AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Sen koymalısın noktayı bence. Seni cebinde tutmaya çalışıyor
Katiliyorum, seni yedekte tutuyor tatlim :/
saçmalamayın lütfen ya millet sevgiliye hasret siz ayrılmanın peşindesiniz.. bence tekrardan barışın ya değer mi bu dünya hayatında kavgaya gürültüye?
bir kere bitmiş ilişkiden hayır gelmez. Hem kıskanç falan diyosun. Terkeden o koşacaksa o koşsun peşinden
bir erkek olarak cevap veriyorum bu gerçekten seni yedek olduğun anlamına gelir. şu anda başka bir ilişki içerisinde olabilir eğer boş kalırsa sana geri dönecektir emin ol..
benim düşünccem hayatında başka biri vardır senide üzmemek için böle bir yöntem kullanmış olabilir diye düşünüyrm..
Hayır yok konusuyorum mesaj atyo
aynı benim eski sevgilim gibisin ALLAH senin gibilerden korusun öncelikle amin.
demek ki hala seni seviyor. mesafeler falan hayırdır yoksa o sen misin :D Adın ne senin
:) yalnız kalıp tutuşunca etekler... Geri döner yine giden bütün köpekler...
👏👏👏👏👏👏
Bayıldım söze
:))))))
Bu sözü nereden buldn.:))))))))))
6-7 yıl önce karşılaşmıştım bir yerlerde aklımda kaldı...
seni yedekte tutuyor bir araya gelince takılalım uzaktayken ben rahat takılayın diyor
hem arkadaş kalalım diyo hemde trip atıyosa senden bir adım beklemiş ama sende yüz vermeyince triplere girmiş olay bu
Mesafeler bence insanı daha cok baglar ama tabı gercekten sevıyorsan ve asıksan.
Çok zor biliyor musun? Ayrılırsan çok zor, devam etsen zor.. Zor yani..
nerdeyse aynısını bende yaşadım dengesizin tekiydi beni yıprattı yordu. bir öyle diyordu bir böyle. sonunda ayrıldım kafam rahat etti. şimdi yine peşimde ama bu defa barışmıcam
bence o ark kalmasının sebebi senii yedekte tutuyo bakıyoki senden başka konuşcak yok vazgeçemiyo işte bence ark kalma konuşma bile
zoruna gıtmış sneı kendıne bağlayıp sana aynı acıyı yaşatacak dıkkat et
canını sıkmışsın ama zora gelemiyosa o da onun sorunu * et
Aha o laf varya o laf ben o lafı çıkaranın demeyin şunu ölcen mi demesen koymuştur adama banada koymuştu kızın pişmanlığı fayda etmedi sonra.
Bence sana sevgisi bitmiş ama senden gene de vazgeçemiyor söylediğin sözde bahane olmuş nice sevenler var her şeyi söylediği halde seven nice sevenlerde var bir ufak söze soğuyan
Cok da takma canim ya sende onun gibi dengesiz ol sende onun gibi ol uzulme bos yere
Kalp onu ister insanlar kalplerini dinlemez bir kulak ver kalbine seviyorsa yakma onun canını seviyorsa kaçma ondan seviyosa iste onu birgün ah be diyeceksen yapma gitmek kolay unutmak ölüm
kapsama alanı dışı yap bir süre sonra konuş hala aynı ise ayrılacak demek ya da başkasıvardır öyleyse sende başkasını bulursun şimdi günahını almıyım belki değişik durumlar felan vardır
Seni bırakmak istemiyor ama mesafe olup da sevgili olmak da saçma geliyor fırsatını bulup tekrar beraber olmak isteyecektir
Niyeti o zaten ve mesafeler azalacak duyarsa nolur bilmem
Svişr siniz ne olacak :)
Bitme sinyali vermiş zaten, üstüne toprak atmaya başlasan iyi olacak.
En doğru kararı vermişsin, ne istediğini, ne beklediğini bilmeyenlerin, sevgisi de olmaz. Sevgi, ancak karşılıklı net insanlar arasında olabilir.
Bitirme kararıyla en doğrusunu yapmissin.. Gercekten seviyorsa mesafelerlede sever
çok yıpranmış gibi diyeceğim ama çok çok iyi biliyorum ben bu ilişkiyi :(
Benimde mesafeli ilişkilerm oldu aranızdakini bilemem ams sonu bir yere varmaz arkadaşım soğuyorsun ;-)
Söylediğin söz bile koysa o da seni terk etmiş. gerçi tam olarak neyin ne oldunu bilmiyorun gunahini almıyım
Seni kaybetmek istemiyor her ne kadar sorun olsada. Onca yaşanmışlık hemen silinip atılacak değil herhalde
seni terk ettikten sonra arkadas kalma isteğini onaylamakla hata etmişsin bence. Bir ilişki bitmişse bitmiştir arkadaşlık söz konusu dahi olamaz..
