Arkadaşlar merhaba konu biraz uzun ben kisaca anlatayim. Dun izinliydim ben yokken sirkette temizlikci kiz wp deki mesajlarimi okumuş. Yoneticisiyim ben onun. Diger yoneticilerle olan konusmalarimizi falan okumuş. Bu yaptigi hem suç hem de işinden atilmasini saglayacak bir davranış. Durumunu bilmiyorum işe ihtiyaci var mi yok mu şirkette yeniyim. İşinden olacak olmasi beni düşündürüyor. Herkes hata yapar sonuçta. Bu buyuk bir suç olsa da sizce bu affedilir mi? Bu arada şuphelenip kameralari izledim o şekilde anladim.
Bildirmelisin
Bildirme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
O kadar meraklısını salın gitsin, akılı başına gelir özelleri bu kadar merak etmemesi gerektiğini öğrenir.
Ya paraya ihtiyaci varsa benim verdigim. bir karar yuzunden zor durumlar yasarsa.
Onu düşünmesi gerekiyor, iş ahlakı olmalı bu kişide.
Yani o konuda haklisin ama. Bir hata yapmiş sonucta herkes yapar. Bilmiyorum kararsizim.
Hata, hatayı doğurur. İkinci şans için sabra gerek yok.
Bilemedim. Bu kadar kati olmak gerekir mi gercekten
Yanılmadığını görmek için neden şans vermiyorsun ona? Madem öyle!
Ben olsam bildirirdm. Senin işin ne ve o ne yapio üstüne vazife olmayan şeylere burnunu sokmasn. Eğer vicdanm el vermedi dersen sert bı şekilde uyar
Yani ben biraz vicdanliyimdir. Yaptigi seyde almasi gerekecen ceza belli ama vicdanim beni rahat birakmiyor.
O zaman sert bı şekilde uyar işten cikmana bile sebep bu yaptgn de
Yani eger bildirmeme karari alirsam sanirim oyle yapcam
Bu yazışmalar özel yani yazışmalarda şirketi zarara sokacak vb durumlar var mı
Hayir ama sonucta yonetici grubu.
Uyarabilirsin
Sadece uyar mi diyorsun.
Hayat şartları malum insanlar çalışmaya mecbur bir hata yapmıştır tatlı dille böyle bir hata yaptığını söyle bir daha yapmasın yaparsa iyi olmaz diye belirtebilirsin
Anladim. Görüş için teşekkurler.
Rica ederim
Bu konuşmayı yapmadan önce kamera kayıtlarını hazırla yok öyle bir şey yok yalan falan gibi inkar ederse direk gösterirsin
Video ve fotograf aldim elimde var 😒
✅✅ bu isaret olcakti yanlis oldu
Tamamdır o zaman
Bildirmelisin.