Çok mutsuzum vücudumda cok fazla çatlak oldu kollarım bacaklarım göbek gögüs her yer ve asla bu psikolojiyi aşamıyorum hayatıma birini aldım ve onun görmesinden utanıyorum ne yapıcam ben
2 ay
Kendimi asla güzel göremiyorum?

Çok mutsuzum vücudumda cok fazla çatlak oldu kollarım bacaklarım göbek gögüs her yer ve asla bu psikolojiyi aşamıyorum hayatıma birini aldım ve onun görmesinden utanıyorum ne yapıcam ben
Spor yapacak ve kendine bakacaksın, ama kendin için yapacaksın. Ayrıca sana kişisel hikayemi de anlatayım. Ben bugüne kadar hep şekilci bir adamdım ve bunu asla inkar etmedim :) Hayatıma giren kadınların ayak bileklerine kadar incelerdim, şu an bir kız arkadaşım var ve kendisi balık etli, selülitleri var vs. Lakin dünyanın en çekici en güzel kadını bana göre. Seçme şansım olsa tereddütsüz onu seçerim yine. Onu sevmem, beğenmem bir lütufmuş gibi algılanmasın, ama insan sevince görmüyor ya da sorun etmiyor böyle şeyleri.
Harika bir yorum olmuş , ama benim ciddi manada çatlaklarım var eger gerçekten insan sevince kötü görmüyorsa harika
Ayrıca bunu sorun eder ve ilişkiniz bu yüzden zarar görürse de onun notunu vermiş olursun. Eminim ki o saatten sonra sende öyle biriyle birlikte olmak istemezsin. Dünya hali hepimizin başına bir şey gelebilir ve fiziki görüntümüz bozulabilir. İşte bu senaryoda bile yanımızda olacak insanlarla ilişkilenmeliyiz.
Eskiden yoktu sonradan olunca kabullenemedim işte :(
Bende de yeni yeni catlaklar olusmaya basladi ve bunu bir mankende görerek yendim. Evet bildiğin koskoca markanın mankenlerinin göbeğinde çatlaklar vardı ama benim gözüme batmıyordu. Çatlak tedavisi var mıdır bilmem. Yok ama gorünumu azaltabilirsin
görünümü de azalmıyor maalesef
Cevap
5Cevap
aa saçmalama. çatlak ta neymiş. hiç sorun değl. sen ona gülümse , gözü çatlak vs hiçbişey görmez
gerçekten böyle düşünebilmek ne güzel
Gerçekten böyle zaten. düşünmekle alakası yok.
erkek arkadaşım güzellik algısı olan biri yeni başladık ama daha görmedi ve sorun olacak gibi :(
Olmaz aa endişelenme. kalçanda mı çatlaklar?
Hayır her yerimde
çatlak kremleri var. eczanelerde. hamileler kullanıyor. onlardan alsan. ama bence itici değil genede sen bilirsin
Bende aynı şekilde bu yüzden evden çıkmıyorum hayatla küstüm çok kötü bir şey yaşıtlarım crop giyip güzel yuzuyule ozguven tam cikiyor ben ise şişko kısa boylu çirkin yüzlü
Bizde en büyük sorun özgüven eksikliği
Boyun kilon nasıl
60 kilo 168 boy
Çok mu çatlak var vücudunda
Evet
Görebilir miyim?
Sebeb
Merak?
Bsy olmaz göster gitsin saklama
Umarım cesaret ederim
Neyse ne
Kimse kusursuz değil