Diğer 2 ay Kocamı kız arkadaşımla aldattım suçlu hissetmeli miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Evett arkadaşımla lez olduğumuzu keşfettik kocalarimiz bilmiyor suç mu buy Kocamı kız arkadaşımla aldattım suçlu hissetmeli miyim? Görüş Yaz 23 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
YellowNavyBlue Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eig 48% 1 ay Benzeri şeyleri aynı bende yaşamıştım senin gibi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
lesvinya Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eig 55% 2 ay ablacım git bir adam akıllı yönelimini keşfet ilk allah rızası için Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 2 ay Daha yeni keşfediyorum ya Yorumla
takooo06 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 2 ay Kanka yani bunu nasıl becerdiniz ama bence bi eşine demelisin durduk yerde mi kızla öpüştünüz troll müsünüz yoksa 😁 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 5 yorumu gör Soran 2 ay Bi Anda olmadı yaa uzun süredir aramızda bi çekim vardı zaten Yorumla takooo06 2 ay Kanka yani yavaştan bence de adam sonuçta eşin bilmesi gerek hayat arkadaşına bunu yapmamalısın Yorumla Soran 2 ay böyle şeyleri hoş karşılamayan cahil biri parası için evlenmiştim zaten Yorumla takooo06 2 ay O zaman sende sus aşkınızı gizlice yaşayın Yorumla takooo06 2 ay Böyle dönmenşn sebebi eşin olabilir o verdiği hazzı kadından aldıysan bu sorun olur bence bir evliğini gözden geçirmelisin Yorumla
sennsena Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 ay Yok bence suç değil. Kız kıza niye suç olsun ki? 😊 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 30 , eig 100% 1 ay Yine de boşanma sebebidir. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
akrepp_erkegi Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eig 100% 2 ay 😳😳😳😳😳😳O nasıl oluyo Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 4 yorumu gör Soran 2 ay Yattık yani arkadaşımla Yorumla akrepp_erkegi 2 ay Kız kıza mı Yorumla Soran 2 ay Evet? Yorumla akrepp_erkegi 2 ay Yok suçlu hissetmene gerek yok Yorumla
Cefternal Takip Et Guru Yaş: 32 , eig 84% 2 ay Hımmm ee ne düşünüyosun peki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 6 yorumu gör Soran 2 ay Erkeklerle zaman kaybettiğimi Yorumla Cefternal 2 ay Peki bu durumun kocanın yapamasıyla alakası var mı Yorumla Soran 2 ay Nasil yani Yorumla Cefternal 2 ay Burdan mı anlatim Yorumla Soran 2 ay Neyi ya Yorumla Cefternal 2 ay boş ver Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 34 , eig 100% 2 ay Lez değilsin biseksuelsin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
emineh Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 100% 2 ay söyle kocana o da katilsin hshdhshdhd Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 2 ay Nasıl yani Yorumla
ayhankurt2022 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eig 100% 2 ay Tersine harika Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Seni gidi seni yavaş ol yakalanma yoksa kocan ikinizi bir yapae Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Netmiyiz Takip Et Xper 7 Yaş: 122 , eig 100% 2 ay İlginç olmuş. Bence Kocan kızmaz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 10 gü aldatıyorsun ve biseksüelsin lez değil Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sortaç Takip Et Guru Yaş: 29 , eig 71% 1 ay Gizli gizli takılın Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Yavrukuş122 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 ay Aldatmak her türlü yanlış ve suç Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
bayram_goktas Takip Et Xper 5 Yaş: 24 2 ay Kocanda alıp grup seks yapın Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 33 , eig 33% 2 ay Diğer konusunda 8,2b görüş paylaştı. 2 VS 2 atın kanka Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
arsizadam1983 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 2 ay Kocaya da supriz yapin gruba girin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Xxxars7a Takip Et Xper 6 Yaş: 19 2 ay Yo gayet normal bebeğim nolcakki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Aslıiuuuuu Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eig 96% 2 ay Aboooww Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
16Görüş
Benzeri şeyleri aynı bende yaşamıştım senin gibi
ablacım git bir adam akıllı yönelimini keşfet ilk allah rızası için
Daha yeni keşfediyorum ya
Kanka yani bunu nasıl becerdiniz ama bence bi eşine demelisin durduk yerde mi kızla öpüştünüz troll müsünüz yoksa 😁
Bi Anda olmadı yaa uzun süredir aramızda bi çekim vardı zaten
Kanka yani yavaştan bence de adam sonuçta eşin bilmesi gerek hayat arkadaşına bunu yapmamalısın
böyle şeyleri hoş karşılamayan cahil biri parası için evlenmiştim zaten
O zaman sende sus aşkınızı gizlice yaşayın
Böyle dönmenşn sebebi eşin olabilir o verdiği hazzı kadından aldıysan bu sorun olur bence bir evliğini gözden geçirmelisin
Yok bence suç değil. Kız kıza niye suç olsun ki? 😊
Yine de boşanma sebebidir.
😳😳😳😳😳😳
O nasıl oluyo
Yattık yani arkadaşımla
Kız kıza mı
Evet?
Yok suçlu hissetmene gerek yok
Hımmm ee ne düşünüyosun peki
Erkeklerle zaman kaybettiğimi
Peki bu durumun kocanın yapamasıyla alakası var mı
Nasil yani