AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Olabilir Malt biranın yararı vardır Almanlar çocuklarına bira içirir bir bildikleri olmalı
bira içemez diye bir yasak mı var ona. nasıl soru ki bu.
offf ameka off ! sana ne arkadas? sana ne?
Atatürk'ü SAYGI duyarım sevmem ama bilader yeter artık bırakın Adam'ı mezarında bari rahat uyusun ak hepiniz iyilik meleğisiniz sanki
Bu ülkede insanlar atatuku elestirebilme olgunluğuna gelene kadar mücadele -sahsim adina- vericem.
:)) eleştiren olgunlukta insanlar yok mu sanıyorsun yıllardır var ne yapıcan huylu huyundan vazmıgeçircen olgunsun bilirsin
Sayilari çok çok az. aslinda benim bu bahsettiğim kemalist zihniyettir ve ne olursa olsun ben devam edicem anlatmaya
Eline ne geççek?
Vicdanim rahatlicak atalarima karsi
Bişey diyemem senin seçimlerin özgürsün..
O yaşta başlamışlar işte karşılıklı icmeye ne güzel
O değilde eksiler şelale olmuş. Insanin kızıyla karşılıklı icmesi kötü bisey mi derdiniz ne la sizin
Sana içirmedi mi baban?
Tüh, yazıkmış..
Benim babamda bana içirirdi. Ne olmuş?
Bu olmuş daha ne olsun
sen şimdi, oturduğun yerden, birileri alkol tüketiyor diye milleti kafana göre münafık veya kafir ilan ettin veya ima ettin; kendin ağır müslümansın öyle mi? :)))) Utanıyorum senin gibilerle aynı dine mensup olmaktan.
Hic kafir munafik gibi sözlerim olmadi bayan nerden uyduruyorsunuz bunlari? ben yalnızca doğru bulup bulmadiginizi merak etmistim
ya belli yorumlarını okudum. Amacın atatürk e laf çarptırmak oturduğun yerden doğru. Gerçekten çok hainsiniz ya, vallahi pes.
Hic kafir munafik demedim ya yeminle :D
nşhayet bş yüzünü gördük çoook mutlu oldum:D
tayyip 2 sarhoş derken çok doğru söylemiş
bira içen biri olsam normal derdim. sizler bira içen insanlar olarak niye yadırgıyosunuzki
Sen içmeden sarhoş olmuşsun.
Pasanin izinden gidiyoruz tabi ki
Hadi gülüm hadi, senin kafana yetişmek için bol bol içmeye gidiyorum ben
İyi icmeler gulum
rahmetlinin böyle eğlenceleri vardı
biranın yararlarını biliyor musun? kalori açısından da çok verimli bir içecek
Başka bir kalori veren içecek yok değil mi sankş Allah Allah :)
eksileyin eksileyin önümdeki mikrofonuma kadar ;) kardeş diğerlerine göre daha kalorili
@suss06 zibidiside numaramı istedi verdim engelledi :) erkekliğin bu kadar senin vatan haini köpeğii :)
icer neden icemesin Atatürk un manevi kızı diye yaşasın o zaman
Seni mi gerdi kızım ses kes
Yo ben seni gerip germedigini merak ettim
Yoo sorun gerilen insandadir zaten. Günümüzdeki şeyleri görmeyip Atamiz hakkında ileri geri şeyler konuşmanın kafasını merak ediyorum.
Atanin yanlislarini gormeni dilerdim. fakat dur o ilahti değil mi yanlis ne arar.
Ya abi bu mu yanlış uyduruyonuz yanlışları yok mu diyoruz ama oturup da Atatürkun yanlışları ne diye araştırmiyoruz bunu bu kadar irdelemeye ne gerek var neden sürekli Atatürk üzerine oynuyorsunuz. Atanin yanlışıni bulana madalya falan var galiba. Kaliplasmis cümle hemen ilah olarak görüyorsuniz falan ya olduğumuz zamana bak tartışma açtığın konuya bak bir :D
https://youtu.be/mnbTOaX4hcA ...
Ya bu neyse izleyemicem şu an ama alkol olayı ise bu benim sorun edeceğim bir şey degil zaten görüş meselesi
Keşke sadece bunu cevap olarak verseydin kendini küçük dusurmeseydin
Yoo istediğimi derim hakaret etmeden tabi ki küçük de düşmedim
"Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerimi inkâr edenler ve bana taan edenler çıkabilir. Hattâ bunlar benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Fakat, ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidir ki, bu fikirler, Hind'den, Mısır'dan döner, dolaşır gene gelir, feyizli neticeleri kalpleri doldurur!"
Mustafa Kemal ATATÜRK
+1 +1 +1 +1
Eğer doğruysa yanlis davranis
Afiyet olsun derim varsa bir firtta ben alirim :)
işiniz gücünüz çirkeflik.
