bir imalat fabrikasında ön muhasebeci olarak çalışıyorum ama daha çok temizlik yaptırıyorlar
Ön muhasebeciler tam olarak ne iş yapıyorlar anlatabilir misiniz?
Ön muhasebeciler tam olarak ne iş yapıyorlar anlatabilir misiniz?
muhasebeci adı altında alınıp ara eleman olarak kullanılıyorsun. Sana kendimden bir örnek vereyim. Bir lokantada garsonluk yapıyordum aslında garson diye girip senin gibi her işi yaptırıyorlardı. Patron cama eleman aranıyor diye yazdı bir gün ben yetişemediğim için yanıma birini alacaktı. Patrona neden eleman alınacaktır yazdın da garson alınacaktır yazmadın diye sordum ve hayatımın cevabını aldım belkide. ''oğlum garson aranıyor diye yazarsam o kişiye sadece garsonluk yaptırırım ama eleman aranıyor diye yazarsam her işi yaptırırım'' demişti. Senin durumunda resmiyette muhasebecilik yanında ne yaparsan kar hesabı. Yaşının 22 olmasının da payı büyük. Genç olduğun için ses çıkartmazlar diye düşünüyorlar. 35 yaşındaki kadına bu işi yaptıramazsın adamın azına eder.
Aç amn kodularım ondan yaptırıyolar
Yeminle öyleler
Cevap
8Cevap
İrsaliye kesimi alınan malların faturalarının işlenmesi vs
Çay da yaptırıyorlarsa normaldir.. Türkiye şartları işte ne beklersin ki..
Gelen giden faturaları kaydederler. ekstre vs illeri yaparlar. odanı masa üstü temizliklerini de yap sen ne olacak boş kaldığında
Onları zaten her sabah düzenli yapıyorum benim dediğim cam sildirme tuvalet yıkatma gibi şeyler
onundekı muhasebecıler ısten cıkana ya da kovulana kadar amelelıktır on mmuhasebecı.
kadına özgürlük bu mudur evinden yemepğini yapmasını ayıplanır vs vs kendi ayakları ustunde dursun saçmalığı bumu :D
Temizlik işleri
Temizlik elemanısın
Bence sen memnunsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar