Her sabah günaydın mesajı istiyorum aşk istiyorum. Ama hiç aradigim aşkı bulamadım çabuk bağlanıyorum ondan mi acaba :D
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 573 cevap paylaştı. Huzur istiosan yanlis yoldasin beaa bak bnde huzur istiodum ve. aradigim huzuru bekarlikta buldum en az. 4 yildr hic kiz arkadasm olmadi ve cok daha huzurluyum cok daha rahatm hergun kendi canım ne isterse onu yapabiliorum hatunu hicmi aramiosun dersen ewet aradigim zamanlarda olui ne zamanmi cevremde yumus yumus mutlu ciftlwei gordugumde ama o mutlu anlarin bide yolunma anlari varya hic aklimdan cikmio ne gerek var bas derdi hatun dedinmi valla bazen konuscagna dovse daha iyiydi bile derdirtiola yauw kisaca huzur bekarlikta kafam bole rahat canm sikilio biniom motoruma kafa nerye bn oraya kmseye hesap verme durumm yok bn gezmeyi seven biriyim kizlarin coguda tam zitti nerde cafe orda ne. isim olur cafede bilmedigim yerlere gidip guzel dakikalar gecirmek yeni tatlari ogrenmek rengarenk dogayi kesfetmek varken nie nargilesigara dumaniyla kapli cins cafelerde suruneyimki
02 Yorumla
Soran+1 yılKendin gibi birini bulana kadar yalnız kalmak en iyisi haklısın :D
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılfazla ıyı nıyetlısın :)
225 Yorumla
Soran+1 yılBunu soyleyen kaçıncı kişi oldun :D yazdiklarimdan bu mu çıktı :)
Cevap sahibi+1 yılsenın nasıl bı kız oldugun kafamda azda olsa canlandı :)
Soran+1 yılNasıl?
Cevap sahibi+1 yılsen aşk yagmurlarında sırıl sırıl ıslanmak ıstıyosun :)
Soran+1 yılBunlara luzum yok:)
Cevap sahibi+1 yılbunlar neler :)
Soran+1 yılBu desem daha mantikli olurmuş. Aşk yağmurları filan :)
Cevap sahibi+1 yıl:) ah ahh
Soran+1 yıl? :)
Cevap sahibi+1 yılsenın düşüncede bir kız denkgelmıyo :)
Soran+1 yılNe düşündüğümü bildigini sanmıyorum aslında:)
Cevap sahibi+1 yılne düşündüğnü bildiğimi düşünüyorum aslında ;)
Soran+1 yılHadi canım anlatsana biraz:)
Cevap sahibi+1 yılneresidnen başlıyem ;)
Soran+1 yılFarketmez:)
Cevap sahibi+1 yılen yalnız kaldığın anda aklına sevgilin gelir ( aslında hiç çıkmamıstır) yalnız olmadıgını anlarsın hoş bir duygu ;)
Soran+1 yılAllahim :)))
Cevap sahibi+1 yılnolduu ;)
Soran+1 yılHiç :D
Cevap sahibi+1 yıldamarınamı bastım tühhhhh ;)
Soran+1 yılYok beee :D
Cevap sahibi+1 yılkafayamı alıyon sen beni yaaa ;)
Soran+1 yılHayır tabi ki
Cevap sahibi+1 yılpki
Soran+1 yıl:D.
+1 yılBen en son 2011 de sevmiştim 2012de ayrıldık ondan sonrada birini sevemedim. Nasıl desem birinden hoşlanıyorum ama sonra geçiyor hemen. Bende istiyorum aşık olayım seveyim aşk yaşayayım olmuyor işte. Çabuk bağlanmak değil seninkisi hayal kırıklıklarından karşındakinden dolayı
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen. Sevginin masumiyetliğine olan inancın yok oluyor belkide ondan
Bende istiyorum toplu dua edelim belki kabul olur :D
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
211Cevap
Sana her sabah gunaydin msji atarım ama ask olarak degil arkadas dost olarak atarim. Cnku o daha samimi onda dha huzur var emin ol. Ask bir sure sonra yolunu kaybediyo ve uzulmeye basliyon. Bnu istemezsin. Sevgilinin verdigi huzur farkli kabul ediyorum ama arkadas daha candan bnu bil arkadasim. Sevgilin gider dostun kalır. Oyle olacak bnde öyle oldu cnku. Hicte sıkıntı yasamiyorum suan. Cnku dostlarim var huzur var. Dedigim gibi huzura erceksen mutlu olcaksan arkadas olarak her sabah atarim sıkıntı yok.
