Hem kız hem erkeklere soruyorum boyumu kilomu tipimi boşverin. Siz yapabilecegim degisiklikleri önerin? Neler yapabilirim kendimi iyi hissetmek için?
Cevabın nedir?
Canım resmine baktımda sen güzel bir kızsın gerçekten sadece aynada hep aynı görüntüyü görmekten sıkılmışsındır :) saçlarına farklı bir kesim ve renk deneyebilirsin biraz da kıyafet değişimi deneyebilirsin.. bunların dışında sana önerebileceğim en güzel şey makyaj stilini değiştirmen olabilir daha önce denemediğin tonlamaları kullanırsan kendinde hoş değişimler görebilirsin tabii makyajı çok fazla abartmamak koşuluyla yoksa o makyajı sildiğinde yine aynı görüntünle başbaşa kalırsın :)
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kendini sevmekle kendinle barisik olmakla baslayabilirsin :) ondan sonra kendini iyi hissettirecek seyler yap, güzel bir dus bakim olabilir, müzik, yürüyüs... aynaya baktiginda begenmediklerine degil begendigin yönlerine odaklan kendine haksizlik yapma gayet güzel bir kizsin ;)
01 Yorumla
+1 yılBir kadındaki en büyük değişikliği saç yapıyor bence. Saçını uzatp/kısaltmanı, stilini ya da rengini değiştirmeni öneririm. İstenmeyen tüylerden ve varso kilolardan kurtul. Onun dışında yapacağın aşağı yukarı her şey orijinalliğinden alacak seni modifiyeli şahin yapacaktır.
02 Yorumla- +1 yıl
Sen de sağol :)
Moda & Stil konusunda 665 cevap paylaştı. kendin ol yeter...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
117Cevap
+1 yılGerçektende haklısın :D önce bir güzellik uzamnına git sana yapması gereknleri yapsın yani dış kaportayı düzelt :D ardından yaşam kocuna git diyetisyenin faydası olmaz yaşam kocu hem sağlık açısından kilo açısından hemde güzellik açısından yardımcı olur.
01 YorumlaŞoyle dusün kusurlarinda olsa adin herneyse iste bir tane senden var su koca dunyada bitanecik senden, sevsende sevmesende kendini kabullenmeelisin kendi sonuna kaadar seninle olacak bu yüz bu fizik inan bana arsidakilerin gözünden cok daha degerlisin:)
04 Yorumla
+1 yılbiraz değişiklik iyi gelebilir. saçını boyat, kestir veya ikisini birden yap. alışverişe çık ve giyim tarzını değiştir. Bunlar yapabileceğin maddi şeyler. manevi olarak nasıl daha iyi hissediyorsan öyle davran. aynaları dostun olarak gör. bence hoş kızsın sadece düşünme tarzını değiştirmelisin :)
03 Yorumla- +1 yıl
rica ederim :) kötü yorumlara takılmayarak işe başlayabilirsin :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden guzel bulmuyorsun yuzun yanikmi? ayagin yokmu? ya kolunumu kaybetdin? bir dushun bunlar varsa neden guzel bulmuyorsun? her kes guzeldir sadece biz insanlar o kadar yalnis buyudkku her tvye cikani ideal gorduk hepmizi estetige kaciyoruz ideal olmak icin ama gullerinde hepisi guzel sen kizilgule laleden daha guzel diye bilirmisin? hayir hepsi gguzel ama farkli
01 Yorumlagüzel, çirkin... bunlar göreceli kavramlar..
bana güzel görünen sana çirkin görünebilir..
önemli olan bakımlı olmaktır.. saçın, makyajın, kıyafetin, kokun, ayakkabın bunlar bir bütündür.. bence bakımlı olan her insan güzeldir...11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGüzel olduğunun farkında olan hatun kadar tehlikeli bir şey varsa;
o da çirkin olduğunun farkında olmayan kadındır.
sözüm sana değil, öylesine aklıma geldi.
Güzellik geçicidir.
Güzellik göreceli bir durumdur unutma
Sen olduğun gibi görün yeter :))01 YorumlaGüzellik göreceli kavramdır bence hoş bir bayansın :) Kendini güzel veya çirkin değilde özel hissetmen daha önemli özel hissetmek en iyisidir. Ki burada sana laf yapanlara aldırma utancından fotoğraf yükleyemiyor çoğu :)
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana bişey diyeceğim, yapıp yapmaman senin karakterine bağlı.. Şahsen ben dışarda çok çirkin kişileri tanıyorum biliyorum.. Ne zaman daracık kot, tayt tanga falan giyerlerse erkeklerin çoğu tahrik olup güzel buluyor. Ancak dediğim gibi bu senin karakterine ve namusuna bağlı.
