Bakıyorum traş elbise giyim filan ama yüz hatları bozuyor yüzümün daha iyi hali bu ağır bir kaza geçirdim ve yüzüm çok hasar gördü gözler dudak burun hepsi ameliyatlı
Geçmiş olsun tipin gayet iyi fotoğrafta keko gibi Durmuşsun o yüzden dedim sonra yorumlari okudum normalde böyle değilmişsin o yüzden ozguvenli olmak önemli
Bu resim biraz eski gülemiyorum fotolarda dişlerim hep paramparça yaptırdım ama yamuk çıktı hepsi tel taktırdım düzelmedi tekrardan yaptıracağım hepsin ama iş yüzünden yapamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yok ya tipte de abartılacak bi sıkıntı yok girişken ol özgüvenli ol, nazik saygılı efendi ol biraz da ağzın laf yaptı mı tamamdır
Kızlarla öyle konuşacak bir erkek değilim utangacım ama dobra bir insanım odun gözükebilirim ama gayet nazik anlayışlı kibar bir erkeğim
Utangaçlığını yen, odunluktan kurtul işte bak kendind de söylüyorsun 😄
Utangaçlık bırakamıyorum odun değilim dışarıdan öyle gözüküyorum
Kardeş acıma yetime döner koyar g. ÖTÜNDE MERHAMETLİ BİR İNSAN OLMA.
Takma kafana, iyisin.
Kendine baksan olur bu iş
Bakıyorum traş elbise giyim filan ama yüz hatları bozuyor yüzümün daha iyi hali bu ağır bir kaza geçirdim ve yüzüm çok hasar gördü gözler dudak burun hepsi ameliyatlı
Geçmiş olsun tipin gayet iyi fotoğrafta keko gibi Durmuşsun o yüzden dedim sonra yorumlari okudum normalde böyle değilmişsin o yüzden ozguvenli olmak önemli
Bu resim biraz eski gülemiyorum fotolarda dişlerim hep paramparça yaptırdım ama yamuk çıktı hepsi tel taktırdım düzelmedi tekrardan yaptıracağım hepsin ama iş yüzünden yapamıyorum
Diş o kadar önemli değil gayet tipin iyi maddi durumun iyiyse bence bir psikolog senin işini görür
2.5 yıldır psikoloğa gidiyorum :(
Yaaa bir etkisini görmedin mi
Yani görmedim 1 tane değil 10 doktora gittim ama aynı
Ne sorunun var
Mide de kurt yani 1 ayda 12 kilo verdim
Bunun psikolojiyle ne alakası var
Kilo değil kaza yüzünden ve bazı sorunlarım yüzünden gidiyorum
Anladım umarım kısa zamanla iyileşirsin her şey senin elinde güçlü birine benziyorsun yaparsın eminim
Teşekkür w
Ederim
Tarzından ve duruşundan kaybediyorsun bence
Tarz artık plaza tarzı oldu iş açısından şirkette
Saç şeklini bi tık değiştir ve kirli sakallı olsan bence tatlı olursun 💫
Kendine güven adamım
iyisin bence
Neden olmuyor sorun bende mi başka bir şey mi var çözemedim
belki yanlış tercihler yapıyorsundur
Sağlam olmayan bir şeye adım atmam normalde
hayırlısı kendini çok kasma herşeyin vakti zamanı vardır
Teşekkür ederim