02 Yorumla
SoranPekiiii teşekkürler :)
- Diğer konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru insanı bulmadan önce, doğru insan olup olmadığımızı sorgulamamız gerekiyor.. Hemen hemen herkes, huzur, mutluluk ve aşk istiyor. Sonrasında ise istekleri fazlalaşıyor.. Bizler yetinmeyi bilmeyen insanlarız.. Güzel güzel anlaşmak dururken, kavga daha cazip geliyor bize nedense.. Bende hayatımda biri olsun istiyorum, onu deli gibi seveyim, gözümden bile sakınayım, benim herşeyim olsun, ondan başka hiçbir şeye ihtiyaç duymayayım.. Lakin olmuyor işte.. Ne kadar iyi olsam da, bir sorun çıkıyor ve ayrılık kaçınılmaz oluyor. Nefret ediyorum ayrılıklardan.. Ama şunu da bilmeliyiz.. Ayrılıklar da sevdaya dahil...
00 Yorumla l*n sanki ananızın karnından sevgilinizle beraber cıktınız bu ne ihtiyactır ya bu kadar mı korkuyosunuz yalnızlıktan olursa olur olmazsa olmaz tum olay bu şu an benimde sevgilim yok ama bu durum beni bozuyor mu bozmuyor gayette huzurluyum yani sadece olsa iyi olur diyorum kimseye yazdigim yok :)
03 Yorumla
Soran+1 yılKesss olsaydi iyi olurdu yok diye öliyim mi ya onu mu demek istedim ben :)
Soran+1 yılAynen
O zaman sana en huzurlusundan bir iyi geceler diyim.. gizli sormussun soruyu yoksa yarin sabaha güzel bir günaydinin hazirdi :))) Allah gönlüne göre versin. Bende aşktan ziyade güvenebilecegim tatli sesini duyabilecegim bir sultan istiorum sarayima..
00 Yorumla
+1 yılBende seni çok iyi anlıyorum insan psikolojisini gerçekten çok iyi anlıyorum ve bende aynı durumdayım neden mi? çünkü zamanında düşünemedim çok hatalar yaptım ama artık sanmıyorum o hatalarımı yapacağımı herkesin bir eşe bir sevgiliye ihtiyacı vardır mutlaka hiç bir kimse yanlız duramaz dursa bile ara ara mutlaka yanında her zaman birini ister işte bizde bu yalan dünyaya imtihan dünyası diyoruz aslında :)
12 Yorumla
Soran+1 yılİmtihan dünyası evet sinaniyoruz :)
- +1 yıl
evet...
+1 yılSen hayatında huzur istersin ama huzuru kovacak kişi hep başucunda olur bazen.. Kendini biraz dinlendir.. Ruhunla baş başa birak kendini. Yalniz kal ki isteklerin düşüncelerin kafanda belirsin oyle yaparsan daha mutlu huzuelu olursun ve istedigin kisiyi de bulabilirsin.
00 YorumlaEmin ol ki herkes senin istediğinin aynını istiyor. Ama doğru kişiyi bulmak zor. Bulsan bile senin ona yaptığın fedakarlıkları, ona verdiğin değeri ve ilgiyi sende ondan göremeyince yine olmuyor. Kara sevda olsan da bıkıyorsun yani belli bir zamandan sonra. İnşaallah Allah karşına tam istediğin gibi birini çıkarır. Allah'a emanet ol.
00 Yorumla
+1 yılSennle aynı derdi paylaşıyorum her sabah günaydın mesajı aşk istiyorum tam buluyorum çabuk bağlanıyorum çok seviyorum belli ediyorum her an soyluyorum ama bir iki haftada değişiyor iş ben sureklisini istiyorum hayatımdan hiç çıkmasın istiyorum bulamıcam sanırım :(
00 Yorumla
+1 yılaynı şeyden bende müzdaribim. herşeyin hayırlısı ne demiş atalarımız. kısmetse gelir yemenden, kısmet değilse ne gelir elden. saldım çayıra mevlam kayıra boşver takma bu konuları kafana güzel biri çıkar karşına ;) bu arada iyi niyetini suistimal edenlerden uzak dur anında muhabbetini kes.
