• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diğer

Sizce islam doğru din mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Sizce islam doğru din mi?
Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • magnate
    magnate Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

tamamen duygularımla düşündüm, tüm duygularımdan arındırarak düşündüm. derinlere indim ve bilinmezlikle karşılaştım. gerçekten doğru olmadığını kanıtlayacak bir şey bulamadım. bulduğunu düşünenler yeterince derin düşünemiyor bence.

inanmayı seçiyorum

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Oldukça derine inersen sorularını cevaplayamayacak şüphelenecek duruma gelirsin sende çok derinlere inenemişsin belli ki

Yorumla
    • magnate
      magnate
      +1 yıl

hayır, en derine ben indim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O kadar derine indiysen çok bilgili olman lazım bir kaç soru sorabilirmiyim o zaman

Yorumla

En İyi Cevaplar

• MuratRna
    MuratRna Takip Et
    Bilge Yaş: 42 , eic 89%
    +1 yıl

bir şeyin varlığına inanmak için onu görmek gerekmez doğaya baktinmi zaten görüyorsun "kusursuzluk" ki insanlar ve hayvanlar.
    sen dünyaya kendi kendine gelmedin dimi bir baban var ki hiç bir şey yoktan var olmuyor sebep sonuç ilişkileri var bunlari görebiliyorsan bir yaratıcının varlığınida anlarsın.

0
    32 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama o yaratıcı islamdaki tanrı değilde başka bir tanrıysa

Yorumla
    • MuratRna
      MuratRna
      +1 yıl

Kuran'a hakim olup bazı şeyleri biliyorsan zaten tek bir ilah olduğunu anlıyorsun. Ki incile baktığında ki 4 tane var hepsi bir birinin devamı niteliğinde kendilerinden başka dini inkar eder burada yanlışlığı anlıyorsun asıl İncil yani Barbados incilinde İslamiyetten ve peygamberden bahseder ki hristiyanlar o incili kabul etmezler ki yazılı olan tüm kitaplarda sadece bir Tanrı ki buna Allah diyoruz herkesin deyişi farklı sonuçta ama asıl olan Tek tanrı tek bir ilah bunu anlayabiliyoruz bunu bilmek için ilahiyat veya prof olmaya gerek yok.

Yorumla
    • MuratRna
      MuratRna
      +1 yıl

İslamiyet güncel konulara diğer dinlere ve anlayışlar nazaran hem mantık yönünden kuramsal yönden ters düşmüyor zaten.-Ki sabah ezanında köpekler bile uluyorsa ki bir Allah var ve o ezana uluyan köpekler bunun farkında fakat insanlar bunu görürler ama görmek istemezler. Bakarsin ama görmezsin.

Yorumla
    • MuratRna
      MuratRna
      +1 yıl

konu uzun bir konu herkesin kendi düşüncesi herkesin inandığı kendine.

Yorumla
    • MuratRna
      MuratRna
      +1 yıl

bir düzeltme *barnabas incili.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mesela bi örnek vereyim herkes müslüman değil bu dünyada doğru dini bulamadıkları için yakılmaları ne kadar doğru sence burada bir adaletsizlik yok mu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sence 1400 yıl önce ayetlerin gönderildiğini mucizeleri peygamberleri görüp müslüman olan insanlarla şu an ki insanlar eşit mi?

Yorumla
    • MuratRna
      MuratRna
      +1 yıl

onların durumu daha kötü mucizeleri gorupte iman etmemişler.. Lut kavmi Nuh un kavmi bunlara örnek.

Yorumla
    • MuratRna
      MuratRna
      +1 yıl

bu zaman diye nitelendirilen zaman ahir zaman artık ki tüm dinlerde var, kendinle sin arastiracaksin sonuçta hayvan değiliz hayvanlarda akıl fikir biri noksandir fakat insanda hem akıl hem fikir var neticede doğada en üstün yaratık insan. sana düşünme yetisi verildiyse araştırmak lazım. yanip uyanmama konusu gidipte dönen yok ama sonuçta yaptığın bir iyiliğin mükafatı varsa elbet kötülüğünde bir cezası olacaktır bu açık ve net.

Yorumla
    • Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

@soran İslam tebliğ edilmemişse yani tebliğ kendilerine ulaşmamış olanlar İmamı Azam Ebu Hanife ye göre onların yaptıkları iyilikler ve kötülük ölçülecek iyilik ağır gelirse Cennet, kötülük ağır gelirse Cehennem var. İslâm tebliğ edildiği halde kabul etmeyenler sonsuza dek cehennemde azap görecek hiç çıkarmayacaklar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şu an insanlar iyi mi yani hayvanlara kadınlara erkeklere çocuklara bebeklere tecavüz taciz insanları öldürmek dolandırmak şu an iyi bir durumdamıyız?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

4 milyar dini araştırmaya insanın ömrü yetmez bir kere ki zaten sen nasıl müslüman bir ailede büyüyüp benim dinim doğru diyorsan hristiyan ailede doğan çocukta hristiyanlık doğru din diyecektir sen şurada 100 din araştırsan kafan nasıl karışır ki 4 milyar dinden bahsediyoruz

Yorumla
    • MuratRna
      MuratRna
      +1 yıl

şimdi ben dindar biri değilim ama o saydığın şeyleri birileri yapıyor diye bu doğru diyebilirmiyiz? budiizm bile saydığın şeyleri yapmayı Red eder. bunun İslama ne alakası var.

Yorumla
    • MuratRna
      MuratRna
      +1 yıl

şimdi orada dur bakalım..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@handsomehell01 tamam da 4 milyar dinin arasından hristiyan doğup kendi dinini doğru zannedenler insanlara ne olacak araştırsınlar deme 4 milyar dini araştırmaya insanın ömrü yetmez 100 din araştırsan kafan çok karışır bi sonuca varamazsın eşitsizlik var burada

Yorumla
    • MuratRna
      MuratRna
      +1 yıl

ben bir Müslüman olarak incili 4 adetin de okudum. bir kere yaratanın çocuğu yoktur yaratanın çocuğu varsa bizim gibi olan bir varlık yaratan olabilir mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@Handsomehell01 ayrıca sen hiç diger dinleri araştırdın mı? Ya doğru din başka din ise

Yorumla
    • MuratRna
      MuratRna
      +1 yıl

ben bir Müslüman olarak hristiyanligi araştırıyorum bir hritiyanda muslumanligi arastirabilir.. ben Hristiyan doğdum en iyisi benim dinim demek yanlış.. Ben kuranı okudum kabul ettim. oda arastirabilir.. mesela bir insana günah çıkartmanin saçmalık bana göre olduğunu ben mantıken anlıyorsam oda anlayabilir.

Yorumla
    • MuratRna
      MuratRna
      +1 yıl

evrende ve doğada bu kadar kusursuz yaratılışın karşılığında sen yaratanıni kucultebiliyorsan bir insan gibi değerlendiriyorsan senin mantiksizligin.. ünlü denizci macellan muslumanligi nasıl tercih ettiyse soguksu ile sicaksuyun birbirine karışmadan varoldugunu görüp.. ki kuranda bu zaten vardı. herkes araştırıp doğruyu görebilir.

Yorumla
    • MuratRna
      MuratRna
      +1 yıl

sonuçta bu konu hakkında daha fazla yorumda bulunmak istemiyorum zaten anlaşılan anlaşıldı anlasilmdiysa yapacak bir şey yok herkes kendinden öncelikle sorumludur. Benim inandığım bana sizinki size..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tabii ki yap diyen yok ama hepsini araştırmadan doğru din hangisidir bilemeyiz hatta bu doğru din olamaz diyip geçtiğin din bile doğru olabilir bunu anlatmaya çalışıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hristiyanlığı doğru bulduğumu söylemedim zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet araştırıp doğruyu gördüm suların karışmaması doğru değildir okyanus bilimcisi bile söylüyor o sular alttan karışıyor aslında ama farklı elementlerinden dolayı dışarıdan farklı bir görüntü bırakıyor belli ki sen araştırmamışsın kur'anda mucize yoktur

Yorumla
    • MuratRna
      MuratRna
      +1 yıl

ben konuyu kapattım. uyi akşamlar.

Yorumla
    • MuratRna
      MuratRna
      +1 yıl

sonuçta hepimiz bir gün öleceğiz öldüğümüz zaman görürüz.

Yorumla
    • MuratRna
      MuratRna
      +1 yıl

ya dediklerin doğru olur ya da ordanda böyle anlatırsın. Ama riske girme yinede.😅

Yorumla
    • Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

@soran Zebur, Tevrat ve İncil de peygamber efendimiz sallallahu aleyhi vessellemin geleceği yazıyor zaten. Araştırdım ben merak etme. Hatta daha eskiye gidelim. İnsanlık bilimsel olarak da orta doğudan yayıldığı için 400.000 yıllık Hint Mukaddes metinlerinde bile Peygamber efendimiz sallallahu aleyhi vessellem'in geleceği müjdelenmiştir. Araştır ve öğren.
      https://youtu.be/rM5x-GPsHOY

Yorumla
    • Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

@soran 4 bin yıllık olacak orası

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@Handsomehell01 Araştırmaya devam ediyorum ve edeceğimde

Yorumla
    • MuratRna
      MuratRna
      +1 yıl

bana yaz ben sana anlatayım özelden.

