+1 yılSize yaranmanın bir yolu yok değil mi? Gel dersin gelir, git dersin gider ezik diye aldatırsınız, biraz üstünüze titrer, sözünü geçirmeye çalışır, kısıtlar maço diye aldatırsınız, kendi olduğu olsun ister, dediğini yaptırır odun diye aldatırsınız. Şimdi haklı mısın? Evet haklısın çünkü sen öyle bir insanı hakedecek karaktere sahip değilsin, o yüzden karakterine yakışanı yaptığın için haklısın. Seninle beraber olmakta bir kusur görmeyen öteki şerefsize gelince, ikiniz tencere kapak misali birbirinizi bulmuşsunuz boşan baride diğer adam sizden kurtulsun. Sonra ne yaparsanız yapın, diğer karaktersiz seni aldatınca anlarsın zaten
83 Yorumla- +1 yıl
Umarım burası üzerinden laf gerekli kişilere ulaşmıştır aferin sana. Güzel soru olmuş, en azından karakter yoksunlarına düşüncemiz ulaştı sayende. 😂 😂 😂
- +1 yıl
Rezil Oldun Tiktoka haberin olsun KEAİMDŞAÇXKAİSDÖMSŞD
- +1 yıl
Normalde kimseye yazmam cvp olarak yani ama guncellemeye yazdığın şey gerçek ise sen gerçek bir bacım yazıklar olsun öteki tarafı var bunun bacım paranı ye bklm
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. çok saçma bir mazeret aldatmanın mazereti ya da haklı hiçbir tarfı yoktur isterse dünyanın en eziği ve en gerizekalısı olsun aldatılmayı haketmez
madem ezik işe yaramaz biri boşan aldattığın kişi ile evlen rahata rahat yaşa
tabi aldatan kişide senin gibi evli değilse
ki bence öyle20 Yorumla
Bu soruyu neden soruyorsun? Sen kendini haklı gördükten sonra neden başkasının düşüncelerine ihtiyaç duyuyorsun ki? Burada haklısın olmaz tabii ki dense gönül rahatlığıyla devam mı edeceksin ya da hayır haksızsın dense bırakacak mısın sanki? Başkalarının düşüncelerine önem veriyor olsaydın en başta eşine durumu anlatır yapamam derdin ya da ötekine gitmezdin zaten
90 Yorumla
+1 yılAl işte bir alık daha. Onunla evlenmeden önce nasıl biri olduğunu zaten biliyordun neden evlendin? He madem evlendiin arkasından neden böyle saçma sapan kelimeler ediyorsun. Ve ezik olan o değil emin ol sensin.
80 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı. Sonra diyolar ki kadına neden şiddet gösteriyosunuz :D yahu senin gibi birini kütüğe bağlar yeminle hızarda doğrarım ulan ciğersiz madem adamı istemiyon git boşan parasını ne tüketiyon zamanını ne çalıyon kendi gibi birini bulur belki oda :D neyse içimden sövmeye devam edeyim sana :D
119 Yorumla- +1 yıl
@bk5353 Sende kadınız diye gezin ortada sakırtlak gibi kanını em ben orda herkesi demedim ya da tüm şiddeti demedim yazımın devamında senin gibi diyorum farkındaysan keşke bunu anlayabilecek ve akıl süzgecinden geçirebilecek kadar beyin sahibi biri olabilseydin sen böyle bir s*lakken kocanı düşünemiyorum ama adama üzüldüm
- +1 yıl
ulan ben soruyu soran kişi değilimki keşke kim olduğuma bakıcak kadar beyin sahibi biri olsaydın sende.. bende yukarda kadına yorum yapıp tepki gösterdim ama senin yorumunu görünce tutamadım çünkü çok yanlış konuşmuşsun ama diyosanki sadece bu soruyu soran kişiyi kastettim o zaman orası beni germez
- +1 yıl
@bk5353 Ulan m*l başka kimi kast edicem diğer etten püften sebepten şiddete tabiki karşıyım orda senin gibi demişim neden hep bir yanlış anlama erkeği itin bitarafına sokma eğilimindesiniz hani ne sanıyosunuz ki kendinizi pırlanta falan mı yani öyle sanmayın 25 inden sonra evde kalma tehlikesi altında olan biz değil sizlersiniz
- +1 yıl
önce bir haddini bil ben sana savunduğun saçma fikire rağmen küfür etmiyorsam sen de bana saygı sınırları çerçevesinde konuşmak zorundasın. Diğer konuya gelecek olursak evet hepimiz pırlantayız sizden farkımız ne biliyor musun? Biz çok daha fonksiyonel düşünebilen daha ileri adaptasyonda canlılarız. Sizin kadar basit değiliz gücümüz yetene vurup gücümüzün yetmediğine kardeşim şöyle böyle diyerek yağ çekmiyoruz. Şu yazdıkların bile seviyenin ne denli aşağıda olduğunu gösteriyor. Kendimden özür diliyorum bir kaç dakikamı senin gibi bir şeye harcadığım için ayrıca evde kalmak ne ya kaçıncı yüzyılda kaldın sen burası 21 haberin olsun. zaten sizin gibilerin tek derdi kadınlar eskisi gibi sindirilebilen, evinin hanımı, pasif, susan taraf olmadığı için artık bazı şeyler değiştiği için eski hükmünüzü sürdürmeye çalışıyosunuz ama boşuna uğraşma ve kafanı birazcık değiştir, dediğim gibi 21. yüzyıl, unutma.