010 Yorumla
Soran+1 yılTamam:)
- +1 yıl
:))) bu gülüşünü sevsinler senin :)
Soran+1 yılNe diyosunnn :D
- +1 yıl
neler demiyorum ki :D
Soran+1 yılMisal :)
- +1 yıl
nasibimi alanın yuvalarını ateşler salsın :))
Soran+1 yılBeddua etme :Dd
- +1 yıl
yok canım beddua etmiyorum :)) nasip bu işler cancan bekliyorum ama sende hoş bir kıza benziyorsun muhabbetin az çok iyi. Bu arada hoş bulduğun kişiye hemen yaz söyle iyisin güzelsin yakışıklısın falan diyebilirsin fırsatları kaçırma :D biliyorum çoğu kız sonradan pişman oluyor keşke konuşsaydım diyor :))
Soran+1 yılHaklısın bazen öyle oluyo:)
- +1 yıl
işte sözüm sana buldun mu konuş çekinme :D
+1 yılaşk güzel bir şeydir dostum ama nasıl anlatsam daha 2 gün oldu hala aklımda o var içiyorum düşünüyorum sadece konuşuyoruz öyle bir sadece düzgün cevap alamıyorum bile ağırdan satıyor kendini ama oda seviyor bunu biliyorum sadece birlikte olana kadar beni kötü yapacak ondan sonra mutlu olmaya çalışıcağız. yani anlatmak istediğim kardeşim aşk iyi bir şey ama senin durumun aşk değil bence yalnızlık..
10 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=IOd-DZfuk0M&list=UUQe91j7THU-_9AfvFtHBEvA
sadece bu videoyla cevap vericem sana buna dengesiz cevap veren bir sevgili yüzünden erkek ilgilenmez sevmez sende aramaya devam edersin. kızların bu tarz onure edecek jestlere dengesizce yaklaşmamaları gerek bu zihniyet düzelsin öyle aradığınız aşkı bulacaksınız02 Yorumla Erkeklere nasil davrandiginiza dikkat edin var olacak sanslarinizi da kaybediyorsunuz maruz kaldigimkaprisler sonucunda yanimda oldukca uzun sure bir kiz gormek istemiyorum belki de evlenmem de. Giderek kendi ayaginiza kursun sıktıgınızın farkina varin
00 Yorumla
+1 yılSiz kadınlar sadece aşk ve huzur istiyorum, sevebileceğim ve beni seven bir eş istiyorum, her sıkıntıya razıyım, diyorsunuz sonra da sanki bu sözleri hiç söylememiş gibi sürekli fazlasını istiyorsunuz, yok kardeşim yok, hakeden bu saygıyı ve ilgiyi hakeden tek kadın ANNELERİMİZ 😔😔😔😔
00 Yorumla
+1 yıldesek ki var öyle biri size ne kadar inandırıcı gelebilir ki bu zamanda adam çıksa dese ki ben varım gel konuşalım sizde kafa yaparsınız dalganızı geçersiniz istedikleriniz zor şeyler değil aslında ama sizler buna layık olabilecekmisiniz erkekler size sürekli böyle davransa kıçınız başınız ayrı oynar zamanla ezmeye çalışırsınız önce layık olmayı öğrenin sonra istediğiniz özelliklerdeki erkeği arayın.
00 Yorumlasıkılınca onuda bırakıyosunuz!!! benımde kız arkadasım senın gıbıydı. gunaydın mesajın olmadan hayata baslayamıyorum. ıyı geceler demedın mı uyuyamıyorum dıyodu. sımdı gunaydın mesajıma bıle 8 de kalkan ınsan 11de cevap verır oldu... :D
00 Yorumla
+1 yılBir erkeğin gölgesine ihtiyacı vardır bir kadının. Kışın sığınagı yazın serinliği ömürlük huzuru vardır. Herhangi bir erkeğin değil ama hani şu adam gibi dediklerinden olmalı.
00 Yorumlaonlari istiyorsun ayni zamanda yakisikli da istiyorsun, boy 1.90 80 kilo, esmer tenli, kirli sakallida istiyorsundur. Sadece soylediklerinin yetecegini sanmiyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok komik. :D
Soran+1 yılPeki
+1 yılbelkide veya herşeyi baştan kousmadıgın içindir bir ilişkiye başlarkan herşeyi bastan konus a dan zeye sevgiyide cinselligide öyle bir konuski onun senden baskasına ihtiyacı olmasın senin ondan baska o zaman gfercek askı bulursun
00 Yorumlaabla sen çok şey istemiyorsun biliyormusun hepimiz aynı şeyi istiyoruz ya hani yoğunluk oluyor site gibi düşün çöküyor hayat da çöküyor ensemize kızıyor :) anladın mı :) hadi yat ablacım sen hadi bakim
04 Yorumla
Soran+1 yılNe ablası be:)
Soran+1 yılYorumlar birbirine benziyo o yüzden direk abla dikkatimi çekti
Aradigin aski bulamadin ama cok cabuk baglaniyosun acayip:d emin ol bunlari herkes istiyo ama mutlu olamayacaksam olmasin daha iyi yuk kulfet;)
03 Yorumla
Soran+1 yılAradigim aşkı buldugumu sandim ve bağlandım :) anlamak istedigin gibi değil söylediğim gibi anla please.
Soran+1 yılAhah doğrudur herkeste doğru ve gerçek aşkı aramiyorum sen yanlış anladın :)
Hep ayni şeyler ben kızları samimi bulmuyorum bu isteklerin arka planini yazarsak uhuuuuuu roman cikar o yüzden bacim su sözü felsefe edin. beklentisi olmayanlara ne mutlu hicbir zaman hayal kirikligina ugramazlar
00 YorumlaBende istiyorum bulamadım daha :-D. Evlenen çocukları olan arkadaşlarım bile var lakin ben hep yalnızım :-D
01 Yorumla
Soran+1 yılAhaha hayırlısı oda olur ins:)
Diğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. Gözlerine bak evet hemde çok dikkatli bak yüreğini okuyabilirsin o zaman doğru erkeği bulursun.. Gözleri fıldır fıldır dönenelerden uzak dur.
00 YorumlaSevgiliyi duygusallığa vurmanın bir anlamı yok. yüz verdikce bir tarafınız kalkmasa istediğin olacak.
018 Yorumla
Soran+1 yılÇok açık oldu
Soran+1 yılGenelleme yapma
Soran+1 yılÖnyargı:)
Soran+1 yılSorun yok
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılİkizler
Soran+1 yılAmaç tanışmak değil mi tanimadan nasil karar verebilirim
Soran+1 yılSende öyle
+1 yılSana bisey diyecem sana cok bagli olmasini da istiyo musun? Mesela her sabah gunaydin, her gece iyi geceler , dakika basi mesajlar falan..
00 Yorumla
+1 yılBence bağlanmanın sınırlarını zorluyorsunuz tapmakla sevmeyi karıştırıyorsanız ondan olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur
olabilir :) hepimiz bişeler istiyoruz ama olmuyo yani alışırsın yokluğuna zamanla
04 Yorumla
Soran+1 yılAlıştım da olaydi iyiydi:)
Soran+1 yılNe mutlu banaaa :)
bende öyleyim ve evet çabuk bağlandığından dolayı.
Senin istediğin ilgi o da aşkla olmaz sevgiyle olur. Aşk anlıktır sevgi zamanla gelişir.00 Yorumla
+1 yılŞimdiki aşklar laylay lom olmuş. Kabul etmeniz gerekir ki hormonal heyecanlardan başka bir sey degil bu aşktır bağlılıktır durumlari.
00 YorumlaGaliba Hayır Günaydın mesajı için sevgilin olmasına gerek yok en yakın arkadaşından rica et o atsın bir tane her gün :)
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok zekisin :)
Istersen olmaz hiç bir zaman istemeyeceksin bak nasıl istediklerin kendiliğinden oluyor istersen elde etmek için çabalarsan hiç bir zaman istediklerin olmaz
00 Yorumlabende öyle biri olsun istiyorum onu daima sevgi beslim onu daima mutlu edim ama kime değer verdiysek ben bunların hiç birini hak etmiyorum sen bana göre çok iyisin dediler
00 YorumlaÇabuk bağlanıyorsun , güveniyorsunn ve o yüzden böylesin malesef. Hiçbirşeyi umursamayan birisi olsan emin ol mutlu olursun ki benimde senden bir farkım yok (:
08 Yorumla
Soran+1 yılBerbat bir durum :)
Soran+1 yılÇocuk olmadığımı biliyorum artık:)
Soran+1 yılHala gülüyorum merak etme :D
Soran+1 yılAynen:)
aynı ben aynı kardeşşş :(( çok sevip bağlanınca kaybediyorsun hepp
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten bunları istiyorsan insanlardan birşey beklememeyi öğreneceksin
00 Yorumla
+1 yılEvet çok şey istiyosun.. bu ülkede huzur mu kaldıki huzur isteyelim :/
00 YorumlaVahhh vahhh tam da yarami deştin. Sorma o dert bende de var (((
00 YorumlaBende aradığım öküzü bulmuştum evlenecektim de evlenmiyorum salak. s
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
Aşk ilişkileri hiç bir zaman huzur getirmez tatlım 😞
00 Yorumla
+1 yılBende cok cabuk baglanirim en son asiri ilgi yuzunden sikayetci olan sevgilimden ayrildim sikayeti cok ilgileniomusum cok mesaj atiyomusum elalem bana hasret ben elaleme :)
00 Yorumlaçok iyi niyetlisin anladığıma göre biraz safsın yani saflıktan kastım temiz ama işte öyle adam gibi adam bulmak kolay değil
04 Yorumla
Soran+1 yılArayışta değilim :D olsa iyi olmaz miydi diyorum
Soran+1 yılYattığım yerdn olsun :Dd
+1 yılkalicilk adina bir iliski kurmak istiyosan tabiki baglanacaksin ama hemen deyil neye ve kime nezaman baglanman gerektini bileceksin
00 Yorumla
+1 yılbilemme ben baglanmadim ama bilmiyoirrum belki karsima svecegim bir kisi cikarsa evlenirim artik beklemeden
00 Yorumla
+1 yılçok güzel şeyler istiyosunda sen bu istedklerine kefil olup karşılık verebilecekmisin. ?