Yorumla
    • MuratRna
      MuratRna
      +1 yıl

@soran. ben anlatayım sana.

Yorumla
    • Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

@soran Tek din İslam'dır. Allah insanları İslam'a adım adım hazırladı. Nasıl ki ilkokul ortaokul lise üniversite okuduk ve üniversite diploması alınca ilkokul diploması artık geçersiz oldu. Allah Teâlâ da biz insanları aynı şekilde Zebur Tevrat İncil Kur'an şeklinde adım adım İslam'a hazırladı. Kur'an diplomasını alınca artık diğer dinler bütün hükmünü kaybetti. Peki neden adım adım diye soracak olursan da. Düşün ki Hz. Adem ve Havva tek insan. Daha para icat edilmemiş. Faiz haram demiş olsa saçma olmaz mıydı? O yüzden her dönem insanların yaşadığı çevresel ortama göre kuralları belirlemek için her dönem kitap indirdi vahiy yoluyla peygamberlere

Yorumla
  • smt_smt
    smt_smt Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 74%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 404 cevap paylaştı.

Yaklaşık dinden çıkalı 8 yıl oldu sonrasında 1 saniye bile şüpheye düşmedim. Bir kere o çevrenin etkisinden çıkıp objektif olarak baktığında bu sorunun cevabı çok basit.

1
    24 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnandığın şey nedir ve neden dinden çıktın peki? (Kötü anlamda sormuyorum merak ettiğim için cevaplamak istemezsen sorun değil)

Yorumla
    • smt_smt
      smt_smt
      +1 yıl

Hiç bir dine inanmıyorum ateistim. Çıkmamın özel bir sebebi yok üniversite zamanı teke tek, tarihin arka odası gibi programları izlerken celal şengörle gönül hocayla tanıştım. Celal hoca bilimi evrimi anlatınca daha detaylı araştırdım. Evrimi öğrendikçe dinlerdeki söylemlerin aslında bilimsel verilerle uyuşmadığını gördüm.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani evrimi öğrenip derinlerine indikçe herşeyin farkına varabilir miyiz bütün bu dinlerin uydurma olduğu gibi?

Yorumla
    • smt_smt
      smt_smt
      +1 yıl

Benim hikayemde evrim benim sorgulamama neden oldu. Ben daha önce hiç diğer açıdan bakmamıştım. Eğer başka bir şey sorgulamama sebep olsa başka bir şeyden dolayı dinden çıkmış olurdum. TV'lerde çevrede hep islam doğru allah var diye anlatılınca insan düşünmeden inanıyor. Evrim vesile olup sorgulayınca karşı argümanlara bakınca ben nasıl bu kadar süre bunlara inanmışım diye kendime şaşırıyorum.

Yorumla
    • smt_smt
      smt_smt
      +1 yıl

ben de senin neye inandığını merak ettim. Paylaşmak istersen sen neye inanıyorsun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben müslümanım ama şu an sallantıda gibiyim bir gün karşıma ateist birinin paylaştığı bir ayet paylaştı o günden beri sürekli araştırıp sorguluyorum ne sonuç verir bilemiyorum ama araştırmaya devam.

Yorumla
    • smt_smt
      smt_smt
      +1 yıl

sorundan ve yorumlarından anlamıştım bu aşamada olduğunu. 2 video tavsiye ederim izlersen kararında etkili olabileceğini düşünüyorum.
      https://www.youtube.com/watch?v=I4dPPqXfksY
      https://www.youtube.com/watch?v=N45X65Uh6Z8

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Diğerini izlerim teşekkürler tavsiyen için kırmızı hapı izledim daha bi kafam karıştı bu durumdan çıkmak istiyorum ama içimde bir korkuda var sanki yanlış bir şey yapıyormuşum gibi aklımda bazı sorular var ama cevaplıyıcak kimse olmayınca çevremde yanıtsız kalıyor

Yorumla
    • smt_smt
      smt_smt
      +1 yıl

Korkacak hiç bir şey yok. Ayrıca sormak istediğin soruları sorabilirsin bildiğim kadarıyla yanıtlayabilirim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mesela eğer bir tanrı yoksa bu evren bu dünya ve içindekiler nasıl bu kadar düzenli sistematik bir şekilde var oldu bir patlama sonucunda bu mümkün olamaz bence

