Sizce benim hakkımda kötü mü düşünmüştür çok utandım?

İşe gireli birkaç gün oldu. Bana hiç kasa öğretmediler herkes açık verirsin sonra bizden sorarlar falan dediler. Bir ton mal taşıttılar. Neyse işte bölge müdürü ben işe girdiğimden beri mağazaya geliyor beni yokluyor. Eşya taşırken bir şey demedi kolay gelsin dedi. Bugün mağazadakilere kızdı kasayı öğrenmezse özgüveni kalmaz diye. İşte ben cv’me şey yazmıştım “hızlı güleryüzlü çalışkan biriyim” diye. Bana şubeye girince alıştın mı dedi sonra da “ee hızlı güleryüzlü çalışkan biri misin” dedi utandım yani niye cv’mdeki lafı söyledi ki. Neyse sonra bana kasayı öğrettiler 10 dakika. Baktım bu elinde soda ile geliyor. Yanımdaki oğlan güldü. Herkes pür dikkat izledi. Biraz panik yaptım açıkçası. Sonra iki kez tamam diyeceğime sürekli girişe bastım. O da kızmadı hiç ama “sürekli girişe basıyorsun. Bir de insanların yüzüne bak hoş geldin derken olur mu?” dedi. Sonra gitti. Akşama kadar pratik yapa yapa oturdu sonra temassız çipli kart vs onları bile çok rahat geçtim kasayı öğrendim ama ona karşı rezil olmak beni biraz utandırdı. Maş taşırken rezil olmadım da kasada biraz patladık. O da 10 dakika olmuş ben öğreneli hemen kasama geliyor. Şimdi size sorum şu sizce çok mu rezil olmuşumdur yani ne düşünmüştür? Bu arada şirkete torpilli giriliyor çoğunlukla ama benim torpilim yoktu onunla mülakat yaptım o zaman da böyle soğuktu sonra ertesi gün olumlu dediler.

Sizce benim hakkımda kötü mü düşünmüştür çok utandım?