- +1 yıl
@bk5353 Eskilerden bu kadar güzel güzel bahsedebildiğine göre beyninin nerde olduğu belli küfürle hakareti ayıramayacak kadar kör birisin hakaret ettiğim için özür dilerim hanım efendi evet evde kalma sorunlarınız var maalesef bunun örneğini sizde gördüm az önce naziklik ve kibarlık olayına gelirsek ve dayak yeme atma olayına gelirsek hiç bir zaman geri yapmadım dayak yiceğimi bildiğim halde bile dayağımı yedim atabiliyosam da attım ne gördüysem onu yansıttım ne ektiysem onu biçtim gelecek ve düşünce konusuna gelirsek herkesin kendi bakış açısına göre şekillenen bişeydir hayat çünkü onu oluşturan senin benim ve diğer herkesin yaşantılarıdır sen farklı ben farklı bakarım geleceğe ve planlarımız ayrıdır aynı olamaz aynı olursa yani şu şekilde bakmak geleceğe bakmaktır dersen dar görüşlü biri olduğunu belli etmiş olursun hanım efendi ilk önce beyninizin ne işe yaradığını öğrenin kendinizi keşfedin sonra yazmaya devam edin
- +1 yıl
ben böyle konuşunca heralde 40 50 yaşında evlenemeyip feminist rolü yapıp kendini evliliğe karşı biri gibi gösteren birisi sandın yoksa evde kalmanı örneğini sende de şu an gördüm demezdin. ama ben daha 20li yaşlarımdayım hani bu söylediklerim evlenemediğim için değil gerçek düşüncem bunlar.
- +1 yıl
@bk5353 O zaman öfkene hakim olup yazdıklarımı bana çatmak için yanlış algılamicaksın bilerek sadece sakin olup düşünüceksin kadına şiddet dedi ama neden nasıl sonra devamını okicaksın bu gibi kadınlara hmmm diceksin düşünüceksin adam o kadın için ne güzel hayaller ümitler duygular besliyodur aynısını erkek yapsa emin ol linç yani linç sevmem ki hem cinslerimi de her zaman savunan biride değilimdir yıllardır yalnızsam hem cinslerimin insanlığa yakışmayan davranışlarından sebep evet 20 yaşlarındasın parantez açıyorum hayat konusunda fazlaca cahilsin... diğer konuları bilemem tabi şimdi bunu da yanlış anlayıp kızacaksanda kız ne yapayım arkadaş dürüst olsak suç olmasak suç
- +1 yıl
şimdi bir kaç saniyeliğine ilk yorumlarını oku sonra dön ve son iki yorumunu oku. Bir de benimkileri oku. Hangimizin konuşması değişmiş? İkisinde de aynı kişi misin sence? Rol kesmene iyilik meleği olmaya çalışmana gerek yok. Hayat konusunda cahilliğe gelecek olursak böyle bir konuda fikir beyan etmem için elli altmış yaşında olmama gerek yok. Bu kocasını aldatıp üstüne burda dalga malzemesi haline getiren kadın da otuz yaşında sen onda herhangi bir olgunluk görebiliyor musun ki yaşla olgunluğu doğru orantılı görüyorsun?
