Sevgilim alevi ben sunniyim ne yapacağım yardım edin?

Ailem alevilere fazla karşı bu zamanda bana saçma gelmiş olsa bile durum bu evlatlıktan reddetmeye kadar gidiyorlar yer ile gök birleşse de aleviye kız vermem diyorlar. sebebi dinlerini İslam inancinda yasamiyorlarmis. fakat sevgilim duasını da eder abdestini de alır sadece namaz kılmaz ki bende kılmıyorum. Sonuçta her sunni de bir değil. Bu güne kadar çok fazla insan tanıdım çok fazla kişi ile görüştüm ama kimseyi bu kadar yakın hissetmedim kendime sürekli iş ile ilgilense bile bana karşı bir şekilde zaman ayırır. Vazgeçmeyi denedim fakat olmuyor gecemiyorum ne hayal etsem içinde o var. oda ailemin karşı olduğunu biliyor fakat illaki bir yolu vardır yeri gelirse dayak yerim ama ikna ederiz diyiyor fakat hiçbir şekilde ikna olacağını sanmıyorum. Bunların tek sebebi onun alevi olması tanımıyorlar arastirmadilar bile. bir yanlışı olsa mantıklı bir açıklaması olsa zaten karşıma ailemi almak istemem fakat 1 yıldır beraberiz en ufak bir yanlışını dahi görmedim. duygularimi ona karşı bastıramiyorum ailem de çok iyi insanlar bu yaşıma kadar emeklerini inkar edemem ama ne yapacağım hiç bilmiyorum. Ailemin istediği tür kisiler ile arkadaş dahi olamiyorken evlilik nasıl düşünebilirim ki kendileri gibi olsun istiyorlar fakat hobilerimiz dahi uymuyor ailemle. ben zaten çık zor seven biriyim ve birini bu kadar çok sevmisken yaşadığım haksızlık değil mi?
Sevgilim alevi ben sunniyim ne yapacağım yardım edin?