Doğru bulmadığım bir davranış
Rezalet ama ona da o yakisir
şimdikiler çocuklara neler içiriyor. pheeey.
Bilemedim ki programın linki var mı
bira içince ne oluyor?
adamların soyunda olan bişi ne diyeceksin ki
Ee ne olmuş?
Guncellemeye bakiniz
Onun ne olduğunu biliyorum, daha önce de izledim. Tekrar soruyorum ne olmuş?
Soruyu anlamakta zorluk mu cekiyorsun? nasil karsiladigini sordum sana?
Hangi amaçla sorduğun bariz...
Böylesi bir konuda ikimiz arasındaki idrak yetisi gözle görülür derecede belirgin. Özetle genç bayan:
"Bir yudum biradan duyulan bu rahatsızlıktan sana ne?"
Aferin ataturk kaka tayyip best mutlu oldun mu simdi
Vuhuuu hem de nasil mutluluk sarhoşu oldum bildiğin :D
Sasirmadim sizin gibiler alkol almadan sarhos dolaniyor zaten herhalde uzun adamin buyusunden
yayını bul sonra konusalım
Telefondan giriyorum arastir bulursun.
Konuyu acan sensin kızım benne arastıracam camışa bak
bu kafa artık değişmeli.
Boşver takılma artik boyle seylere
Sana bana mi kaldi guzelim?
Niye onun ağzı yok mu yani içemezmi
cocuk ıyıyı kotuyu ogrensın dıye bence
Beyninizi neyle yıkıyorlar abi
Birayla değil.
Beynini kullanamayan küçük çocuklar gibisiniz. Ayrıca biranın beyinde nöronları etkileme gücü yoktur. Ama kitap okumamanın var şekil a
Dogru kitap okumamanin sekil b
Ben şamil tayyarda okurum taha akyolda uğur dündar da doğu perinçek siz yeterince zeki olmadığınız için olayları sağlıklı göremiyorsunuz
Tamam sen çok zekisin
Olayları bütün olarak görücek kadar :D istersen ders verebilirim önemli değil vakit alması çekinme
Doğru bulmuyorum.
şurda bari yapmayın siyaset arkadaşlar.
Ne var ki bunda
Tabi kide doğru bulmuyorum
Kanıtla sonra gel.
Kaniti çok kolay internette bulabilirsiniz.
hehe.
https://youtu.be/mnbTOaX4hcA ...
he gülüm he
@unhappyking ne oldu la izledin mi he he :))
@KaranlıkSima yok izlemedim ^^ valla ne yapmışsa iyi yapmış sen yeterki mutlu ol.
İyi yapmış di mi helal olsun bir de bize koyun derler :) hadi sana güzel hayatlar :)
@KaranlıkSima sanada koyun ^^
he he
@KaranlıkSima :D he he hadi iyi geceler sana
Ülkü hanım ne demiş küçükken. Şerefemi?
bir kadeh daha paşam demis
Bilemem ama artık.
Amacın ne?
Çok pis amaclarim var
Kıskandın dimi itiraf et?
Hem de nasil
Tahmin edebiliyorum. Neyse dur seni çok yormiyim soruya cevap veriyim;
Gayet normal bence, burada bira içirmeden kasıt bikaç yudum biradır. Hepimiz küçükken babalarımzdan ya da evdeki diğer büyüklerden görüp bikaç fırt almışızdır.
Himm bastan soylesene sunu ben de bu beyin kitligina anlam verememistim
Hahahaha. Sağolasın ulvi görüşün için. Bence daha fazla içebilirmişim şu ülkeyi bu halde görüp hala senin taktığın konulara takabilmek için.
O zaman ne duruyorsun haydi ic
Ha yani diyorsun ki benim seviyeme gelebilmen için alkolik olman lazım. Sağolasın herşey sınırında iyidir. Sen devam et içmeye ben önümüzdeki günlerde yetişirim sana.
Bence sen içmeye devam et mustafa kemal pasanin seviyesine cikarsin. ne de olsa o da iyi bir iciciymis
Zemzem kafa yapmış bunlarda hahaha
Vallaha adam cağız napsın içmeseymiş demekki neler verebilecekmiş. Bu kadarınada şükür. :) Biz gerilete gerilete bu kadar yapabiliyoruz küçük hanım. Siz ileri zeka ve görüşünüzle biz "iyi içicileride" aşarsınız inşallah.
bira ve rakinin sizde yaptigi kafayi gecemez @Janna hanim
Hayır benim saygım var Janna. Ülkede feci bir etiketleme durumu var. Neden ki... Taraf olmaya amaçsızca zorlanıyoruz. Keşke saygı çerçevesinde birbirimizi kucaklayabilsek...