- +1 yıl
@bk5353 Naziklik kibarlık istedin naziklik kibarlık gösterdim erdemlik gösterdim özürümü diledim haddimi de bildim eee amacın ne senin ? sende şimdi beyin olduğu kanaatine mi varmalıyım istediğinizi verdiğimizde istemediğiniz şeyleri istemeye meğillsiniz kadınsınız çünkü illede zıtta gideceksiniz kibarlık naziklik naiflik benden geri kana ne kadar kaba şey varsa senin olsun eğer ki insanın hatasını görüp düzeltmesine değişim diyosan rol kesmek diyosan kusura bakma ama sen harbiden de s*lak ve geri z*kalı birisin yani
- +1 yıl
bişey diycem profilinde arkaplanda "aşığım gitme" yazıyor da merak ettim. kadınlara bu kadar düşman olan birinin bir kadınla ilgili böyle birşeyi arkaplan yapması imkansız olucağından acaba bu resmin temasının kadın olduğundan emin miyiz? hayır sadece merak ettiğimden soruyorum.. yanlış anlama lütfen. anlam vermeye çalışıyorum senin yaşam tarzına sadece.
Sirf ederi ve hükmünü sana bağlamış bir adamı aldatıyorsun. Aslında kendini aldatmış oluyorsun. Madem memnuniyetsizsin, bu kirli düzeninden adamı çıkar, ona bir iyilik yapmış olursun. Sana gelince 'serseri' tipli birini bul.. anca keser..
Zaten kadınlik denen mertebenin en alt ve aşağı katmanında ki bir kadınsın. Kusura bakma..
.. ekliyeyim trol de olabilirsin.30 Yorumla
+1 yılSiz onunla aynı karaktere ve özelliklere sahip olsaydınız ya da eşiniz karizmatik yakılıklı ve kariyer sahibi dikkatleri üzerine çeken bir erkek olsaydı ve sizi aldatsaydı bir kadın olarak haklı olduğunu düşünürmüydünüz? Sevmiyor istemiyor ve beğenmiyorsan bunun yolu aldatmak değil ondan ayrılmak olmalı bence yani haksızsın..
00 Yorumla
+1 yılBuradaki bütün evliler aldatıyor dert etme herskin başına gelebilir 😊
17 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılEziklediğin kocanın koynuna giricek kadar aciz ve alçaksın
#BirKezbanınSeyirDefteri51 Yorumla- 6 ay
Tüm kadınlar öyle değil mi? Kadın hem aldatıyor hem arkasından konuşuyor daha burada kadını ovenler var. Buna insan diyenler Yaşamasın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendi madem eşinizin ezik olduğunu düşünüyorsunuz bunu evlenmeden önce anlamış olmanız gerekir dolayısıyla da evlenmemeniz!!! Hadi evlendiniz olmadı bari ayrılarak başka ilişkilere yönelseydiniz... Böyle olması hoş olmamış açıkçası
00 Yorumla
+1 yılOda seni aldatıyordur ne biliyorsun? Belki senin onu ezik düşünmeni istemiştir? Aptala yatıyordur? Belki senin yediğin haltları kayıtlamıştır? Kin yutmuştur! Bak bu tehlikeli işte. Son dk golü atacaktır belkide! :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 617 cevap paylaştı. aynaya baktığında asıl ezik ve karaktersiz kim göreceksin o adama layık değilsin ve onun attığı tırnak olamazsın Allah seni ve senin gibi aciz iradesizleri kahretsin
41 YorumlaYarım akıllı sensin, Hatta sende çeyrek akıl bile yok. Adam senin için varını yoğunu ortaya koymuş, seni kırmamak için elinden geleni yapmış. Sen buraya çıkıyosun ve ona ezik diyosun. Asıl ezik sensin. Elindekilerin değerini bilmeyen kendini çok beğenmiş bir canımsın.
10 Yorumla
+1 yılO koca senin annenin bacini geçerse hakli bence
Zavallı adam kimbilir ne is yapıyordur seni doyurmak için
Birde kim bilir kimler aldatiyon babasıyla mi kardeşiyle mi
Akrabasiylami
Senin gibiler yüzünden kadına şiddet oluyor
Karisini dovmeyen dizini dover ahlaksiz11 Yorumla- 6 ay
Bı kadın olarak, bu tür kadınların Acı şekilde gebermesini diliyorum
+1 yılYa kardeşim adamla neden evlendin? Yetmedi aldattın sonra parasını çaldın hayatını kararttın itten veya yılandan farkın yok. Sefam olsun demişsin. Kadında değilsin insanda aylar sonra diğer sevgilini aldatırsın parasını yersin size iyilik yaramazki sana insan desem doğru olmaz kadın desem kadın olmaz o***** desem anca olur bukadar yılan veya tiksindiğim insan görmedim umarım bir gün batarsın ve parasız pulsuz ortada kalırsın.
