Büyük bir pastanede işe giricem yarın iş başı yapmamı söylediler. Teyzemle birlikte çalışıcaz yani teyzemde orda çalışıyor saatleri 07:00 - 15:00 arası. hafta içi bir gün izin ama niye bilmiyorum hiç istemiyorum çalışmak zorundayım bir türlü içime sinmedi bu iş nasıl sizce çalışan vs var mı
Cevabın nedir?
Bende yarın saat 1 ilk pastane iş başimi yapicam bana hem kolay hem zor geliyor. Daha once magazada caliştim cok zor ama işimi cok seviyordum hatta işi birakiyorum diye 1 hafta boyunca agladim bir seyi severek yapmak insana zevk veriyor ama sevmedigin işi yapmak zor cok sıkılırsın , zaman geçmez , ve müşterilerle dogru iletişim bile kuramazsin
20 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı. Başlamadan karar verme. Saatleri güzel. Erkenden çıkıyosun.
Belki çalışanlar arasındaki ilişkiler de iyidir, memnun kalırsın.
Önce bir başla bakalım. Sonra istemezsen çıkarsın.03 Yorumla
Soran+1 yılinsallah öyledir başlıycam artık başka çare yok zaten teşekkür ederim
Soran+1 yılİnşallahh çok sağol :)
+1 yılEğlenceli olabilir calismdm pozitif düşün pozitif olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılinşallah ya sagoll
- +1 yıl
Sende sağol her gün yeni insanlar göreceksin güzel bir şey korkulacak bir şey yok düşünsene fabrikada her gün ayni mallari alip kenara koyuyorsun makinadan neler var neler
Soran+1 yılaynen öyle haklısın çokk teşekkür ederimm sagol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Dün başvuru yaptım bugün 14_22 vardiya verdiler İlk deneyimimdi pastane işi. heyecanla başladım patron sadecevl musteriye pasta vercen dedi ama resmen temizlikçi gibi 8 saat surekli camlar yerler paspas ağır dolapları çekip altını sil indir kaldır tatlı pasta paketle wc temizle bulaşık yıka yine paspas yerleri köpükle masa sil el izi olmuş yine sil musteri karşıla kasayı öğren yemek desen ekmek yok çorba salata. oturma mola yok. aksam çıkışımi istedim insan erir bu işte
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tecrübe herzaman iyidir.. Çalışmadan kendini soyutlama
11 Yorumla
Soran+1 yılsağoll :
pastane işi çok zor, eğer bünyen alışık değilse bir kaç güne yorgunluktan ölürsün.
16 Yorumla
Soran+1 yılhadi yaa :( çalıştın mı daha önce
Soran+1 yıloff tam insanına denk gelmişim desene:)
severek yapmıyorsan girmeseydin keşke
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum içime sinmiyor hiç gidesim yok :/
Git bir dene.. Olmazsa bırakirsın.
00 Yorumlaokul yok mu ,?
05 Yorumla
Soran+1 yılyok
Soran+1 yılvar ama şu an acil girmem gerekiyor o yüzden hemde kursum var 4te başlayıp 8 de bitiyor o yüzden yarım gün istemeye istemeye kabul etmek zorundayım yani başka böyle iş bulabilceğimi sanmıyorum
+1 yılbu ilk işin mi.
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
bir mesleğin yok o zaman.
Soran+1 yılmuhasebe kursuna gidiyorum şu an işte
- +1 yıl
Olsun her iş insan için bir katmadeğerdir deneyimdir. tabi bakıp anlamasını bilirsen.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne