağlığına zararlı olduğunu biliyorsun bırakmak istiyorsun ama içmeden duramıyorsun :)
gururuna yediremeseydi seninle hiç konusmazdı. Kısa kısa konusuyorsa senden bir özür veya baska bekliyodur yoksa seviyosa mesafeleri bahane etmez sadece bir ilgi alaka veya pişmanlık bekliyodur senden yedek falanda değilsindir merak etme
00 Yorumla- Devamını Gör (148)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat