Sizce islam dini gerçek mi, en doğru din hangisidir?

19 yaşındayım şimdiye kadar hep baskılarla dayatmalarla yetiştirildim. Yaşıtlarımın arkadaşlarımın cumaya gitmeme özgürlüğü varken ben yobaz ailem yüzünden hep 5 vakit namaza zorlandım. Gerek sıcağın gerek yağmurun altında teravihe gitmek zorunda kaldım çalıştım hasta oldum uykusuz kaldım yoruldum ama yinede teravihten kaçamadım. Ve sürekli 5 vakit namaz kılmadığım için azar yedim kavga ettim. Derken dinden aşırı soğudum. Şimdi 1 senedir üniversite sayesinde ayrı evdeyim ve doğduğumdan beridir ilk defa kendimi insan gibi hissettim özgür olmak rahat olmak hür olmak nasıl bişeymiş yeni anladım. Şu an huzurum çok yerinde umarım da bozulmaz ama bazen düşündüğüm zaman içimdeki inancın kalmadığını hissediyorum bazen inanmak istiyorum ama içimden nefretten başka bişey gelmiyor. Çevresel baskılardan kurtuldum ama siyasal islamcılardan kurtulamadım. Gördükçe daha da soğuyorum. Biliyorum din Allah ile insan arasındadır onları umursamamaya çalışıyorum ama olmuyor içimden hiçbir inanç hiçbir sevgi gelmiyor. Müslüman değilim, Ateist değilim deist de değilim agnostik birisiyim allahın varlığına da inanmak yokluğunu da düşünmek istemiyorum kısaca agnostik (umursamazcılık) oluyor tam da benim hissettiğim gibi.
Sizce islam dini gerçek mi, en doğru din hangisidir?