Yorumla
    • smt_smt
      smt_smt
      +1 yıl

Öncelikle dünyanın düzenli ve sistematik olduğu kabulü yanlış. Tam tersine evrende kaos var. İslamda eğer Muhammed olmasaydı dünya evren yaratılmayacak gibi söylemler var. ama evren 14 milyar yıllık, Dünya 4 milyar yıllık, insan ise bunun çok küçük bir zaman diliminde mevcut. Yani insanlar için dünya ve evren yaratılmış olsa niye boş şekilde milyarlarca yıl duruyor sonra insan geliyor. Sen müteahhitsin ev yapıyorsun sonra yıllarca boş tutup evi sonra içine yaptığın kişileri yerleştiriyorsun. Ayrıca Carl saganın kitabında güzel bir cümle var. küçük çocuk babasına soruyor uzaylılar var mı diye baba da bilmiyorum kızım ama yalnız isek bu büyük bir yer israfı demektir diyor. Yani evren ve insana baktığımızda ben bir düzen akıllı tasarım göremiyorum.

Yorumla
    • smt_smt
      smt_smt
      +1 yıl

https://youtu.be/Zfh0s4e7gRo

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Düzen derken şöyle bir şey mesela insanı yaşatan organların böyle mükemmel bir sistemle çalışması küçücük tohumdan bile kocaman bir ağacın oluşması hücreler, atom ve daha fazlası evrende ki her şey çok ayrıntılı ve belirli bir düzene uyarak devam ediyorlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Pardon videoyu şimdi izledimde sorularımın cevabını vermiş zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir de incil de tevratta hz peygamberin geleceği haberi verilmiş peki bu nasıl açıklanabilir

Yorumla
    • smt_smt
      smt_smt
      +1 yıl

Videoya ek olarak şunu da belirteyim. Bir şeyin çalışıyor olması onun mükemmel olduğu anlamına da gelmez belki daha iyisi olabilecekken biz bunu gördüğümüz için bunu iyi sanıyoruz. Diğer sorunun cevabı ise dini metinler çok geniştir ve simgeseldir o yüzden farklı çıkarımlar yapmak mümkündür. Müslümanların muhammedin geleceğini iddia ettikleri ayetleri mesala hristiyanlar aynı şekilde yorumlamamış. mardinprotestankilisesi.com/.../ ya da bu konuyla alakalı diğer klasik söylem aslında barnabas incilinde muhammedin geleceği müjdeleniyor ama hristiyanların hoşuna gitmediği için tahrif edip gizlediler. Bunlar klasik komplo teori taktikleridir. Bir şey olduktan sonra ben demiştim demek veya olana göre bir tarih yazarak temel oluşturmak kolay bir şey. Mesala ben de peygamberlik ilan etmek istesem kuran değiştirildi aslında kuranda bir peygamber müjdeleniyor hem de türk olacağı da müjdeleniyor ama arapların hoşuna gitmediği için son peygamber arap olsun istedikleri kuranı değiştirdiler diye uydurup kendimi peygamber ilan edebilirim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

(Sorularımda bitmiyor kusura bakma) Mesela hz muhammed yazdıysa kitabı neden kendini tanrı ilan etmedi bunu yapsa daha kârlı çıkardı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ve kendi işine yaramayacak olan böyle ibadetleri neden yazdı

Yorumla
    • smt_smt
      smt_smt
      +1 yıl

sadece adı tanrı değil zaten her şeyi istediği gibi yaptırıyor. kendini tanrı ilan etmesine gerek yok. Muhammed kendinden önce olan bir dini devam ettiriyor o yüzden onların temel şeylerini de devam ettiriyor ibadet olarak.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kendinden önceki din ne

Yorumla
    • smt_smt
      smt_smt
      +1 yıl

tek bir din değil bir gelenek. Orta Doğu'daki tüm din geleneği her şeyden etkileniyor. Sıfırdan bir din ilan etmiyor kendinden önceki geleneğe ekleme yapıyor daha iyi olacağını düşündüğü şeyleri değiştirip devam ettiriyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hmm anladım açıkladığın için teşekkür ederimm

Yorumla
    • smt_smt
      smt_smt
      +1 yıl

rica ederim. Başka soruların olursa yine sorabilirsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamamdırr

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

7

Cevap

• Handsomehell01
    Handsomehell01 Takip Et
    Master Yaş: 109 , eic 100%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 673 cevap paylaştı.

İslam'dan başka insanların akıllarındaki tüm sorulara mantıklı cevaplar veren başka bir din yok.

