- Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz tuhaf degilmi, daha 18 yasinda ve gorucuye evet veya hayir demiyor diye soruyorsun.
Bunlar gorucu usulu geliyor kiz niye evet desin sevmedigi birine.
Hayir de demiyor cunku bir abi olarak senin onu korumasini istiyor. Sen izin veriyorsun goruculerin gelmesine. Kardesin belki de şokdan birsey demiyor, kimbilir psikolojisi ne halde. Ailem beni istemiyormuda bana evet veya hayirmi diye soruyor diye de dusunebilir.
4155 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya cidden abi olarak aşırı ilgiliyim aksine ben ona hep tercihi kendine bırakıyorum hani abi ben diyene kadar kimse gelmesin dese asla kimse gelemez
Sordum gelmesini istemiyorsan kimse gelmesin diye ama gelsin dedi gelenlere de evet hayır demedi belkide aşk istiyor ama görücü usulü aşk mı olur ki?
Durumu iyi cidden yanlış anlama asla ben kötü abilerden değilim
Soran+1 yılSenden bir ricada bulunabilir miyim kardeşim
- +1 yıl
Sevindim kotu abilerden olmadina :)
Yalniz cok kucuk bir abi olarak bunu bilmelisin.
Kardesin daha henuz kendini kesfetmeden bir gelin, bir es, bir anne olmak, bu cok buyuk bir yuk, kaldirmasi tasimasi zor.
O gelsin diyor belki seni kirmak istemiyor, ama gercekten sen ona gelsinlermi diye sormamalisin, bence evlilik icin daha cok kucuksun ben gelmelerini istemiyorum ama yine de sen bilirsin dersen ne der acaba?
Soran+1 yılHaklısın çok küçük ama gören büyük sanıyor aile genetiği büyük gösteriyor bizim
Evet eş çocuk çok zor olur şimdi onun için belkide gelmese daha iyidir onu dersem gelmesin abi diyebilir annemde konuşmuş ama hep istekli konuşmuş annem öyle diyor- +1 yıl
Buluna bilirsin ama ricani yerine getire bilirmiyim, bilmiyorum ricana bagli?
Soran+1 yılİstek atsam dm den yazar mısın bu konuda fikir almak istiyorum senden bir büyüğüm olarak ve özellikle kadın olduğun için daha iyi anlarsın durumu bence
Bazen biz erkekler afedersin bu konularda geri olabiliyoruz anlamıyoruz ruh halini belkide- +1 yıl
Anladim demek istedini ama ben dm den konusmuyorum. Ozur dilerim.
Soran+1 yılDm den konuşalım demedim ki fikir almak istedim bu konuda yani başka bir konu yok yanlış anlamayın aksine bende çok yorgunum tek başıma ev iş okul hepsi bir arada idare et aşırı zorluyor
Soran+1 yılÖzür gerek yok iyi günler o zaman rahatsız etmeyeyim sizi de
- +1 yıl
Tesekkurler, sizede iyi gunler :)
Soran+1 yılRica ederim biraz sitem dolu iyi günler dedim aslında
Bu konuda yardım fikir alacaktım hatta mesaja bile illaki gerek yoktu yorumda da alirdim ama kırıldım şahsen iyi günler...- +1 yıl
:)
Yorumda da alabilirdin elbette yalniz sen dm dedin ve ben dm den konusmadimi dedim. Hatta ozur de diledim sen yinede kirilmayi sectin. Oysa tamam ozaman yorumda aliyim da diyebilirdin. :)
Soran+1 yılÖyle evet ama ne bıleyim ya konuşmam ben kimseyle konuşmuyorum vs deyince beni sapık zihniyeti pis biri olarak gördün anladım
Bu ara aşırı kırgınım cidden ev iş okul aile aynı anda idare etmeye çalışıyorum
Direk buradan yazardım hepsini onda sorun yok ama ne bilim her detayda burada görünmesi herkesin bilmesi iyi değil diye dm dedim 😀- +1 yıl
Hayirya oyle sapik diye aklimdan gecmedi, ki oylelerini de engelleye bilirsin.
sadece ozelden konusmayi sevmiyorum.
