Cok pismanim yardim edin ne yapmam gerekiyor?

Ayni okulda calisiyoruz 9 ay sevgiliydik yaz tatilinde kiz beni terketti babam ciftci bir takim ailevi sorunlarimiz vardi borclarimjz falan vardi yazin tarlada calistim sabah 6 aksam 7 calisiyodum kiz arkadasima cok fazla ilgi gosteremedim ama ilk boslugumda hep ona yazdim aramaya calistim ailevi sorunlarimi da anlatamadim evlenmek istedi biraz erken dedim daha sonra terk etti geri dondurmej icin ugrastim bana sey dedi seni eskisi kadar sevmiyorum yazin ozlemedim kafada bitirdim seni iliskimizi kurtaracak bir dal aradim o da evlilikti dedi sen istemedin dedj madem sevgin azaldi neden evlenmek istedin diye sordum o zaman da terkedip gider miydin diye sordum bilemezdik ne olacagini dedi. Ben hala onu cok seviyorum okullar acildi yuz yuze geliyoruz 2 yabanci gibiyiz okulda yuzume bakmiyor sanki yokmusum gibi davraniyor bazen ona karisiyordum bazen kendisini darladigimi soylemisti. Onu cok seviyorum ayrilali 50 gun oldu yuz yuze gorusmek istemedi engelledi instagramdan twitterdan. onunla evlenmek istiyodum ama ailevi sorunlarim falan vardi evlenelim diyemedim cok pismanim evini falan biliyorum gidip evlenme teklifi etsem barisir mi ya da ne yapmam gerekir onu kaybettigimin cok uzgunum cok fazla pismanlik var icimde lutfen yardim edin

Cok pismanim yardim edin ne yapmam gerekiyor?