Müdürün bana birini yakıştırması?

İş yerinde müdürümle aram iyi çok severim o da beni çok sever onunda çok sevdiği başka bir yerde arkadaşı var sürekli molalarda bizim depoya gidip beraber takılıp oturuyorlar beni onunla yakıştırdı işte ikinizde benim sevdiğim kardeşimsiniz gidin bi konuşun tanışın sende temiz düzgün güzel kızsın o da sevdiğim düzgün temiz bir kardeşim dedi kaç kere söyledi söyleyim mi bi konuşun kahve için. Senin iyiliğini düşünüyorum yanlış anlama istemezsen anlarım hayatında değişiklik olur diye dedim dedi. Çocukta beni biliyo bu arada. İşte ben istemedim hatta sırf o var diye depoya onların yanına gitmiyorum utancımdan neyse bu sefer dün yine depoya inecektim müdüre çocuk orada mı diye sordum bana şöyle bi cevap verdi kırıldım açıkçası sana çok meraklıydı çocuk. Kendini bu kadar kasmana gerek yok niye kasıyosun ne kadar güzel kızlar var gibisinden şeyler söyledi ters cevap verdi sanki sizce? Kırdınız beni falan dedim hiç oralı olmadı. Şaka mı yapıyo acaba diye düşünüyorum da böyle şaka mı olur? Acaba birileri iş yerinde yalan yanlış şeyler söyleyip beni mi şikayet etti de böyle davranıyor daha düne kadar aramız iyiydi
Müdürün bana birini yakıştırması?