Neden sürekli kendimi kötü hissediyorum?

Kendimi değersiz hissediyorum. İçine kapanık biriyim kendimi her şeyde yetersiz hissediyorum. Yaşamamın bir anlamı yok. Herkese yükmüşüm gibi hissediyorum bensiz herkes daha iyi olacakmış gibi. İntiharı düşünüyorum bazen ama sevdiklerim için yapamıyorum o zaman da keşke herkes beni unutsa da ben kendi başıma kalsam ve gidebilsem diyorum. Her seferinde artık her şey daha güzel olacak diye başlıyorum ama kendimi yine bu hiçlikte buluyorum. Geçmiyor. Çok denedim ve artık çok yoruldum. Artık her şeyin sona ermesini istiyorum. Hic hayalim umudum yok. Böyle bir insan nasıl yaşar? Sonra insanların çok büyük dertleri var benimki ne ki diyip daha çok üzülüyorum. Ben hiçbir şeyin değerini bilmiyorum. Üniversiteye başladım ve başka şehirde. Oraya gidince kendimle daha çok yüzleşiyorum yapayalnızım orada hiç arkadaşım yok ölsem kimse farketmeyecek bile. Kendimden çok sıkıldım. Kendimden kurtulmak istiyorum katlanamıyorum. Kendimdeki en ufak hata bile gözüme batıyor. İçten içe bir gün buna dayanamayacağımı kendimi öldüreceğimi biliyorum. Kimsenin hayatında fark yaratmadım o yüzden çok da önemli değil. Psikoloğa gittim bir kere bana antidepresan yazdılar birkaç ay kullandım ama etkisini pek göremedim. Çok güçsüzüm. Bu hissi nasıl durduracağım. Kendimi nasil kabul edip seveceğim? Daha kaç kere bir şeylerin düzelmesi için çabalayacağım? Şu an kendimi bile ifade edemedim.:(

Neden sürekli kendimi kötü hissediyorum?