Cunku yazan oluyor kendimi cvb vermek zorunda his ediyorum, herzamanda cvb vermek istemiyorum, bazen kimseyle konusasim olmuyor, ondan dedim. Senle alakali dedgil yani kendimle alakali bise bu
Soran+1 yılAnladım herzaman yazmana gerek yok eğer kendini zorunluluk hissettiğin içinde öyle düşünme zaten merak etme çok bunaltmadan kaçarım 😀
Bu ara durum vahim benim hiçbirseye tam yetişemiyorum
Soran+1 yılSende kusura bakma o zaman yanlış anladım bari buradan yorumdan konuşalım rahatsız etmez ise
- +1 yıl
Olur :)
Ama bugun izin gunum ve simdi once kopegimi disari cikartip gezdircem bugunu kendime ayirdim, daha sonra konusuruz burdan, eger istersen :)
Soran+1 yılOlur tabiki ne zaman nusait olursun o en azından müsait gününe kadar bana dm den mesaj atsan müsait olunca oradan müsaitim dersin sonra silersin yorumdan devam ederiz
Bu arada keyifli gezmeler 🙂
Soran+1 yılNickim semisl
- +1 yıl
Yalniz ben dm den yazmicami soylemistim.
Soran+1 yılPeki haklısın şey için dedim müsait bir zaman olduğunu söylersin bende o zamanda girerim yorumda da olsa konuşuruz anlamında dedim 😀
- +1 yıl
Belli olmuyorki onceden
Yani pek firsatim olmuyor zaten burada takilmaya. Hep yogunum ben kendime zor vakit ayiriyirum :)
Soran+1 yılAllah kolaylık versin neden peki çok yorgunsun iş aile mi yoğun yapan nedir?
Kendine de vakit ayır 😀🙂- +1 yıl
Hepsi.. is, aile, evcil hayvanlarim.
Bunlar arasinda kendime de vakit ayirmaya calisiyorum.
Soran+1 yılEvcil hayvan neler var peki 🙂 hangi hayvanları besliyorsun?
Ailenden ayrı mi yaşıyorsun- +1 yıl
Hayir ailemden ayri yasamiyorum :)
Kucuk bir aileyiz kardesim ben anne baba ve
2 kedi birde kopegimiz var.
Senin evcil hayvanin var mı ?
Soran+1 yılMaşallah ne güzel 🙂 bende annem kardeşim bir aileyiz ablam uzakta maalesef babam şehir dışında şimdilik
Benim çok evcil hayvanım oldu kedilerim köpeklerim güvercinim
Ama travma gibi bir şey yaşadım çok kötü bir şey oldu ve bir daha evcil hayvan sahiplenmedim hâlâ aklıma geldikçe ağlıyorum küçük bir çocuk gibi
Soran+1 yılİstersen bir gün anlatırım biraz uzun bir konu hemde yaralı bir küçük çocuğun hikayesi o zaman 10 yaşında felandim çok etkilendim o günden sonra hiç evcil hayvanım olmadı ama dışarda hep yardım etmeye çalıştım hayvanlara
- +1 yıl
Oowh, travma ise sormayim ne yasadigini tekrar canladirmayim travmani.
Baban hayatta olmasina sevindim. Hani kardesine gorucu gelmesi ve senin ilgilenmen bu konuda, babaniz hayatta degil sanmistim
Soran+1 yılEvet ya baya sıkıntı yaşadım travma dediğim sonuçta küçük bir çocuktum elimden oyun arkadaşım alındı ve bu da beni kötü etkiledi yani iki can dost gibiydik o da 2 3 aylık yavruydu bende 10 yaşında küçük bir erkek çocuğu işte
Şükür hayatta tabiki Allah korusun ya 😀 ailem iyi insanlar asla kaybetmek istemem. Babam şehir dışında olunca mecbur evde erkek olarak ben ilgileniyorum vs zor yani
Sende nasıl peki seninde benim gibi geçmeyen bir yaran var mı? ( O günden sonra benim için hâlâ 10 yaşındaki küçük çocuk gibi kaldı duygusal kırılgan)
Soran+1 yılBu arada iyi ki varsın samimi şekilde sohbet etmek beni mutlu etti cidden teşekkür ederim seninde ailen hayvanların asla hiç zarar görmesin hep mutlu ol ❤️🙏🌹
- +1 yıl
Hayir benim gecmeyen yaram yok :)
Her sey geciyor bizler bile kalici degiliz :D
Yaralarina sarilmamalisin, yoksa hep pesinde tasirsin.
Ben sevinclerime sariliyorum :)
Sende denemelisin
Soran+1 yılO zaman güçlü bir kadın görüyorum karşımda ne güzel banada bunun tarifini verir misin 🙂 ben yaralarimdan hiç kacamadim hep sarıldım maalesef
Soran+1 yılBenimde sevincim var ama yaram daha çok maalesef belki izin verirsen bir gün seninle sohbet ederiz belki yaralarimi unutturursun 🙂
- +1 yıl
Boyle mutlumusun peki?
