Bir büyüğüm yardım edebilir mi?

Ya dul bir bayan bana mesaj attı tanışmak için ve bunu bana aileme onunla konuştuğumu söyleyeceğimi diyince söyledi bendende iki yaş büyük ama yaşını sorun etmedim ancak evlenip boşandığını söyleyince kb dedim sormam lazım dedim ve bu nasıl söylenir sorulur bilmiyorum dedim ve şimdiden özür dilerim dedim ve eğer o iş olduysa olmaz dedim çünkü ben daha önce hiçbir kızla evlenmedim ve kendime de öyle birini arıyorum ve oda bana baya kızdı Allah'a havale ediyorum dedi ve benim üzerimde çok büyük baskı oluşturdu beni baya üzdü şu an bu mesajı yazıyorum saat 03:05 ve çok üzgünüm kaç kere dua ve özür diledim bana beddua etti Allah'a havale ediyorum dedi ama bu konular ciddi elimden geldiğince oldurmaya çalıştım yaşı vs sorun etmedim aileminde izin vermeyeceğini söyledim ne yapmalıyım bilemiyorum oda bana kızdığı için baya ezdi beni aynı şekilde onunda benim hakkıma girdiğini düşünüyorum çünkü çok sıkıntılı bir akşam geçirmeme sebep oldu saatten anlaşılacağı üzre bana biri akıl verebilir mi sizce hatalı ben miyim acemi liğe denk geldi dul bir bayanla nasıl söylenir konuşulur bilemedim sizce benmi çok vicdan yapıyorum lütfen yardım edin ben hz Allah'tan korkan biriyim kimseyle uğraşamam amacım kesinlikle öyle bir şey değildi bir büyüğüm akıl verebilir mi

Bir büyüğüm yardım edebilir mi?