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTabiki hayır.. Vede Şort demedim.. Daracık kotta taytta herşey belli oluyor bencei helede taytta deliğine kadar belli oluyor bazı durumlarda. Daracık kot, tayt altındanda tanga giyenlere ben şahsen sadece bakarım.. Ne çıkarım nede evlenirim.. Güzel bulurmuyum evet belki tahrik olabilirim..
Böyle yapanlar namussuz oluyor demiyorum, ancak benim gözümde hoş durmuyor, düşüncem bu :)
Cevap sahibi+1 yılDikkatli okurmusun kardeşim, daracık KOT altına TANGA giyen demek istedim. Basit bir lafla aileyi karıştırma derim bende
Cevap sahibi+1 yılben yanlışta olabilirim doğruda olabilirim ona sen karar veremessin :D Ben kendi düşüncemi söylüyorum, ben ne müslümanım, nede müslüman düşmanıyım; veya ne parti tutarım nede antipartici olurum, ben kendim istediğim gibi yaşarım, ve kendi düşüncem o yönde. İnsanların seçimibnden sanane diyorsun, o zaman senin benim düşüncenden sanane :D biraz saygı lütfen.
Fuat evet belki haklısın ama benim görüşüm kızların %30 u tercih ettiği için giyerse, diğer %40 ı rahat olmak için giyer kalanınında bir bölümü seksi görünmek için giyer. ancak erkeklerin o dediklerini giyme amacı dikkat çekme amaçlı giyilmiyor, sonuçta belli olan tanga, slip veya boxer deil.
Zayıfta olsan kiloluda olsan spor yapmak ve kilo vermek insana çok iyi geliyor kendini güzel hissediyorsun
01 YorumlaKuafore git bakim yaptir spor yapmaya basla (zayiflamak veya kilo almak icin degil enerjini notrlemek icin) ve yeni insanlarla taniz :))
01 Yorumla
+1 yılSaba daha cok uyduguna inandigi yenivbir imaj yarat. Giyim ve gorunus stilini degistirmeyi deneyebilirsin.
01 Yorumlagayet güzel bir kizsin neden ozguvensizce davranıyorsun? kendinde degisiklik istiyorsan mesela sac rengini degistir seklini degistir falan.
03 Yorumlaeğer sen kendini güzel bulmuyorsan diğer çoğu kız napsın ya :D hem bakımlı hem alımlı hem güzel hem çekici hemde saç rengin çok hoş
03 Yorumla
+1 yılher şey güzellik değil karakter ve özelliklerden başkası boş ; güzellik geçici , sadece bir ambalaj , önemli olan içinde ne olduğu... Ama sağlığına dikkat et sporunu yap gereksiz şeyler yeme içme zaten güzel olursun :)
01 Yorumla
+1 yıldelimisin sen güzelsin zaten.
erkeklerden fikir sorarsan seni yarıl atı gibi şurana şöyle burana böyle koşturur tadına bakar sonra da next :)
kendini iyi hissetmek istiyorsan sana güzel söyzler söyleyip değer verecek birini bulmalısın ;)02 Yorumla- +1 yıl
sana seni anlatacak kuzu.
yalan söylemeyecek :) bu sözleri zaten sana bakarak söyleyeceği için yine kendinle besleneceksin. :)
ah kızlar kafanız az çalışsa :))))
+1 yılÖnce iyi olduğuna inanmalısın ve güzel olduğuna inandırmalısın kendini. Başkalarının düşüncesini boşver.
07 Yorumla- +1 yıl
Nereni beğenmiyorsun mesela?
- +1 yıl
Neresini beğenmiyorsun yüzünün? Yani bunun kaşı burnu ağzı sakalı bıyığı sivilcesi bilmem nesi var
- +1 yıl
Psikolojik olabilir yani bilinçaltında olan bir düşünce olabilir.
- Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılFotografina oyuna buyun Suyuna bakmadan söylüyorum. kendini guzel bulmasan da guzelsin. yapman gereken bunu kendine tekrarlaman.. senden bir tane daha yok. ozelsin.
02 Yorumla- +1 yıl
Riccalar
sen böyle iyisin beğenen böyle beğensin boşver milleti ne derlerse desinler umursama en çok yapmak istediğin neyse onu yap mesela spor veya yüzme ne bileyim ne seviyorsan onu yap
02 Yorumla
+1 yılSaç kesimini, rengini değiştir. Saç çok önemli görüntü bakımından :)
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılbende kendimi güzel bulmuyorum. saçlarını değiştirebilirsin ben denedim
01 Yorumla
+1 yılŞahsiyetimle söylüyorum çok güzelsin makyajı abartmadan yaparsan iyi olur alışveriş yap yeni kıyafetler al çok tatlısın yanlış düşünüyorsun.
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılolur böyle şeyler havadandır git bir elini yüzünü yıka geçer.
03 Yorumla- +1 yıl
kusur ararsan her zaman bulursun öyle diyorsan da öylesindir o halinle mutlu olmayı dene :)
+1 yıldünyaya bakışını değiştirebilirsin mesela, beklentilerini değiştirebilirsin, sahip olmadığın hayatı yaşamaktan vazgeçip, sahip olduğunu iyileştirmeye çalışabilirsin,
01 Yorumla
+1 yılŞapkanlar gelsin şapkalılar :D
https://www.youtube.com/watch?v=ep_-dMVWD1M08 Yorumla- +1 yıl
Çubuklu yaşar ali dayı :D
- +1 yıl
Gidemem g*tümü sandalyeye uhulamışlar :D
- +1 yıl
l*n g*tum sandalyeyle bir diyom nasıl gidem
- +1 yıl
dokuzyüzonbir i ara pamps :D
Saç boyatmak makyaj gyim kendini iyi hissedecegin ortam aynaya bakmaktan vazgeçme hepimiz aynı bunalıma giriyoruz çoğu zaman
01 YorumlaHareketler ve bakım önemli yani hareketlerin cool olsun ve bakımını düzgünce yap birazdaa tarz olsan fena olmaz
01 Yorumla
+1 yılNefes alıyorsan ve sandalyeye oturunca ayakların yere degiyorsa sorun yok.. bir alıcı bulursun mutlaka
12 Yorumla- +1 yıl
Eldeki malzemeyi görmeden kim ne önersin sana. uflayıp pufluyorsun.. kapprtayı modeli bilicez ki ona göre modifiye yapıcaz
Allah cirkin olupta kendini guzel hissetmekten korusun o daha vahim facianin farkina varip duzeltmekte yok :))))))
02 Yorumla- Moda & Stil konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılE çünkü güzel değilsiniz, yani bu fotoğrafa göre değerlendirirsek. Tavsiyem, şükür önemli efenim. Şükredin :D
18 Yorumla- +1 yıl
Hemen fotoğraf değiştirin tabi :D
- +1 yıl
Bana değiştirme zaten, işte bir pozun, belki de bir fotoğraf makinesinin bir insanı ne kadar çok değiştirdiğinin kanıtı. Vay anasını be :D
- +1 yıl
"belki" lafını oraya ben zaten boşu boşuna koydum. Türkçe dersine girmediniz mi hiç :D
- +1 yıl
La bir sus, sanki domaini kendisi almış gibi konuşuyo bir de :D
kendini iyi hissetmek için birilerine ihtiyaç duymadığın zaman daha güzel geleceksin insanlara emin ol ;)
02 Yorumlakaşların saçlarına göre çok açık ton kalmış kanka az koyult onları bak ne güzel olacak tamamen kaş simayı etkiliyor
03 Yorumla
+1 yılÖnce bir gülmeyi öğrenmelisin hayatta 7 küsür milyar insandan biri olduğunu senden daha kötülerinde iyilerinde daima hayatında olacağını bilmelisin hayatı çok ciddiye alırsan zevk alamazsın
03 Yorumla- +1 yıl
İmkanın varsa yurtdışına çıkmanı tavsiye ederim çok büyük özgüven oluyo... çünkü buralarda nasıl tipli karakterli insanlar görüyosan oradada aynı olduğunu öğreniyorsun kimse mükemmel değilmiş diyorsun:)
+1 yılHaline şükür et bence
https://i.hizliresim.com/X2G6yo.jpg07 Yorumla- +1 yıl
Retricayı katletmiş :)) :Ddd
- +1 yıl
isviçreli bilim adamları bile çözemedi :Ddd
- +1 yıl
bence çok şirin
- +1 yıl
hassiktir :/
+1 yılBiri şu kıza 2 güzel iltifat etsin egosu yükselsin
:SD:DSA:DSA:SAD:DAS11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçlarını kestir kısaysa uzat ilk önce saçtan başla vucudu geliştir... yüzmeye gidiyorum 2 senedir gercekten yararlı yuzmeyede gıdebılırsın
01 Yorumlasakın aynaya bakma aynıyı çirkinliğinde kırarsın sonra pahalıysa parasını ödeyemezin seni gidi çirkin ördek seni :D
01 Yorumlabırak ta ona karşında ki insanlar karar versin ona bakarsan ben de kendimi aynaya bakınca beğenmiyorum çevremdekiler söylüyor
09 Yorumlakasma kendini gayet iyisin.. bence sende kendini güzel buluyorsun sadece iltifat bekliosun ;) bunalımdamısın ;)
05 Yorumla
+1 yılO kadar da çirkin deilsin canını sikma fotolarida üzerine süt dökmus gibi beyazlastirmanin bir manasi yok
01 Yorumla- Moda & Stil konusunda 615 cevap paylaştı.
+1 yılKitap oku muzik ac dans et. Ciplak aynaya bak. Makyaj yap foto çek. Yemek yap süsle servis hazirla kendin ye. Çekici giyin bir avm de sadece dolas. Ve dahaa dahaa daahaa
03 Yorumla- +1 yıl
Kitap oku camış kisisel gelisim kitaplari olu insanlari etkilemenin yollari felan. 1 ay 3 ogun dediklerimi yap kontrole gel
+1 yılTen rengin ve göz rengini yazarsan tavsiye verebilirim. Teyzem kuaför de :DD
01 Yorumla- +1 yıl
beyaz baya bir beyaz ten rengim gözlerimde kahve.https://i.ytimg.com/vi/gQ4xRn2p1tY/0.jpg linke bak
Bazen bir tatil hep iyi gelmiştir. Gündelik hayattan uzak.
04 Yorumla
+1 yılDaha saçma bir soru için çalışmalara başla bu sana kendini iyi hissettirecektir.
01 Yorumla
+1 yılBir iki resim at guzelmiyim resimli de abazanlar guvenini yerine getirir
03 Yorumla- +1 yıl
spor yap bence
+1 yılbakım yaptırabılırsın saclarını boyatabılırsın kestırebilirsin
01 YorumlaHiç düşünme böyle şeyleri sen oldukça iyisin. Seni beğenen böyle beğensin. Beğenmeyene güle güle demelisin.
02 Yorumlabir 5 6 kilo versen daha spor takılsan saçlarını kumral ya da daha açık bir tona boyasan olabilir.
Ve saçının modelini değiştirebilirsin.03 Yorumlagüzellik göreceli bir kavram , bence iyi görünüyorsun , bakımlı ve temiz olman yeterlidir ermin ol :)
02 Yorumla
+1 yılprofil fotoğrafındaki sensen 10 üzerinden 6.8
kilon abartıysa dengele büyük göğüs güzel avantajdır ayrıca.
hadi yine iyisin.05 Yorumla- +1 yıl
0.8 i yabana atma. istirham ediyorum.
- +1 yıl
şimdi bunu sana sayı doğrusuyla anlatmaya çalşayım
6 - 6,1 - 6,2 - 6,3 - 6,4 - 6,5 - 6,6 - 6,7 - (6,8) - 6,9 - 7
anladın mı :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılGit ve abartıdan yoksun ama açık renkli güzel, şık elbiseler ve ayakkabılar al. Ve biraz ruhunu açıp, rahatla, içten gülerek gez dolaş ;)
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSonrasonda sendende güzel sözler gelecektir ;)
+1 yılgözüme hoş gelen enderr üyelerdensin tabi oresimdeki sen isen bundan önceki. deli misin sen ne alaka
02 Yorumla- +1 yıl
basmadıysa kafa napıyım şimdi :)
+1 yılbırıncısı inandırıcı degıl herkes kendını begenır bu kendı egonu tatmın etmek için sorumus soru
05 Yorumla- +1 yıl
ozman sorus seklın yanlıs ve senı gormeyen bılmeyen bırı ne gıbı degısıklık yapcanı sana nasıl soyluycek buda enterasan
- +1 yıl
insan kendını beyenmezse catlarmıs
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende hissetmiyorum ama sen kızsın zaten sakalın kaşın çıkmıyodur benim kaşlardan elmacık kemiklerinde çıkan tüyler var sadece giyimin düzelt saçını düzelt
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe demek giyimine de baktınmı numara olursun
+1 yılDuş al sonra cik hava al serinle kafan yerine gelsin
16 Yorumla- +1 yıl
Haha. d anladm cirkinliginden degil bunalimdasin ya da depresyon filan takma kanka boşver
- +1 yıl
Ben anlarim :-) bosver sen milleti dalgama bak kimse kikseden ne eksik ne fazla milletin seni kotulemesini de takma
- +1 yıl
O zaman neyi dert ediyon cnm. d
+1 yılbence fitness başla tempolu koşu falan yap kendini zinde ve mutlu hissedersin
01 Yorumlasaçların çalı fırçası gibi biraz kendıne bakarsan güzel olabilirsin
02 YorumlaGayet hossun insanlar sana nasil baktigi umrunda olmasin
01 Yorumla
+1 yılSpor yapabilirsin az bir vucudun düzgünleşsin kendine güvenin gelir rahat ol :)
01 Yorumlabu kapitalist düzende kendini iyi hissetmek istiyorsan biraz para harcamalısın.
00 Yorumla
+1 yılsaç rengi değişimi olabilir ya da saçların kısa ise uzat renk değiştir
01 Yorumla- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri