4 ay önce görücü usulü evlendim hayatımın şokunu yaşıyorum?

Adam öyle bir horluyor ki apartman sallanıyor ve yatağa yattığı an uyuyor asla uyuyamıyorum diğer odada da uyuyamıyorum çünkü sesi her yere geliyor... sürekli boğazını temizlemek için hırıltılı ses çıkarıyor burnunu çekiyor..(sigara içiyor ondan olabilir)

Teri çok kötü kokuyor.. duş alıyor duş aldıktan 10 dk sonra tekrar terliyor kokmaya başlıyor.. .. vücudu çok kıllı g*tünden bile kıl fışkırıyor.. adamın burnundaki kıllar bile görünüyor...

bazen gogsunde uyuyorum koluyla sarıyor asla nefes alamıyorum boğuluyorum sıkıntı basıyor.. geri çekiliyorum beni kendine çekiyor.. bazen beni tersliyor mesela saçıyla oynuyorum.. "boz boz ag*zina sic saçımın işe çingene gibi gideyim" diyor.. uyurken çok yuksek sesli gaz çıkarıyor ve çok kötü kokuyor... c*nsel ilişkide çok kötü ben asexim hiçbir şey hissetmiyorum.. s*KS hayatım kötü daha önce sevgililerimde oldu bak*re değildim evlenirken onlarda da aynıydı sırılsıklam aşık olduğum kişilerden bile bir şey hissetmedim... c*nsel ilişkide sıfır his.. ne yapmalıyım ya... uykusuz uykusuz ise gidiyorum kocam kıllı bir ayı gibi bir şey bu ne ya? benden 9 yaş büyük.. ne b*k yediğim onun umrunda değil... su erkekle buluşucam desem s*git buluş der ne yapmalıyım sizce.. acaba tüm erkekler böyle mi

4 ay önce görücü usulü evlendim hayatımın şokunu yaşıyorum?