İnternet & Teknoloji Gerçekte güzelim ama fotolarda güzel çıkmıyorum neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Video iyi çıkıyor Gerçekte güzelim ama fotolarda güzel çıkmıyorum neden? Cevapla Fotoğraf Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AslanAslan3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bende çok yakışıklıyım ama bazen gece aynada kendimden korkuyom 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 430 cevap paylaştı. Fotoda aci isik giyim kendi durusun olabilir. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır normalde yüzüm yuvarlak dolgun ama fotoda ince uzun çıkıyor Yorumla Gezdolas01 1 yıl Açiyi değiştir. Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 409 cevap paylaştı. Işığı güzel ayarlayamışsındır 0 0 Yorumla
poseydon295 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Senin yüzün için piksel yetmiyor da ondan 0 2 Yorumla Soran 1 yıl O nasıl hsjy Yorumla poseydon295 1 yıl Kamera güzelliğin karşında aciz kalıyor demek 😇 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bende çok yakışıklıyım ama bazen gece aynada kendimden korkuyom 🤣🤣🤣
Fotoda aci isik giyim kendi durusun olabilir.
Hayır normalde yüzüm yuvarlak dolgun ama fotoda ince uzun çıkıyor
Açiyi değiştir.
fotojenik değilsindir işte
Demekki güzel değilsin
Işığı güzel ayarlayamışsındır
Senin yüzün için piksel yetmiyor da ondan
O nasıl hsjy
Kamera güzelliğin karşında aciz kalıyor demek 😇
Zekisin ama çalışmıyorsun öyle düşün
Yanlış fotoğraf çekiyorsun
Görelim
Bazilari evet oye