Arkadaşlar Bayağıdır enerji olsun astroloji olsun tarot ritüel gibi şeylere çok merakım var Ve ayrıca sezgilerim 6 hissim çok kuvvetli. çoğu arkadaşım mesela bu konuda hislerin ne diyor, senin senin kuvvetlidir gibisinden sorular soruyorlar ve düşündüğüm olası şeylerin çoğu doğru çıkıyor. ama tarot ile ilgili olumsuz şeyler söyleyenler de oldu c*nler alemi ile ilgili sizce bir sıkıntı olur mu yoksa bu işe girmeli miyim kendimi geliştirmeli miyim
Tarot kağıtları kutusundan çıkarılır, tek tek sayıları ve sıraları kontrol edilir. Eldiven takılır, ipekli bi kumaş üstüne hepsi serilir.
İyi kaliteli bir ıslak mendil ile ön temizlik yapılır, sonra ipekli bir bez parçası ile su, sirke ve bir miktar deterjan karışımı ile tek tek iyice temizlenir. Daha sonra kafiye bir kumaş ile yine tek tek kurutulur. Sakın güneşe çıkarma kartları, nenenin dudağı gibi büzülmesin. En son kartlar sıraya göre tekrar dizilir ve kutusuna konur. Tarot bakımı bu şekilde oluyor.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
o anlamda bakımdan bahsetmemistim ama olsun hahaha ilgin var mı senin