Sanmiyorum..
Kendine mutlulugu niye cok goruyorsun, niye yaralarina sarliyorsunki.
Negatif ne varsa etrafinda uzak dur.
Soran+1 yılMutlu olduğum da çok mutsuz olduğum da 🙂
Bilmem belki çok küçük yaşta yavru köpeğimin öldürülmesini gördüğüm için hâlâ yaram geçmemiş olabilir
Neyi sanmiyorsun onu anlamadım ya 😀- +1 yıl
Yaralarina sarilarak mutlu oldunu sanmiyorum :)
Soran+1 yılEn azından şükür edebileceğim çok güzel bir ailem var şükür yani
He birde çok güzel yaşanmış anılar var onlar beni ayakta tutuyor
İnan aşırı yorgunum normalde çünkü hem okul hem iş hem aile vakit hiç kalmıyor uyumaya dahi 🙂
Yardımcı olursun belki bu yarayı sen kanatirsin- +1 yıl
Anlayamadim yarani ben kanatayimmi, orayi anlayamadim
Soran+1 yılEvet sen kanat yaramı
Bir abi vardı şey derdi hani çocukken kolun bacağın kanadıginda kabuk bağlar böyle tatlı tatlı kaşınır ya elin durmaz kanatirsin yine kaşınır tatlı tatlı ama bir süre sonra hiç iz kalmaz işte o misal yaramı belki sen kanatır açarsın geçmesine de vesile olursun
Bu arada ben seni rahatsız etmiyorum umarım çok zamanım yok dedin ya kendinle ilgilenecek vakti çalmış olmayim- +1 yıl
Ben ne kanatirim nede iyilestiririm :)
Bende tam tersi, benim yarami kanatana iyilestirmesine izin vermezdim :)
Vaktimi calmiyorsun uyucak olsam soylerim, ki birazdan uyucam, eger TR de yasiyorsan 2 saat farkimiz var. Senin uyuman gerekiyorsa soyle :)
Soran+1 yılPeki kanatma o zaman sadece iyileştir
Türkiye'de yaşıyorum ama şu an işteyim yani evde değilim gece vardiyasındayim devriye atıyorum öyle 😀
Sen nerede yaşıyorsun ki? 😀
Soran+1 yılBenim uyku ile pek aram yok ya çok aşırı yoğun hayatım var maalesef ki uyku en çok ihtiyacım olan şey ama en az kavuştuğum da uyku
- +1 yıl
Hollanda
Sen TR de nerde yasiyorsun?
Soran+1 yılİstanbul da yaşıyorum 🙂
Nasıl memnun musun Hollanda dan yaşamaktan doğma büyüme orada mısın 🙂- +1 yıl
Evet memnunum.
- +1 yıl
burada dogdum zaten
Soran+1 yılNe güzel 🙂 memnun isen ne âlâ 😀
Bende memnunum ekonomi dışında tabiki 😀 ailen nereli peki memleket olarak aslen- +1 yıl
Benim uyumam lazim simdi sabah is var :)
Sana hayirli isler dilerim.. iyi geceler :)
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
Sanada şimdiden hayırlı işler dilerim 🌹
Hayırlı geceler tatlı rüyalar arada yazsam buradan sorun olur mu? Böyle arada sohbet etmek cidden çok güzel geliyor 👋👋👋
Soran+1 yılMerhaba
- +1 yıl
Merhaba :)
Soran+1 yılMerhaba nasılsın
- +1 yıl
Tesekkur ederim, iyim ben, sen nasilsin?
Soran+1 yılTeşekkürler bende iyim ne olsun iş güç çalışmaya devam ediyorum
Yoğunluk çok galiba senin de ben gibi.😀- +1 yıl
Bende yogunluk cok oldunu en basta demistim ya :)
Soran+1 yılEvet söyledin peki nasıl geçiyor günün keyifliy mi nasıl biraz anlatmak istersen dinlerim 😀
- +1 yıl
Nebilim ya normal geciyor yani keyfli anlarda yasaniyor ama butun gun keyfli geciyor egleniyorum de diyemem.
Kotu gecmesinde eglenceli gecmesine de gerek yok 😃
Moralim yerinde yani :)
Soran+1 yılSevindim en azından moralin yerinde 😀
Benim işten dolayı Moral bozuluyor bazen sinir oluyorum o kadar başka sorun yok- +1 yıl
Moralini bozcak neler oluyorki isinde?
