Enistemin kardesi bana benden hoslandigini soyledi ne yapmaliyim?

Uzun zamandir cok samimi bir sekilde konusuyorduk. Ara sira bana el kol sakasi yapiordu ve bu el kol sakasi beni surekli dusunduruyordu. Durup durup ya alnima hafifce vurur ya da omzuma dokunur saka yapardi. Derdimi sirrimi herseyi onunla paylasiyordum cunki beni en iyi anlayacak kisi oydu. Bir gun ablamlarin evine gittigimde geceligimi getirmeyi unutmustum mecburen onun tisortunu giydim ve bu onun hosuna mi gitti bilmiyorum ama cok guzel yakismis al sana veriyim dedi. Bende tesekkur ettim. Neyse aradan zaman gecti ve bana 2 gun once sana birsey soyleyecegim ama beni sakin yanlis anlama dedi. Bu hareketleri beni korkutuyordu. Neyse beni sakin yanlis anlama ama abimle ablan evli oldugu gibi bende seni babandan istesem napardin dedi. Bende olmaz sacmalama yakismaz dedim. Bu dusuncesini cok dusundum ve benden hoslandigini anlamaya basladim. 1 hafta sonra ona sen benden hoslaniyor musun felan dedim evet dedi. Sen ne duaunuyorsun bu konu hakkinda dedi olmaz sonumuz facia ailenle ailem duyarsa bittigimin resmj olur dedim. Bana cok iyi dusun sana dusunme hakki veriyorum dedi. Simdi ben ne yapmaliyim yardimci olur musunuz?
Enistemin kardesi bana benden hoslandigini soyledi ne yapmaliyim?