Mümkundür
Mümkun değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Belli ki çocuğunuz yok, insan Anne Baba olunca herşeyi yapıyor, hareket halindeki otobüste çocuğunun tuvaleti gelmişse ne yapsın, şimdik olmaz tut çocuğum diyemez ki dese bile çocuk anlamaz ki, şoföre söylese otobüs her yerde duramazdı onlarda en pıratik çözümü bulmuş
yıllardır otobüs seyahatini bıraktım genelde uçakla veya kendi arabamla seyahat ediyorum. ter kokusu veya hazırladıkları yolluklarda ki yemek kokularını çekemem.
Seni gidi zengin seni 😀 Hangi şehirdesin? Mesela ege tarafı ve batı tarafındaki otobüslerde sıkıntı pek olmuyor ama bazen doğu arabalarına bindim tek giden oydu en yakın saat durumu falan onların da yarısı iyiydi baya.
@adrenalin64 Bunun zenginlikle alakası yok izmir-istanbul arası seyahatimde yaşadıklarımı söylüyorum muavinlerin kendi aralarında tartışmalarını. şoförün yol boyunca arabesk dinleyip sigara içtiğini anlatmayım bile.
Sigara içiyorlar evet ama arabesk müzik dinlemeleri denk gelmedi hiç. Zengin lafını espirisine dedim. Araban varsa şu sıralar şahsi araba daha karlı zaten.
Cevap
12Cevap
Mümkündür
Emzirmesi neden batıyor size?
Ana bebek arasında Bi olay sonucta
Batıyor gibi yazmissin
Yüksek ihtimal
Artık pek yok öyle ya. Belki doğu otobüslerinde çok uzun yollarda bilemedim. Pek otobüs kullanmadığımdan olsa gerek
İnan altını değiştiren bile gördük.. Yollar önce trenle Erzurum'a giderken çocuğu oturağa isetip oturağı pencereden döken bile gördük.
hahahahahah alemsin, ama ben İstanbul Trabzon gemisinde denize oğlunu işeten baba gördüm
Çocuk altına yapincaya kadar, şişeye isemesi normal.
Ay mümkün değil tabiki de mola yerleri denen bişey var
Poşete iserken gördüm.
İkisi de denk geldi.
Çok kere gördüm.
Napsın altına mı yapsın bebe
Bizzat ben gördüm
Çocuk napsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?