Soran+1 yılÇok kalabalık bir iş yerinde çalışıyorum bazen maaşlar geç yatıyor eksik yatıyor onlarla uğraşıyoruz e kalabalık bir iş yeri olunca insanlarla ister istemez tartışma vs oluyor yani her şey oluyor bu yüzden moral bozulabilyor birde çalışma saatimiz 12 saat ve genelde benim hep gece işi olunca sıkıntı yani
- +1 yıl
Ama gecen patronun saatinde, yani calisma saatinde burada benle yazistin. Bence bu konuda isyerinden şikayet etmemelisin :)
Maasinin gec ve eksik yatmasi kotu tabi.
Ona moral bozman normal.
Soran+1 yılİyide zaten günlük 1.5 saat yemek molası 45. dakika çay molası olması lazım bize o molaları kullandirmiyor çoğu zaman iş yoğun diye 😀
Arada girip yazdığım konuştuğum da normal değil mi 😀 o kadar mola mi vermiyorlar
Soran+1 yılBen normalde iş saatimden çalmam asla sonuçta para alıyoruz dinlenme mola süresi hariç asla 1 dakika geçirmem kendime ama çoğu zaman mola yaptırmıyorlar işten dolayı ve böyle olunca arada 1 2 saat kendimiizi idare etmek normal olsa gerek onca gün dinlenmeden çalışmak kolay değil iyi geceler size
- +1 yıl
Bizde yarim saat yemek molasi, 15 dkk kahve molasi. Siz gene iyi :D
Ve bizde patronun saatinde kafamiza gore baska seyler yapmak yasak, zaten kimse aklindan gecirmiyor patronun saatinde baska seyler yapmak. Is saati calismak icin nette takilmak icin degil :)
Gunde 8 saat calisiliyor ama o yarim saat yemek molasi kendi saatin. Yani isyerinde 8.5 saat bulunuyorsun.
Soran+1 yılİyide bende anlattım sana biz normalde mola yapmıyoruz iş yoğun diye mecbur molasiz çalışıyoruz
Bizim çalışma saati 12 saat olduğu için 1.5 saat mecbur mola vermesi lazım ve 45 dakika da toplam çay molası onun dışında başka mola yok ve biz genelde o molayı dahi alamiyoruz onca hafta molasiz çalışıyorum sürekli ve bir gün internete girdim diye sorun mu olacak normalde asla çalışma saatinde telefonu bile açmıyorum ben
Ben evime haram bir şey götürmem haketmedigim parayı da almam merak etme benim onlara hakkım geçer ama onların bana asla hakkı geçemez size iyi geceler ben şimdi mesaideyim malum ya hiç molasiz çalışıyorum ve hırsızlık yapmış olmayim patronun çalıştırma saatinden!- +1 yıl
Bana niye kiziyorsun yahu?
Sanki patronun benim ve molayi ben sana vermiyorum.
Naparsan yap beni ilgilendirmez biz sadece ordaki ve burdaki durumu konusuyoruz.
Iyi madem..
Iyi geceler!
Soran+1 yılSana kızan yok ama sürekli patronun saatinde burada benimle konuştun vs diyorsun sanki ben hırsızım mesaiden çalıyorum gibi sürekli dediğin için bozuldum ve sinir oldum ki ona rağmen yinede kızmadım sadece sürekli dediğin için ciddi şekilde yazdım bunda bir sorun var mı?
Biliyorum durumu konuşuyoruz ama bana sürekli patronun çalışma saatinde girdin diyorsun ve ayrıca sana o kadar anlattım durumu ve patronun haberi de oluyor genelde çünkü gece mesaisi denk geldiğinde en azından molami istiyorum ve tamam diyor yoğunluk bittiğinde mola yap diyor veya yapma diyor hani sende bana öyle bir dedin ki kendimi suçlu hissettim hırsız gibi
Soran+1 yılBen sana kızmadım aksine ciddilestim çünkü ben iş saatinden çalıp eve gidip kafamı yastığa rahat koyamam yani öyle biri değilim bu yüzden biraz sinirlendim ama sana kızmadım sadece sanki beni suçlar gibi konuştun diye sinir oldum hepsi bu kusura bakma yanlış anlaşıldım ise kimseyi kırmak istemem ben
Soran+1 yılNe oldu bir şey söyledim diye hemen çıktın mı? Veya bilerek sustun?