117 Yorumla
Soran+1 yılistedigime göre? :)
- +1 yıl
ozaman verirsn :-)
2yıl olcak bn dahaa bulamadm :-)
Soran+1 yılAnladım :D
- +1 yıl
öyle yani hanmefendi sıkıntı büyük heyecan lazm kalbi küt küt attıracak bir hatun gerek
- +1 yıl
huzur vereyimmi :D
Soran+1 yılBulursun :D
- +1 yıl
insallah :D
- +1 yıl
aha buldum işte nerde bulcam senın gibi düşünen isteyen bir kız :D
Soran+1 yılSagolasin :D
- +1 yıl
rica ederim :D
Soran+1 yıl:D.
- +1 yıl
:D.
Soran+1 yılKopyalarini yapıştır :D
Soran+1 yılKopyala yapistir :D
- +1 yıl
aynen neyapayım ekrana basmak zor geldi bir anda drek kopyaladım :D
Soran+1 yılÖyle olsun :Dd
- +1 yıl
olsun bakalım :D :D :D
bak bu sefer copy past yapmadım drek kendım yazdım :D
+1 yılHayatına birini soktuğun zaman cicim aylarından sonra huzurun kaçar.
10 YorumlaFarketemz bende isityorum ama olmayınca olmuyor zamanı gelince olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerçekten huzuru hakettiğini kanıtlarsan nasıl huzur bulacagını söylerim
01 Yorumla
Soran+1 yılSoyle?
- https://m.youtube.com/watch?v=mUMgUXTBz2U
buyur bu sarki benden sana twklif olarak gelsin :))
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok romantiksin ya
- Diğer konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılBende aynı senin gibi düşünüyordum ama ne yazık ki bu konuda olumlu bir cwbım olmucak.. çok diyeceklerim var ama neyse burada uluorta olmaz..
00 Yorumla Onu bende istiyorum valla. Istemeyende yoktur herhalde
01 Yorumla
Soran+1 yılHeralde :)
+1 yılHuzur istiyorsan çok şey istemiş olabilirsin ilişki bazen aşk, mutluluk, huzur olduğu gibi mutsuzluk, umutusuzluk aşk tan nefret etmek demek.
00 Yorumlaben de istiyorum ama rabbim bana vermiyor. akisne uzaklaştırıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı:)
Soran+1 yılVu dertli çıktın:)
Beğenirsem Neden Olmasın Bir Bakmışın Sabah Günaydın Öpücükleri İle Uyandırmış :D :D :D
03 Yorumla
Soran+1 yılBurayi terketsene bir
Soran+1 yılBu yüzden gizliyim mal muhabbet oluyo işte
+1 yılBunu bende istiyorum bu sadece sizin derdiniz değil
02 Yorumla
Soran+1 yılDert değil ama olsa iyi olurdu:)
- +1 yıl
ozaman tanışalım? :)
+1 yılBunu isteyen ve yasayan sadece sen değilsin. ayni şeyler...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle sevgi pıtırcığı gibi şeyler yazmicam sadece aptal olma duygusal insanlar her alanda kaybeder sen beyaz atli prensini beklersin elin kizi götürür.. Bilmem anlatabildimmi
00 Yorumla
+1 yılHayatında birisi olması insanı mutlu ediyor sa şu anda jonny sins dünyanın en mutlu adamıydı
00 Yorumla
+1 yılO dediğini herkes istiyor ama bulamıyor umarım bulursun
10 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aşk acı çekmektir ne huzuru yanlış yerde arıyorsun :))
11 Yorumla- +1 yıl
adam haklı :)
- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbu çokda zor değil etrafında illaki senle ilgilenen birileri vardır birine şans ver bakalım
00 Yorumla - Devamını Gör (200)
Devamını Gör(245)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem