Yaş 29 oldu üstelik. Bıktım artık şişmanlıktan şişmanlık benim kaderim mi?
89 kiloyum. İç bacaklarım karnım leş gibi. Ben bu fiziği nasıl toparlayacağım?
Görüş Yaz
13 Görüş
Beğen
Paylaş
Takip Et
Görüşün nedir?
Görüş Yaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Görüş
12
Görüş
Gizli Üye
(25-29)
2 ay
Merhaba hayırlı geceler hanımefendi bu durum için bence kendinize haksızlık etmeyin eminim siz bu haldede güzelsiniz tek işim üzücü tarafı sizin kendi kendinizi beğenmemenizdir?
Kendi fiziğini beğenmiyor zayıflamak istiyorsan. Öncelikle azimli ve kararlı olman gerek bu süreçte biraz kendini zorlman ve diyetisyenlere başvurmamn gerekiyor. oncelikle azim ve özgüven
Niye kaderin olsun. Sen yerken kendini tutmayı öğren o zamn
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla 7 yorumu gör
Soran
2 ay
Spor yapmıyorum o yüzden
Görüş sahibi
2 ay
Ee hareket yok ye iç yat. Sonra kader ne ala memleket.
Soran
2 ay
Beni bu duruma getirenler utansın
Görüş sahibi
2 ay
Boy kac senin. Ve zorla mi yedirdiler, kafana silah dayayıp bağladılar mi? Seni bu hale senden baska getiren yok
Soran
2 ay
1.70 boyum. Depresyon bunalım yüzünden bu duruma geldim beni soktukları psikoloji yüzünden. Ben ister miydim bu durumda olmak?
Görüş sahibi
2 ay
Youtube de prof dr yavuz yörükoğlu var onun videolarına bak Sağlıklı ve hızlı sekilde kilo verebilirsin. Ve sorunlara değil çözümlere odaklan. Sonucta ne kadar yorumda yapsak sonuç değişmeyecek. En azindan çözüm elinde. Azimli ol bu kez
Soran
2 ay
Teşekkür ederim çabalıyorum zaten ama önemli psikoloji. Psikoloji bozuk olunca motive de yok oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
12Görüş
Merhaba hayırlı geceler hanımefendi bu durum için bence kendinize haksızlık etmeyin eminim siz bu haldede güzelsiniz tek işim üzücü tarafı sizin kendi kendinizi beğenmemenizdir?
Tek derdim bu olsaydı keşke
Bu olabilir bu elinizde ama siz farkında değilsiniz
Kilo iyidiri spor yapp korkma yemeğe dikkat et irade goster
Neresi iyi? Dalga mı geçiyorsun? 69 70 değil nerdeyse 90 kiloyum
Of offf ayda 2 kg verme hedefin olsun 1 seneye isteğin kiloda olursun sakin ol
Mutsuzum öfkeliyim sakin kalamıyorum
Sariliriz geçer
Kendi fiziğini beğenmiyor zayıflamak istiyorsan. Öncelikle azimli ve kararlı olman gerek bu süreçte biraz kendini zorlman ve diyetisyenlere başvurmamn gerekiyor. oncelikle azim ve özgüven
Özgüven hiç yok maalesef
Bu konuda özgüvenli olmak zorundasın ilk önce bir diyetisyene başvur. ya da bitkisel bazı çaylar var çok çabuk zayıflatıyor
Senin en fazla 62 kilo olman gerekiyor. 28 kilo fazlalığın var
Hareket hareket hareket aktiflik her zaman kilo verdirir bi bahaneyle hareket etmek lazım
Veremiyorum spor yapmaya yürümeye de üşeniyorum
Spor videoları izle motivasyon videoları vs yani kendini motive etmeye yönlendir başka türlü zor
Niye kaderin olsun. Sen yerken kendini tutmayı öğren o zamn
Spor yapmıyorum o yüzden
Ee hareket yok ye iç yat. Sonra kader ne ala memleket.
Beni bu duruma getirenler utansın
Boy kac senin.
Ve zorla mi yedirdiler, kafana silah dayayıp bağladılar mi? Seni bu hale senden baska getiren yok
1.70 boyum. Depresyon bunalım yüzünden bu duruma geldim beni soktukları psikoloji yüzünden. Ben ister miydim bu durumda olmak?
Youtube de prof dr yavuz yörükoğlu var onun videolarına bak Sağlıklı ve hızlı sekilde kilo verebilirsin. Ve sorunlara değil çözümlere odaklan. Sonucta ne kadar yorumda yapsak sonuç değişmeyecek. En azindan çözüm elinde. Azimli ol bu kez
Teşekkür ederim çabalıyorum zaten ama önemli psikoloji. Psikoloji bozuk olunca motive de yok oluyor
homini gırtlak yemeyi bırak çözümü basit
Yemiyorum artık yinede veremiyorum
Nasıl veremiyorsun bence doğru söylemiyorsun
Eskisi kadar yemiyorum
Kalori hesabı yap bence günlük kaç kalori alıyırsun
seni 3 ayda 70 e düşürürüm ben
Nasıl?
buradan paylasamam gizli çünkü
Anladım ne demek istediğini. Sağol
hayir hic anlamadin hem de ben sapik degikim sadece herkese formülü ifşa edemeyecegimi soyledim
iyi geceler naber
göğüslerde yoğurt torbası gibi sarkmıştır
Evet çatladı birde
acilen kilo vermen şart başka yolu yok. Hadi vücudu geç psikolojin allak bullak
Zaten psikolojik nedenler yüzünden bu duruma geldim. Ben güzel sağlıklı bir kızdım
Kalçan ve memeler iyise pek takma
Kalça iyi meme sarkık
Sonuç olarak büyük yani
Olsun ben sıkı ve toplu olmasını tercih ederdim
Ozaman spora git
Spora git biraz izimle başara bilirsin
Spor ve diyet
Allah razı olsun. Hiç bilmiyordum
Sana cevap verende hata zaten. İnsanlik kalmamis ki
Önemli olan motivasyon. Bunları bende biliyorum
Sende bu yapi oldukca motivasyonun kralida gelse anlamazsin. Selametle
He kesin öyledir
Olsun şişman iyidir memelerin büyük mü
Neresi iyi? Ayrıca memelerimde ayrık ve küçük. Sevmiyorum
Bu kiloda olup nasıl memeler küçük olabiliyor atma
Küçük sayılır ayrıca sarkık 😂
Bende sarkık seviyorum hani sana yorum yapmıyorum hani nasıl küçük ele alınmayacak kadar mı
Hayır o kadar değil ama bana göre küçük yinede.
Anladım tabi o kadar da olmaması lazım 89 kilosun ama şimdi merak ettim şimfi konuşalım mı
Gizliden çıkayım
Boyun neki