- +1 yıl
Ben surekli patronun saatinde benle konusuyorsun nerde dedim surekli. Sadece 1 kere dedim gecen benle konustun diye.
Digerinde de burada nasil oldugunu, burdaki durumu anlattim.
Seni suclar gibi konusmadim, burdaki durumu anlattim sen oyle yalnis aligayip sinir oldun.
Neyse ya, iyi geceler tekrardan.
Soran+1 yılSürekli öyle demedin ama sürekli ben patronun saatinde konuşmam vs gibi sözler ettin ve ben sanki sürekli konuşuyorum gibi anlaşılıyor böyle olunca da
Yanlış anlaşılmış olabilir eyvallah ama bende bu konuda aşırı dikkatli biriyim
Sinir oldum ama kızmadım yanlış anladın dedim sadece sen bilirsin istersen konuşma zorla bir şey yap demiyorum sana ama bende yanlış anlamış olabilirim insanlık hali yani keyfin bilir yinede ne diyeyim ki birden sende çıkıyorsun sanki kötü bir şey dedim gibi
Soran+1 yılBu konu seni rahatsız etti ise veya ben rahatsız ettim ise istersen benimle hiç konuşma bir şey diyemem buna ama sende emin ol ki yanlış anlaşılmaya açık bir durumdu yani
- +1 yıl
Ya aslinda ikimizde Turkce konusuyoruz ama birbirimizi anlamiyoruz :)
Cunku ben farkli algiliyorum sen farkli algiliyorsun, buda sanirim farkli ulkelerde yasadigimiz icin ben bazen kendimi iyi ifade edemedigim icin yanlis anlasabiliyorum.
Bir kez daha diyorum seni suclamak icin degil, sadece burdaki durumu anlatmak icin soyledim :)
Soran+1 yılOlabilir haklısın kusura bakma seni üzdüm kırdım ise özür dilerim yanlış anladım evet kırılma bana lütfen 🌹❤️ küsme sakın 😀
Haklısın bende yanlış anladım belkide yorgun moralsiz olduğum için olabilir
Soran+1 yılAma sohbetinden memnunum en azından sende bende kendini bilen bir insanız 😀 kötü bir değiliz bundan eminim yani üzgünüm kırdım ise ❤️🌹
- +1 yıl
Cocukmuyum da kuscem :)
Kirilmadimda.
Soran+1 yılYok çocuk değilsin de yine de insaniz hani kırılabiliriz diye dedim 😀
Sevindim kırılmadigina
Nasılsın dünden sonra? 🌹- +1 yıl
Cok iyyim sen nasilsin? :)
Soran+1 yılSevindim iyi olmana 😀
Şükür bende çok iyim şimdi çalışmaya devam gece vardiyasi
Bugün şükür biraz daha hafif geçiyor yoğun değildi pek yorulmadim
Soran+1 yılSende durumlar nasıl peki
- +1 yıl
Ben Şu an calismiyorumki, durumlar uyku saati bende.
Uyurum birazdan :)
Soran+1 yılBugün iş yok muydu yani?
Şimdiden iyi geceler iyi uykular o zaman dikkat et kendine çok iyi bak 🌹❤️🙏- +1 yıl
Hayir is vardi,
Tesekkur ederim iyi geceler sanada.
Soran+1 yılAnladım
İyi dinlenmeler
Teşekkür ederjm 🙏
Soran+1 yılNasılsın? Siyah inci
Soran+1 yılYoksun burada
Soran+1 yılNerelerdesin dostum ya merak ettim özledim seni
- +1 yıl
Gunaydin :)
Soran+1 yılGünaydın nasılsın özlettin kendini 😃 sohbeti güzel değerli arkadaşım 😃
- +1 yıl
Yogunluktan fazla gelmem buraya.
Soran+1 yılAnladım biliyorum zaten daha önce demiştin yoğunum diye farkındayım öyle arkadaş olarak sohbetini özledim
Nasılsın peki bir daha sorayım 😃- +1 yıl
Iyim cok sukur :)
Sen nasilsin?
Soran+1 yılAllah iyilik versin 😃
Şükür bende iyim iş yerindeyim çay molası yapıyorum şükür ki ilk defa yoğun değiliz 😃 hayret ettim bugün iyi geçiyor yoğun değil diye aman nazar değmesin
Senin baktığın yavrular nasıl kedi köpek kuş mu vardı sende 😃- +1 yıl
Nerdeyse bildin :)
Kedi kopek evet ama kis yok :)
Bugun gececi degilsin
Degisiyormu calistigin saatler?