2
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Din hocalarına sorduğumda cevap veremedikleri sorularda oluyor ama

Yorumla
    • Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

Sor hepsini cevaplayayım. Din hocaları arasında Ateist imamlarda var. O sorduğun hocaların bir çoğu Kur'an tefsiri okumuş değillerdir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mesela birinden başlıyayım Allah insanları neden yarattı? verdiğin cevaba göre sorularım olucak

Yorumla
    • Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

Ben insanları ve cinleri bana kulluk etsinler diye yarattım diyor Kuran'da. Kâinatı neden yarattı yani tüm canlılarda dahil diye sorarsan da ona da şöyle cevap veriyor: ben gizli bir hazineydim bilinmemek istedim diyor. Ne demek bu? Örneğin şimdi kanseri tek bir hapla bitiren bir ilaç bulmuş olan biri olarak düşün kendini. Sen de böyle bir yetenek varsa; bu yeteneğinin tüm dünya çapında bilinmesini istemez misin? Herkes ister. Herkes tüm dünya ismini ve yeteneğini bilsin ister. İşte Allah Teâlâ da da tüm evreni yaratacak bir spermden insan yaratacak, yağmur, güneş ay gezegen evren toprak hava su vb. Muhteşem yeteneği olduğu için bu yüzden bu yeteneği bilinsin istediği için yaratmış bizleri. Sana anne baba verdim. Sana evlat sevgisi tattırdım. Her gün dünyada senin için topraktan sebze meyve binlerce nimet sundum. Bu hizmetimin karşılığında ibadet ederek teşekkür ile karşılık ver diyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnsanın başarısız bir varlık olduğunu biliyor bu kadar büyük ve güçlüyse eğer bir tanrı birilerini yaratıpta "bak bu benim gücüm" diye gösterme gereği duymazdı zaten neden bu insan denen başarısız varlıklara kafayı bu kadar takmış durumda yarattığı insana eğer kadınsa başörtü takması gerektiğini yoksa yakılacağını söylüyor ve bu kadının tek suçu başörtüsü takmamak adam öldürmek hırsızlık yapmak falan değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kullarını bu kadar seviyorsa neden onlara bana inanmazsanız sizi ateşlerde yakacağız canınız daha da yansın diye her seferinde derilerinizi değiştireceğiz diyor tanrı bu kadar mı acımasız neden kukla muamelesi görüyoruz

Yorumla
  • ageof2
    ageof2 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

İnanç meselesi ben doğru olduğuna inanıyorum

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnandığın şey nedir?

Yorumla
    • ageof2
      ageof2
      +1 yıl

İslam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladım

Yorumla
  • caelias
    caelias Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 55%
    +1 yıl

Doğru din olduğuna inanıyorum

0
    0 Yorumla
  • Bayek00
    Bayek00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Kişiden kişiye göre değişir.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bütün dinler uydurmadir kopyadir.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Birbirlerine çok benziyorlar ayrıca

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bir kez tutan her zaman tutar

Yorumla
  • ZaruRi_
    ZaruRi_ Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 802 cevap paylaştı.

Kalpten inanıyoruz

1
    0 Yorumla
  • hayaletsehirden
    hayaletsehirden Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Evet bence öyle.

0
    0 Yorumla
  • Zecx-40
    Zecx-40 Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 98%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 586 cevap paylaştı.

Hak din.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Evet en doğru din İslam dini

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun peki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Araştırarak ve mantıkla en önemlisi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Evet.

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Sizce islam doğru din mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce İslam doğru bir din midir? 24 cevap verildi
Sizce İslam dini doğru bir din mi ve neden? 13 cevap verildi
Müslümanlık doğru din mi sizce? 8 cevap verildi
İslam doğru din mi? 18 cevap verildi
İslam dini doğru din mi? 13 cevap verildi
Sizce islam gercek dinmi? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bu makyaj bana yakışıyor mu, kırmızı ruj ten rengime gider mi?
  • Şöyle değişik bir kedi aldım isim önerisi rica ediyorum?
  • Tekirdağ'da tekel bayisi açılışının imam ve dualarla yapılması sizce caiz mi?
  • Seni anlamayan birine hala kendini anlatmaya devam edermisin?
  • Hadisenin şu “delirdim geceleri” şarkısını beğenip dinleyenlerin kulağında sizce sorun var mıdır?
  • Diricus Du Plessis & Kamaru Usman karşılasmasının kazanını sizce kim olacak?
  • Market siparişimi şu an verip sadece iç çamaşırıyla kapıya çıksam ne olur?
  • Geçinilmesi kolay biri misin?
  • Aşk bitince ne kalır?
  • Gözlük takıyor musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