Ben neden her Kasım ayında kötü hissediyorum?

Geçen sene bu zamanlar flört olduğum kişi beni kasımın başında arayıp mutluluktan uçarak konuşup 4 saatin sonunda ben kapattığımda bile biraz daha konuşmak isteyip sonra 3 hafta boyunca mesajıma bakmamıştı ben de tabi ilk günden itibaren kaygıyla beklemiştim kaza mı geçirdi bi şey mi oldu diye ve o kadar kötü hissetmiştim ki midem bulanıyordu o 3 hafta boyunca midem bulandı. İşte bu sene de Kasım ayında iyi değilim ondan önceki senelerde kasımda mutlu değildim ve bu sene tabi geçen sene bu zamanlar eski flörtümün bana yaşattığı acıları hatırladım. Bi de geldiğinde ona söylediğimde o 3 hafta boyu düşündüm midem bulandı hasta oldum diye çocuk bana dedi ki ilişkiye mi girdik dedi gülerek gevşek gevşek

Güncellemeler
+1 yıl
Ben hiç midesi bulanan kusan bir kız değilimdir ama hislerim o kadar kuvvetli ki benim midem neden bulanıyormuş çünkü çocuk iğrenç bir Rus eskortla takılmış o sıralar sonra onu kovmuş beni aramış.(Benle cinsel bir münasebeti yok. Benimle 4 saat konuştuğu geceden sonra benimle konuştuğu iÇin yükselip eskort buluyor)
Güncellemeler
+1 yıl
Bi de beni cnsl olarak etkilemeye çalışıyor bir aydır takılmış yetmemiş bana diyo ki kadını gönderdim hamile felan kalsa al başına belayı diyor
Ben neden her Kasım ayında kötü hissediyorum?