Soran+1 yılKuşun da var zannediyordum ben 😃
Aynen vardiyalı olduğu için günlerim değişiyor genelde gece geliyorum ama bugün sabahciydim
Ya sabah 8 akşam 8 ya da akşam 8 sabah 8 vaediyasindayim
Senin nasıl peki çalışma saatlerin- +1 yıl
Baya uzun calisiyormussun. O ne oyle gunde 12 saat 😮 Benim gece saatlerim yok
Ama bende bazen gunduz bazen aksamlari, bazen haftasonlari degisiyor yani. Bizde 2 ay oncesi calisma listemiz veriliyor.
Soran+1 yılAynen hem uzun çalışıyorum hemde izinsiz çalışıyorum günde 12 saat çalışıyorum ve inan ki kaç aydır hiç izin yapmadım hatta 2 yıldır aynı işteyim nerede ise 2 ay dışında hiç izin yapmadık onun 1 ayı da zaten yıllık izindi
Senin ki en azından biraz daha güzelmiş 2 ay önceden demeleri daha iyi ona göre ayarlarsin dışardaki işlerini de 😃
Allah hepimize kolaylık versin 😃😃😃- +1 yıl
Amin amin :)
Benim simdi cikmam lazim gorusuruz :)
Soran+1 yılPeki görüşürüz kolay gelsin
Kediyi köpeği benim yerime sev başlarını okşa 😃😃 selametle kal
Soran+1 yılBugün canım çok yanıyor 😌🤐 kötüyüm ya
- +1 yıl
Hayirdir?
Soran+1 yılAman can sıkıcı şeyler ya boş ver 😃
Sen nasılsın yorgunsun demi nasıl geçiyor- +1 yıl
Can sıkıci seylerinmi?
Ne diye canim cok yaniyor diyorsun ozaman 😃
Soran+1 yılCan sıkıcı şeyler evet 😌
Aynen canım yanıyordu o gün baya kötü olmuştum o an yazdım sana buraya da sonra geçti şükür 😃 iyim şimdi
Sen peki nasılsın?- +1 yıl
Iyim ben :)
Soran+1 yılİyi ol herzaman 😃 maşallah de nazar olmasın
Tek çocuk musun ailede?- +1 yıl
Hayir birde erkek kardesim var :)
Sen kac kardessin?
Soran+1 yıl3 kardeşiz bir ablam var evli zaten ben ortanca bekar kız kardeşim de bekâr 😃
İyi maşallah 2 kardeş 1 kız 1 erkek ilgi paylaşımı eşit olur o zaman 😃
Soran+1 yılSelam nasılsın görüşemedik
Soran+1 yılbir şey mi oldu yoksa merak ettim seni
- +1 yıl
Merhaba :)
Yok birsey oldugu yok, iyim ben sen nasilsin?
Soran+1 yılMerhaba hoş geldin
İyi ol hep Allah iyilik versin bende iyim şükür evdeyim
Seni özledim yanlış anlama 😃🎂- +1 yıl
Amin :)
Sevindim senin de iyi olmana :)
Soran+1 yılBende sevindim utandım şimdi ya 😃 cidden özledim sohbetini ya neredeydin sen bir şey mi oldu hayırdır çok merak ettim yoksa beni mi unuttun diye merak ettim 😃
- +1 yıl
Yogunum ya pek gelmiyorum buraya, bazende gelesim olmuyor buraya.
Bildirim gelmediydi ondan gormedim, bugun geldim baktim gecen haftada yazmissin ama ya bildirim gelmedi ya da ben 1 haftadir bura gelmedim 🤷♀️ :)
Saglik olsun :)
Soran+1 yılBende aynı bende yorgunum hatta dün buraya yorum attım ve uyuya kaldım o derece yorgundum
Öyle sağlık olsun ne diyim de sen beni hiç mi ozlemedin arkadaş gibi de olsa 😃- +1 yıl
Dogru, yani ben ozlemem :)
Soran+1 yılNeden ozlemezsin ki arkadaşin değil miyim 😃
Ee anlat biraz nasılsın neler yaptın burada yokken- +1 yıl
Hep ayni seyler, ne anlatayim benim oyle degisik bir hayatim yokki anlatayim 😃
Soran+1 yılHeyecan lazım aslında senin hayatına 😃
Aslında ben heyecanlı bir insanım yakın olsak arkadaş olarak tanışmış olsak hem kendimi hem seni heyecandan kalpten götürürüm 😃 yükseklik korkuma rağmen yüksek bir oyuncağa bindim kalbim duracaktı baya 😃😃😃- +1 yıl
Ama ben heycani sevmiyorum :)
Nere bindin donme dolapmi?