10 YorumlaEzik dedigin adamla neden evlendin başka bir adamla evlenseydin başından beri böyle düşünüyosan ne yazık bence senın gibi bir kadına fazla bile boşanarak olmayan vicdanını rahatlatmayı dene bence
12 Yorumla- +1 yıl
Yahu ne var ezik insanlar evlenemezmi
+1 yılOzaman boşan adamı niye salak yerine koyuyorsun bide kimbilir senide seviyordur onun ahını bu dünyada oteli dünyada çektirirler guzelim
30 Yorumlasen cehennemde yanarken orda oda sana ezik muamelesi yapacak pislik madem öyle git boşan sonra ne halt edersen et sen insan bile olmayı haketmiyorsun
20 YorumlaYaptığın Şey Gerçekten Ayıp , Bide Sürekli Erkeklere Laf Atıyor Kız Topluluğu Yok Öyle Yok Böyle Al Sana Bir Tane Daha Lan Kocana Yazık Değilmi Bir Düşün O Adam Senin İçin Çalışıyor Aylarını Yıllarını Ve Yarım Akıllı Diyorsun Asıl Yarım Akıllılık Sende Adamı Aldattyorsun Çok Saçma Bir Şekilde Ve Ki Ne Ezikliğini Gördün? Benim İçin Çalışıyor Diyorsun Bana Anlatsana bir ne ezikliğini gördün çok merak ettim ha çok istiyorsan git kocanı boşa neden aldatıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılHaksızsın. En başından evlenmeseydin kardeşim? şu an burda bunu yazman bile hata. Ona yarım akıllı derken buraya gelip insanlara bunu danışıyor olman bence biraz eziklik. Kendin düşünemiyor musun?
00 YorumlaE boşan o zaman. Böyle şey mi olur. Haksızsın tabi ki, ne suçu var adamın. Yazık ediyosun.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVarya seni satırla vurup öldürseler üzülmem biliyor musun sen kadın cinayetinide hak ediyorsun inşallah rezil ve sefalet sürersin adamın parasına da konmuşsun senin gibi kadınlar yüzünden evlenmek istemiyorum Allâh kahretsin sizi
11 Yorumla- 6 ay
Bir kadın olarak bu tür kadınların Acı şekilde gebermesini diliyorum
bu soru nasıl popüler oluyor anlamış değilim.. yazık gerçekten yazık.. yarım akıllı diye bir insan aldatılır mı? herşey et mi pis yaratık..
13 YorumlaAllah la senin aranda bu soruyu burda degilde hak olan kitaptan baksan dogru cevabi daha iyi bulacagina eminim
00 Yorumlahassssiktirrrrr oradaaaan trol bokuu seni kaybol :D :D..
10 Yorumla
+1 yılİnş o işi yaparken kalpten gidersinde ele güne rezil olup kınanırsı öbür tarafta da kısık ateşte çevirsinler
20 YorumlaHak Hukuk Meselesi Degilde Çok Adi bir laylaylom Yazık Kocana Madem öyle Boşa Gitsin Ne Die böyle Yapıoyrsunki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılayy bide nay bekler gibi soru sormuşssun eğer ezikse anlaştığına göre sende kendine aynada bir bak bence sen onu aldatarak kendin ne durumdasın
11 Yorumla- 6 ay
Bı de cevap yazıyorsunuz böylelerini. Kadın düz ors*pi işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılRahatlik g*tüme batıyor demiyorda ezik kocam diyor :D
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence hak ediyor ve devam yorumlara baktim da iyi sovmusler takma bu mallari da ben anladim seni büyük ihtimalle seni de tatmin edemiyordur o boşver devam et
23 Yorumla- +1 yıl
kaşar olmak nasıl bir his seni orpsu. Her sabah komidinin üstünden para alıyorsun galiba
- 6 ay
Ezik orspu seni
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlendikten sonra ezik olmadı ya önce de biliyordun madem niye evlendin hadi evlendin bari niye aldatıyorsun boşan o zaman
20 Yorumla
+1 yılSana yapilan hakaretleri ve kufurleri okumaya geldim
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılNeredeyse ahlaksız olmaktan gurur duyuyorum diyeceksin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAllah seni bildiği gibi yapsın yazık adama umarım ölene dek mutsuz olursun
00 Yorumla
+1 yılTroll diye düşünüyorum. Degilsede Allah uzun ömür versin
01 Yorumla- +1 yıl
Belan*ı ver*sin olacakti
+1 yılBosan ulan o zaman bu kadar karaktersizligi nasil mideniz kaldiriyo ya
00 Yorumla
+1 yılAlınma ama haksızsın... boşan o zaman ne diye boyle bir pislik yapıyosun?
00 Yorumla
+1 yılHaksızsın evlenmeseydin sorun sende onda karakter varda sende yok
00 YorumlaEvlenmemen gerekiyordu, niye evlendin karşındakini iyice tanımadan niye evleniyorsun bunun tek bir açıklaması var o da evde kalma korkusundan yeterki nefes alsın azgınlığında başına vurmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn çokta babam gibi askerlerin sizin gibiler için canlarını ortaya koymalarina üzülüyorum askerler yerine siz ölseniz dünya cennet olur cennet
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet haklısın, kadının aslı çok eşlidir. Farklı erkeklerle müsabetinin olması ruhsal ve biyolojik açıdan sağlıklı birşey. Kocan bu durumu kabul etmek zorunda, herkes yerini ve haddini bilecek.
01 Yorumla- +1 yıl
What 😂😂😂 şaka mı bu
Otorite eksik demekki sen istemiyorsan o da istemiyorsa bitirin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılLan en azindan karısına sağdik. Senin gibi o. clari yüzünden bugünde utandım
00 Yorumla
+1 yılaldatmak karşındaki insanla alakalı değildir, kişinin kendisiyle ilgilidir..
eşini aldatacağına, boşansaydın böyle bir adam olduğunu anlayınca..00 YorumlaSiz malmısınız biraz edepli olun namus diye bir sey kalmamıs kocanda seni aldatsın o zaman cocugun yok mu ondan bile mi utanmıyosun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYazıklar olsun gelde sonra evlenmeye kalk evlilikten soğuyorum böyle şeyler görünce 🤦🤦
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYazik lan senin gibi orosbuyu nasil almis aynisini sana yapiyodur zaten kasar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden evledin? Haksızsın umarım o da seni aldatiyordur
00 Yorumla
+1 yılYazıklar olsun sen ve senin gibilere.
Ölüm müstehak size.
Lanet olsun sen ve senin gibilere.
Allah'ın laneti üzerine olsun!01 YorumlaÖeeh bilemem
Yorumları okumaya geldim10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşa o halde yazık değil mi adama da yanlış bence aldatmak yerine sonlandırmak mantikli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 534 cevap paylaştı. sadece bir kişiyle mi aldatıyorsun yoksa önüne gelenle mi
00 Yorumla
+1 yılhaklısın iyi yapmışsın başka birisini buomakla, hatta bir partner daha bul grup yaparsınız 3'nuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaksızsın , o yarım akıllı ile birlikte olman , sen de hiç akıl olmadığını gösterir. Yarım akıllı bir kocanın olması , sen de hiç akıl olmadığını gösterir. O beğenmediğin yarım aklıyla seni kandırmış.
10 YorumlaYani bir bayan her yönüyle güçlü erkek ister. Yatakta da Hayatta da Haksızsın da diyemem
00 YorumlaAllah öbür dünyada hesabını sorar Allah uzun ömür versin ulan senin kadar haysiyetsiz yüzsüz vijdansız kimseyi görmedim ne iğrenç bir yaratıksın insan demeye dilim varmıyor yazıklar olsun
00 Yorumla
+1 yılNiye evlendin o zaman? Başka alan olmadığı seni? Bence sen EGO’nu tatmin ediyorsun burda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı. Evlenmeseydin gözün kapalımıydı. bu aşağılık resmen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo ezik dediğin adam bilse aldattığını gebertir seni gömer içinden canavar çıkar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Öyle bişey mi var resmen ayrıl o zaman niye evlisin
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı.
+1 yılYa oda seni aldatıyorsa demekki iyilik yaramıyor sana
01 Yorumla- +1 yıl
Buna ne denir biliyor musun
yazık ya yazık size böyle adam bulmuşsun her dediğini yapıyor gel desen geliyor git desen gidiyor seni seviyor daha iyisini bulamazsın.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeseydin kim basina silah dayadi evlen diye simdi de adama camur atip ahlaksizligina kilif uydurma
00 Yorumlaablacım ezikse baştan beri ezik niye evlendin o zaman :( ayrıca ya karım çok dominant beni boğuyo diye seni aldatıyosa...
00 Yorumla- Devamını Gör (123)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat