Yardımcı olabilicek biri var mı Usta başım kendi açık ama bana düz dur dedi?

Usta başım açık biri kadın. Ben de tesettürlü bi kızım elbise giyerim hep. Masada temizleme yapıyoruz işte ben de arada masaya yaslanıyorum yaslanınca da eğilince elbisemin arkası havaya kalkıyor bacağım gözüküyor ama zaten ten çorabı var. Bugun de masa buyuk işte karşımdaki abla bişey anlatıyor du ben de msaya yaslandım sonra usta başım yanıma geldi baktım Zeynep dedi ben de ona döndüm bana dedi ki düz dur arkadan bacağım mı acılmış acaba bilmiyorum ama utandım o sn kendileri dar pantolon giyiyorlar ama kalkıp bana böyle söylüyor ten çorabım da diz altı yani kendi bacağımmkı gözüküyor bilemedim sigara içyiğimi de öğrendi usta başı mutfak da içerken denk geldik abla da dedi Fatma abla geldi o biliyor gerçi dedi brn ondan utandım sanki bi yakınm yanımda mış gibi çekiniyorum hareketlerine dikkat ediyorum işte tuvalette içiyorum herkes içiyor falan ama sanki bana kızıcaköış gibş çekiniyorum buna karışamaz ama sanki bi yakınımmış gibi çekiniyorum korkmak değil de saygısızlık yapıyormuş gibi hissediyorum düz dur konusuna ne dersiniz ben çok utandım ablalar falan yanımdalar hepsi açık falan

Yardımcı olabilicek biri var mı Usta başım kendi açık ama bana düz dur dedi?