Ya çok ouguvensizim. Guzel bi kizim aslinda ama foto falan cekince birturlu kendimi öyle cok guzel bulmuyorum. Hep bisey buluyorum. Anlamiyorum neden böyle? Nasil kendimle barisik olurum? Geldim 21 yasina ama cok ozguvensizim. Hicte sevgilim olmadi cok utangacim. Karsimada dogru duzgun biri cikmadi. Nasil kendimme barisik olurum? Kendimi her halimle sevmek istiyorum ne olursa olsun kendimle barisik olmak istiyorum. Sonucta ben benim ve kendimi böyle sevmeliyim
Napabilirim bunun için? Fotolarla oynuyorum küçültüyorum kafamı burnumu yinede begenmiyorum normal degil ya asiri kompleks var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
“Çocuğun duygularını küçümsemek çocukta değersizlik hissi yaratır. Küçükken çok eleştirel mükemmelliyetçi ailen mi vardı
https://www.youtube.com/watch?v=HiHFXJ8unjk
https://www.youtube.com/watch?v=o6rfXuudvFM
çocuklukta alamadığın sevgi değerli hissetme vs onlarda zamanda hiç almadlğı için verememiş olabilir
onay almaya çalışan fedakar bir insan olabilirsin, ailen değer onay vermemiş olabilir, bir türlü onay alamamış olabilirsin, değer vermemiş olabilir bir başkasından sevgi ve onay almak için fedakar yapıda olabilirsin, çok verici olup kimsenin gözüne girmeye gayret etme farkına var
Hayir okulda ben cok dislandim yillarva travma var
RUHUNDA yara açan insanlardan uzak dur. Eğer o kişilerle bir arada olursan ONLARIN Ruhunda AÇTIKLARI yaralar ASLA İYİLEŞMEZ Seni mutlu edecek şeyler yap , kedi köpek sev, doğada vakit geçir müzik dinle.
eğer kendinizi işe yaramaz zayıf güçsüz , bitmiş, çirkin, tükenmiş, çirkin dışlanmış yaşama sevinci yok olmuş, o kanlı canlı kişi gitmiş, böyle ruh gibi gezen biri haline gelmiş, yorgun bir şey yapmak canı istemiyor, hissediyorsanız sizdeki o enerjiyi çalan kişiler olmuştur, eski yaşam enerjisi olan neşeli haline dönmek, şu an içerisinde bulunduğunu durumundan çıkmanızı sağlayacaktır şey de daha önceki halinize geri dönmektir. Yani bu insanlar sizi dışlayıp, küçümseyip, hakaret
etmeden önce nasıldınız neşeli , enerjik mi hissediyordunuz kendinizi hayattan bıkmamış mıydınız hayalleriniz mi vardı, enerjinizin ruhunuzun sömürülmesine izin vermeyin, bu kişiler sonra size neden soğuk, duygusuzsun , depresyondasın, ruh gibisin
der yaşama sevincinizi enerjinizi kimseye vermeyin, ruhunuzu enerjinizi, Yaşama sevincinizi kimsenin çalmasına izin vermeyin, çünkü bunun farkında olmuyorsunuz. ruhunuzu sömürmelerine izin vermeyin enerji vampiri deniyor enerji emici insanlar
www.ntv.com.tr/.../kendini-begenmeyen-guzeller,_lEcNLp1S0ukLksVQzpEeg
Herkes Onlara Bayılsa da Kendini Beğenmeyen 8 Ünlü Kadın! ↗
Ozguvenini etkileyen kısıler mi var hayatında bencede çok güzel bir kizsin
Gayet taş gibi hatunsun
Sağol ama bana gore degil
Tamamen psikolojik sendeki
Evet, olabilir ama nasil duzeltirim
Fotoraflarima uzunnsure bakinca illa bisey buluyorum yok burnum buyuk kafami cok buyuk buluyorum mesela
Hiçbirisindr dediğin gibi sorun yok
Keske bende öyle dusunebilsem elimde degil
Terapi tadında konuşmak ister misin
Konudtugum biri vardi oda sebebsiz konusmayi kesincede bjndan olabilir diye dusundum
Senden gitmesini. Başka sebebi olabilir
Bu adam aynı ben ya
Kizim ben
Ne diyosunnn
Basbaya
Replik hocam replik
fistiksin
Beni beğen o zaman
Bir de ben görsem
Foto?
burcun ne
Akrep