Kafamız güzelken kurtarmışız bu ülkeyi birilerine batıyor sanırım. Şimdi kafamızda kapalı kaybediyoruz
@Janna hanim bu ülkeyi siz kurtarmadiniz. siz kurulmuş ülkeye sonradan yerleşen isgalcilersiniz
Sorun kafayı kapatmak değil, herkes kapatabilir saygım var ama düşücseleri kapamayalım, insanlığı ve saygıyı kapamıyalım...
Bunu söylemek için çok geç kaldiniz ama
Bak bak bak onu kim diyor adnan hocanız mı , o fesli dayı vardı o mu yoksa başka şebekler mi :) biz kurtarmadık tabi canım üstümüze düşmezz. İngiliz donanmasıyla kaçan padişah kurtardı , atatitürke ölüm fermanı veren İstanbul hükümeti kurtardı:) işgalciyiz biz yunan ordusuyuz :))
Hadi şimdide işgalci olduk. Sayın delisorular96 hanım, (isyancı18 gibi oldu), bu ülkeyi taaaaa ilk günlerinden beri güzel yapan şey farklılıkları değil mi. Herkes aynı şeyi düşünse ne anlamı kaldı yaşamanın ve araştırmanın... "Ya sev ya terket" gibi diktatörce bir görüşler yerine "Ne olursan ol yine gel" söylemleriyle dolu atalarımız var bizim. İslam nefret dini değildir. Hiçbir din nefret dini değildir.
Ben sadece @Janna hanimdan bahsetmistim. onun daha öncelerde verdiği bir cevap aklima düştü de. janna bu ülkeyi sizin gibi sarhoş kafalar kurtarmadi bunu bil yeter. yunan mi ermeni mi bilmem.
Bu ülkeyi kafası güzeller kurtardı. Rakımızı da içtik savaşlara da çıktık. Hadi bakalım. Sarıklılar ingilizler için isyan ederken biz toprak kurtarıyorduk. Paşam benim aslan gibiydi karşısında kimse duramazdı. Anca arkasından konuşursunuz
Canım Janna hanım ya da sen. Ne farkınız var ki allah aşkına. Farklılıkları görmek her zaman kolaydır bir insana bakarken, zor olan ortak yanlar, ortak amaçlar bulabilmektir hayata ve yaşama dair. Şimdi ikinizde bu ülkenin daha iyi bir yerde olmasını istemez miydiniz. Ama öyle ama böyle kesinlikle yönetenleri beğenme zorunluluğumuz yok günümüzdede geçmiştede. Cumhuriyet yapısı bunun için var ya, demokrasinin çarkları ara sıra dönüyor ya hani... Kişilere saygım oturduğu koltuklardan dolayı gelir, taraf mıyım evet, hükümeti destekliyormuyum hayır, ama herşeyden önce bu ülkeyi en az beni görüşlerimden dolayı düşman kabul edenler kadar seviyorum. Dışlamak kolaydır, kucaklamaktır herkesi zor olan. Sizide bu tarafa çağırıyorum onun için. Çok mu zor kucaklamamız birbirimizi?
Atalarinin sarhoş savastigi doğru da siz karsi saftaydiniz be güzelim. pasan karsima gelse bu söylediklerini ona soylemezdim direkt yüzüne tukururdum zaten
Ben zaten bazi insanların gerçekten vatan için ataturku sevdiğine inansam amenna. ama bazilari ataturku vatandan bile öne koyuyor. ben zaten bunları söylemiştim zaten bir cevabimda. fakat ben artik saygimi da inancimi da kaybettim. bazi kişileri ayri tutarim ama.
@Janna
Karşı saftaydım haklısın tamam
Ah benim güzel ülkemin birbirinden güzel kadınları, hiçmi ortak noktada buluşamazsınız onu söyleyin bana? :)
Ülkemin kadiniyla evet fakat jennayla hayir ne demek istediğimi anladin sanirim.
Ama sen benim dediğimi dinlememişsinki hiç. Banada laf attın bende devam ediyordum onun karşılığında sana sataşmaya ama bak bitirdim. Janna'da öyle peki bu seferlik sen alttan alıversen nolucak. ya da o. Biriniz azıcık bir erdemlik yapıverse... Diğeride başka bir erdemlik yapıp yumuşasa yine. İnanın bana gerekenden fazla düşmanımız var kendi içimizde nicesinide yaratmak gereksiz bence. Ağır itamlardan vaz geçelim yargılamalardan. Sen Atamıza tükürme oda islamı genellemekten... Birazcık saygı o kadar... :)
Bak arkadasim biseyleri bilmiyosun. ben arkadasin bazi cevaplarini okudum da ondan bunu diyorum. bu konuyu kapat burada.
Pekala, sorun senin sorun umarım tartışmalardan ziyade soruna bir cevap bulabilmişsindir.