Bırak giderse gitsin mesafeler falan hep bahane seven ınsan hıc bır sekılde bırakmaz o sana böyle yapıyo senın agrına gıtmıyorda terkedılen sensın böyle dedın dıyemı suc olup gururuna yediremıyor ha.
ilişkimiz artık umrunda değil sözü kızların %95'inin söylediği diğer %5'inin de ilk fırsatta söyleyeceği söz. buna bu kadar takılıp gurur yaptıgını sanmam, kendince başka bir sebebi vardır.
Arkadasim bence o seni seviyor uzaktayken aldatmaktan seni kirmaktan korkmus
Nefsine hakim olabilecegini dusunmuyor
biraz az yazin arkadaslar bu ne ya valla buazim kuru kuru oluyor boyle tekstleri okudugumda
bazen olur ya dayanamazsın sende oldugu gibi bitmesi mantıklı gelir ama aşkın sevgin de ilişki bitsin istemez o ikilemde bence sende o da.. biraz uzak kalmanız düşünce ve hislerinizi netleştirir bence..
başka birisi olabilir hayatında ve sana soğuk davranarak seni suçlu göstermeye çalışıyordur belki. ya da konuşucak kız yoktur, canı sıkıldığı için yazıyodur
Kız cokorda
Seviyorsan neden arkadaş olarak kalalım deyince konuştun
İlişkilerde arası olmamalı bence ya seninle sevgili olur ya da konuşmasına görüşmesine izin verme bu ona sadece rahatlık katar. Ulaşılmaz olmalısın
Ondan ayrıl tamamen ve başkalarına şans ver sevilmek için kendine şans ver pişman olmazsın emin ol o sevgili falan değil arkadaşım :((
Tatlım sende oda birbirinizi seviyosunuz sorun mesafe madem bunu atlatamyosunz bitirmek en dogrusu ama arkadaş nasıl kalınır bilemiyorum
söyledigin söz koymama durumu olsa ilk yazdigi gibi samimi ve icten olurdu tabiki koymus umrumda degil demissin sonucta ^^
Ya eski sevgiliden arkadas olur mu ya hayir konusuyosunuz ah ulan eskiden nne opusurduk kanka ya falan mi :DD
👏👏 sonunda bnle aynı dusunen biri. Hayr konsmadan bıle aklından gecer canın ceker canı ceker demi
Aynen oyle insan konusurken eskide yasadiklari veya yasamak istedikleri aklina gelir illa ki
O Mesafeler cinsellikse alakalı ise erkekler genelde cinselliği ön planda tutar. adı üstünde erkek...
umrunda değilse koy mesafeyi oda rahatlasın sende umrunda olmayan kişiyi neden sorarsa insan..
O yazdi arkadas olalım dedi. Bnse sadece gurur yapip öyle bişey dedim çünkü kızgındım ona
biriniz adım atacak o zaman aşkta gurur olmaz hemen unutulur dargınlıklar... böyle olsaydı olurmuydu 50 senelik evliler.
Cidden iyi kurtulmussun bence geri falan donme... evet iyiki mesafeler kisa... yakın olsa.. kb ama... alkah bilir neler yapardi sana... artik ne anlarsan
Bitirirsen Pişman olucaksın onu özliceksin eminim bundan :)
La aynı benim durumum ya tabi bizde başka şeyler de var oevli falan of of:(
Mesafeler sıkıntı seni seviyor ama aradada ona takılıyor kafası
mesafeler yüzünden niye sevgili olamıyor ki sanki herkesin sevgilisi yanında mı
netten arayabilirsin zarf lafları yani cevabını bildiğin sorularla ne istediğini öğrenebilirsin
Seni elinde tutacagını sanmıstır Ne yaparsa yapsın ona asık kalmanı bekliyordur
Sen onun icin aliskanliktan ibaretsin bunu bilmeni isterim. Onun icin seni arayip soruyor
Yok ya erkekler bu kadar takmazlar böyle seyleri yani bence boyle cünkü onlar hic bir zaman kaybetmezler genelleme yapmak istemiyorum ama bu boyle
işine geldigi gibi davranıyor arkadas olmak istemıyorum de hersey onun istedigi gibimi olmak zorunda..
bence arkadaş olman en çok seni üzer. yeni ilişkileri olacak ve belki de gelir sana anlatacak. sevdiğim diyosun bu sana acı verir. herkes kendi yoluna gitmeli diye düşünüyorum
sınırı koy haftada 1 kereden fazla konuşma mesela. kıymete binersin
dogru yabmışsın aranızdaki uzaklık heb sorun olur ne bilim öyle yazma ile olmaz ki
Sen baskasiyla konuşma peşinde ol istiyor tamamen bencillik
insanlık hali vardır bir derdi çilesi kestirip atma kısa mesaj felan bunlar basit şeyler dert etme derim
umurumda değilsin demene rağmen tek bir kelime bile yazdıysa bu çocuğu kaçırma
Yavaş yavaş kendinden soğutuyor kendini fazla kaptiripda acı çekme