Soran+1 yılNeden sevmiyorsun ya
Bende sevmiyorum normalde ama farklılık olsun dedim hayatım çok sıradan geçiyordu ve bende yükseklik korkusu var yüksekte kalbim duracak gibi oluyor
Dönem dolaba da bindim o gemiden gondol varya ona da bindim ve ikisinde de kalbim duracaktı neredeyse 😀
Soran+1 yılBen heyecanlı biriyim ama ben bu gondol dönme dolap vs heyecanını sevmiyorum yinede yaptım 😀
Sen ne beni seviyorsun ne heyacani ne seviyorsun kız sen 😀- +1 yıl
Kendimi 😃
Buda biraz bencilce oldu galiba :)
Soran+1 yılKendini seviyorsan yine iyidir
Bu ara benim canım çok sıkkın ya özelden yazsan biraz konuşsak bak kaç ay geçti hâlâ güvenin yok mu bana o kadar ulu orta yazdım sohbet ettik vs- +1 yıl
Ya guvenle ne alaka, guvenmek zaten guvenmem de kimseye, ama ben sana bastan dedim ben ozelde konusmayi sevmiyorum.
Soran+1 yılGüvenmiyor musun bana onca zamandır sohbet ediyoruz vs?
Benden bir yanlış kötü davranış gördün mü evet biliyorum ilk günden söyledin ama canım çok sıkkın dertleşmek istiyorum ve soruda herkes görüyor bunu burada anlatıp milletin görmesini istemiyorum
Soran+1 yılBir anda sinirlendin yüzün gülerken ve ayrıca bana hâlâ onca zamanda rağmen sanalda olsa sanal arkadaş olarak güvenin yoksa daha ne diyim
- +1 yıl
Bise demene gerek yok sinirlenmedimde
Soran+1 yılNeden sinirlendin aşk olsun kötü bir şey demedim 🙂
Hayırlı kandiller 🌹- +1 yıl
Tesekkur ederim hayirli kandiller sanada :)
Soran+1 yılRica ederim sana da hayırlı kandiller 🌹
Neden kızdın bana sinirlendin ki kız anlamadım- +1 yıl
Iyi oku, yukarda sinirlenmedimi yazmistim ve sen tutturdun sinirlendin de sinirlendin demeye :)
Insani zorla sinir ediyorsun oysa ben kizmadiydim.
Soran+1 yılPardon özür dilerim aşırı yorgunum bu ara ben seni sinirlendim yazdın zannettim yanlış okumuşum valla bu ara yorgunum ya ondan baya yanlış anlamışım 😀
Yavrular napıyor nasıllar keyifleri- +1 yıl
Iyiler cok sukur :)
Soran+1 yılBenim yerime onları opsene hatta ısır ye 😃😃😃
- +1 yıl
Sevimlidiler :)
Soran+1 yılIsır onları benim yerime güzelce 😃😃😃
- +1 yıl
Calisiyormusun?
Soran+1 yılEvet iş yerindeyim şu an 30 dakika müsaitim sonra devriye atacağım 😃
Sen peki?- +1 yıl
Evdeyim ben gece calismiyorum
Soran+1 yılBiliyorum gece çalışmadığını da şey için sordum hani dışarda olabilirsin arkadaşın olur vs
Gezmeye pek gitmiyorsun galiba- +1 yıl
Gitmem pek, kisin sogukta neyin gezmesi.
Yaz olsa neysede kisin ise bile zor gidesim yok soguktan
Soran+1 yılAhaha yaz insanı misin sen? Ben kış ayında motor sürüyorum yağmurda bile neden gezmek keyifli ama 😃
Yaz olsa deniz kum güneş sever misin?- +1 yıl
Hayir yaz insani da degilim. Ilk bahar insaniyim ben :)
Soran+1 yılİlk baharda olmuyor eskisi gibi ki ya yaz oluyor ya kış oluyor mevsimlerde değişti artık ortası yok 😃
- +1 yıl
Evet bu konuda haklisin
Soran+1 yılHaklı olmasam da keşke mevsimler düzgün olsa doğal alanlar yok olmasa
- +1 yıl
Soran+1 yılEee hep ben anlatıyorum birazda sen anlat
- +1 yıl
Ne anlatcami bilmiyorum
Soran+1 yılNeden hayatında kayda değer hiç bir şey yok mu?
- +1 yıl
Yok
Soran+1 yılPeki bir farklılık yapalım gel senin adın ne hiç sormadım sende sormadın bana?
En İyi Cevaplar
+1 yılGarip ya o görücülerin gelmesi de garip. Neye göre geliyorlar sonuçta a biraz yüz alması gerek karşıdakinin bence. Tuhaf bir durum.
120 Yorumla
Soran+1 yılAilesi ile haber gönderiyor kardeşim de olmaz vs demiyor gelsin diyor sonra da ne evet diyor ne hayır 😀 ergen galiba madem cevap yok istemiyorum görücü dersin
Haklısın valla- +1 yıl
Yok ya bence kardeşinde sıkıntı var. Hem bu devirde görücü mü kaldı?
Soran+1 yılEgo tatmin etmek için yapıyor olabilir mi
Görücü çok bizde ki hâlâ- +1 yıl
Nerelisiniz ya? Ben görücü çok nadir gördüm bu arada.
Soran+1 yılAslen Kahramanmaraş ama İstanbul'da yaşıyoruz
Hâlâ aşırı çok benim gördüğüm kadarıyla- +1 yıl
Ben İstanbulluyum ama böyle bir durum görmedim
Soran+1 yılBelkide çevreden dolayı olabilir bizim mahalle de çok köy gibi bir yer sayılır 😀
Bana bile görücü usulü kız bakıyor annem düşün yani 😀🤦- +1 yıl
Ahhaha anladım. Bana yapılsa hiç hoşlanmazdım şahsen. Sanki ben birini bulamayacakmışım gibi.
Soran+1 yılAma bende de şu var yanlış anlama ben günümüz sevgilileri gibi gez dolaş sarıl öp kokla ayrıl yapmak hiç istemiyorum hani ciddi olsun beni sevsin gerisi umrumda değil karşılıklı sevgi olsun da 😀
- +1 yıl
yani öyle yapmadan da bulanları gördüm. Üstelik ben aşık olmaktan bahsediyorum her hoşlandığıyla olmaktan değil.
Soran+1 yılHaklısın aşık olmak en güzeli ama bazı insanlar 1 kez aşık olur ben 1 kez oldum bir daha olmam bundan çok eminim
Hoşlanmak ile olmaz evlilik görücü usulü bile olsa belli bir çekim olması lazım- +1 yıl
olursun aşk zaten üremek için olan bir duygu. o yüzden yine olursun rahat ol.
Soran+1 yılSadece cinsel olsa aşk olmaz ya aşk herşeyi kapsar bence 😀
- +1 yıl
Yok gerçekten onla alakalı bir durum zaten. 3 yıl süresi var. Hani şu ünlü evlilik aşkı öldürüyor lafı bu yüzden var zaten. Cidden de öldürüyor.
Soran+1 yılCinsel yöne mi kayıyor zamanla. sadece yani
- +1 yıl
Zaten amacı o beyinin senin üremen için aşık oluyor. Sağlıklı düzgün bir bireye.
Soran+1 yılDiyorsun. Peki benim beyin mi farkli çalışıyor peki anladım 😀
Bu arada dm. den konuşsak artık- +1 yıl
olur.
Soran+1 yılNick sem... Diye devam ediyor yazıyorum şimdi istek atıyorum
Soran+1 yılKız ne oldu artık ulaşamıyorum sana?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
+1 yılBelki sevdiği var abisi sjsn
210 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki sordum ama yok dedi yani peki nasıl bu konuda. iletisime geçebilirim
- +1 yıl
Belki kız evlenmek istemiyor evlenince yapacağı görevler var biliyorsun.
Soran+1 yılNasıl görevler ki
- +1 yıl
Temizlik falan işte abicim kızı amele niyetine vermeyin biyere ha
Soran+1 yılAmele diye vermem zaten asla
Takip atayım dm dsn konuşalım bir kaç fikir almam lazım senden ya kardeşim
Soran+1 yılKız ne oldu yazmadın daha
- +1 yıl
Yazmam mi gerekiyo olm djdnsn
Everdiniz mi kızı sjsjs
Soran+1 yılEvet yazman gerekiyor aşk olsun 😀
Normal konuşmak istedim yani dertleşmek estağfurullah yok evlenmedi- +1 yıl
Öyle bişey gerekmiyor sjksjs