Artık hayatımda biri olsun istiyorum?

24 yaşındayım şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. Beni sevende. Bir kaç defa sanalda oldu ama sanaldaki ile reeldeki bir olmuyor diye hep ben bitirdim beğenilmem diye korktum. Böyle ilkokul, ortaokul, liseyi ablamla okudum bir sene geç yolladılar onu beraber okuduk dışlanıyordum ben hep ortamda ablam istemiyordu beni ondan böyle çok arkadaşım da yok. Hepsi ortaktı zaten ablamla konuşmayı kesen benle de kesiyordu haberim olmadan ondan pek böyle yakın arkadaşım yok iş yerimde böyle konuştuğum bir kaç yıllık arkadaşlarım var sadece onlara da kendimi çok sosyal anlatıyorum arkadaşı çok olan sevilen sayılan gibi. Sevgilin var mı dediklerinde oldu ayrıldık falan diyorum. Hatta sanalda en son konuştuğum kişiyi de onlara lise arkadaşım diye anlattım soruyorlar ne oldu bitti diye onla. Off konu bu değildi affedin de hayatımda biri olsun artık istiyorum. Sosyalleşmeye çalışıyorum ama çıkmıyor karşıma belki de böyle beklentiye girdiğim içindir. İş yerimde yok böyle biri olanın sevgilisi var diğerleri de küçük. Nerde nasıl bulucam bilmiyorum. Girmek isteyen oluyordu hayatımda lise zamanlarımda ama ben korkuyordum özgüvensizdim çok. şu an toparlanmaya çalışıyorum kendime bakmaya özen göstermeye falan ama yine içten içe bir kendini çirkin görme bu tiple mi seni beğenecekler kafasına giriyorum ama çirkin de değilim aynaya bakınca seviyorum kendimi ortayım işte. Ne yapsam nasıl yapsam tuzlu su falan yapıyorum son çare artık medet duyuyorum ama yok etki ya da ben fark etmiyorum şifalı sayılar, aşk sayıları olumlamalar falan. Yokluk yaptırıyor işte bunları 😂biri tarafından merak edilmek sevilmek falan istiyorum çok şey değil be. Geçmişime o kadar sinirliyim ki özgüvensiz oluşuma hep ablam ailem yüzünden. Bir arkadaşım bile yok be o zamanlardan kalan. Ne vardı onu okula zamanında gönderseydiniz off offf moralim çok bozuk kafam çok dolu
Artık hayatımda biri olsun istiyorum?