Özellikle kadın kullanıcılar cevaplarsa sevinirim, bu hatadan nasıl döneceğim aklımdan çıkmıyor
aramızda yaklaşık 10 yaş var ben de onu arzuluyorum ama içim el vermiyor suçlu hissediyorum
Özellikle kadın kullanıcılar cevaplarsa sevinirim, bu hatadan nasıl döneceğim aklımdan çıkmıyor
aramızda yaklaşık 10 yaş var ben de onu arzuluyorum ama içim el vermiyor suçlu hissediyorum
Suçlu hissetmelisin zaten çünkü ağzının payını vermemişsin. Ama hala geç değil, hala kendi gururun ve o kadının onuru için durabilirsin. Kendine de ona da bunu yapma. Zaten eğer yaparsan er ya da geç senin de başına gelir. Hislerini bastırman lazım. Hatta çıkarabileceğin biriyse hayatından çıkar.
Aynı yerde çalışıyoruz çok zor
İşini degistirme imkanin varsa degistir. Eger yoksa da ona sert ve net sekilde mesafe koy. Kendin icin bile olsa yapma. Sonucta m3tres olmak gurur kirici. Seni sevse zaten senin onurun icin bile ondan bosanip da sana yaklasmaz mi? O yuzden yapma.
Başına gelmeden anlamazsın
Basima gelmedigini kim soyledi? Konustugum insana baglandiktan sonra evli cikmisti. @serterkek3131
Eee pat diye bıraktınmı
Evet?
Ben de sonradan öğrendim evli olduğunu:(
Ama ben 6 ay içinde bıraktım. Hatta o benim organım yamuk diye iftira attı. sirf onu bıraktım diye
Guzelim bak zorlanmani anliyorum.. Ama seni yeterince sevse zaten bosanacagini soyler ve su dakika dava acar o kadina. Seni arzuluyor ve baglanmis olabilir ama sana yakistirdigi sey M3treslik.. Kendine bunu yapma lutfen🙏 Bir sure aci ceksen de zamanla alisacaksin ve bu oyuna dusmedigin icin kendinle gurur duyacaksin🙂
Bence ya çok büyük bir nefret duygun olmalı yoksa çok zor durursunuz
Evet bu konuda katılıyorum sana
Çok teşekkür ederim canım
Rica ederim hemcinsim💜 Bilmeden bulasmissin. Sucun yok ☺️ Ama artik birakmalisin. Takma kafana, daha iyilerini hak ediyorsun.
@serterkek3131 tesekkurler
Bak eger diyelim yaklaştı sana. tam ilişkiye girmeden onu rahatlat hemen yanından ayrılıp gidicektir
Ne diyorsun yaa? Kizdan hevesini alsin diye bosaltma vibratoru mu olsun? @serterkek3131
Sen dinleme bunu hemcinsim.. Bu saatten sonra bize yakisan uzaklasmak. Asik erkek zaten bosanir.
Rica ederim. Peki bi kadın neden bir erkeğe organın yamuk diye iftira atar. erkeklerin en hassas olduğu bi konu icinmi
Ya o anlık o duygusu geçince hemen pişman olucsk bunu görsün diye dedim. yoksa hiç bu olaya girmesin tabi
Reddedilmeyi hazmedememis iste
O onerini duymamisim varsayacagim. Ağır sacmaladin cunku..
Onun için yani degilmi. ya icim içimi yedi resmen
Eger yamuk degilse ve bunu dediyse elbette ki bunun icindir. Eger gercekten yamuksa da senden ayrilinca yuzune vurmustur.
Ok
Sanada ok
abi neden senin gibilere hep evliler denk geliyor yaa aşırı kötü abi off
@gizli_sığınak Bana her turlusu denk geliyor:))
Cevap
10Cevap
suclusun zaten, az karakterin olsa zaten bile bile boyle bir sey yapmazsin. Kendin nasil hissederdin senin kocan seni baska bir kadinla aldatiyor kadinin esinin evli oldugunu bildigi halde?
Eğer yaparsanız zaten suçlusunuz. Metres olmayı yediriyorsanız, bu kadar düştüyseniz diyecek bir şey yok.
bulaşmayın şöyle adamlara özelliklemi seciyosunuz anlamıyorum bizde genciz ama gidipte elin evli çocuklu adamları ile ilişki yaşamıyoruz ya
sen senı seven sana deger veren ılkkez mı bır erkekle karsılastın?
Hayır
burcun ne senın
Akrep
Eden bulur evlenince aynısı seninde başına gelir o zaman anlarsın
Yuva yıkanın yuvası bozulur güzelim
seni hatırlıyorum ya
Yaşlarınız kaç ve seni çekici kılan şey neymiş onun için
21-36
36-21=15 nasıl 10 yaş oluyor aranızda 😁
Yaklaşık dedim
Bunun bir çözümü var aslında
Sende cok mu istiyorsun daha önce hiç iliskiye girmedin mi ilk mi olacak
İlk olmayacak ama istiyorum olgunluğu beni etkiliyor
Sadece olgun oldugu için mi istiyorsun
Hayır
Çıkmayacak ve yapacaksın
Gençsin çıtırsın abi sal bu evli yasli z4mparayi.
Tek seferlikmi
Hayır
Zaten 1 kez yetmez ve devamını çok istersiniz. Evli bi kadınla olmuştum 6 ay boyunca. kocasindan isteyip onun yapmadığı her şeyi her pozisyonda ben yaptım. ondan isteyince yapmiyormuş
Ama suçlu hissediyorum
Evet o duygu oluyor. Özellikle boşaldıktan sonra
Ama bence karşı koyamazsın
Offff
Ama o anı yaşarken gözün hiç biseyi görmüyor. Onu memnun etme duygusu çok zevkli
Konuşalım mı. Burdan biraz çok aleni oluyor 😉🫠
Yazdım
Yazamıyorum bakarmısın
Yap gitsin
Ama…
Toprak olacağına ver gitsin
Yaşa takılma
Yaş değil de evli olması ya
Kesınlıkle
Yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?