Merhaba herkese benim biraz paraya sıkışık bir zamanım Marmaris'te bı otelde çamaşırhane bölümüne eleman arıyorlar ben başvuru yaptım bana dönüş yaptılar hemen gel diyorlar ben farklı bir şehirdeyim gitsem zorlanirmiyim yeme içme konaklama onlara ait 6 bin küsürlü bı maaş veriyorlar birazda son günlerde yaşadığım ağır şeyleri kafamdan atmak kafamı dağıtmak hem tatil hem iş gitsemmi çok kararsızım birazda korkuyorum açıkçası bu iş nasıl zormu otelde çalışmak falan bilginiz var mı?
Cevabın nedir?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılBen bodrumda çalışıyorum gideceğin otelde housekeeping olarak çalışacaksın fazla zorlanacagınızı düşünmüyorum maaş da ideal çok istiyorsanız gidin hem sizin için de iyi olur tatil yaparsınız izin günlerinizde gezersiniz
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet haftanın bir günü izin
- +1 yıl
Yeterli
Soran+1 yılHousekiping ne
- +1 yıl
Otelin temizlik departmanı hk diye kısaltma yapılır tüm temizlik personeli o departmana bağlıdır
Soran+1 yılAnladım siz bı çalışan olarak tavsiye edermisiniz yani bı ay calisicam çok değil
- +1 yıl
Ya benim gördüm otellerde çok yorucu Bi işleri olmadığını düşünüyorum genellikle sayıları yüksek oldugu için güzel iş dağılımı oluyor herkes kendi işin de oluyor ama şimdi gideceğiniz otel ne tarzda bişey bilmiyorum o yüzden gidip görmenizi tavsiye ederim hem ne kadar kötü olabilirki emin ol çalışılmayacak kadar değildir
- +1 yıl
Bu arada ben hk bölümünde çalışmıyorum mutfak personeliyim ben yanlış anlaşılmasın
Soran+1 yılFutura beach hotel golden gibi bı şeydi belki bilirsin sanırım çok yıldızlı
- +1 yıl
O taraflarda hiç çalışmadım genel Bodrum tarafında oldum
- +1 yıl
Ama tahminim küçük Bi otel ve umarım çalışma şartları uygundur size
Soran+1 yılUmarım
- +1 yıl
👍👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılBen gitmeni önermem şahsen , sıkıcı bir iş. Eksi katta çalışacaksın sık sık. Bunaltıcı. Seni harcarlar orada
03 Yorumla
Soran+1 yılSadece 2 aylık calisicam ne gibi harcarlar mesela
Soran+1 yılYanlış yazmışım 1 ay
- +1 yıl
Çok fazla iş yükü verirler acemisin diye , ayrıca güzelsen de rahatsız edenin çok olur. Dert üstüne dert 😏
Bence kesinlikle gitmelisin hiç bir giderin yok aldığın maaş direkt cebine girecek. Ben olsam düşünmezdim
01 Yorumla
Soran+1 yılOkonuda gerçekten iyi
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenilir olduğunu düşünüyorsan gitmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte bilmiyorum hiç bir tatil beldesinde kalmadım bı otelde kalmadım bu işi yapmadım
- +1 yıl
Ailen ne diyor bu işe?
Gizli Üye(25-29)+1 yılVallaha elaman lazımsa bende gelirim durma kaç
03 Yorumla
Soran+1 yılDur sorayım hepimiz yerleselim
Cevap sahibi+1 yılYeminle çok iyi olur vallaha
Soran+1 yılDur silmiycem haber veririm yukarda sayfanın adını yazdım yorumda ordanda bulabilirsin ben ordan bukdum
Gizli Üye(30-35)+1 yılİş çok iyi. Gitmeni tavsiye ederim.
08 Yorumla
Soran+1 yılEminmisin?
Cevap sahibi+1 yılBir de şey diyeceğim. Oralarda iş varsa bana da haber verir misin lütfen. Benim de çalışmaya ihtiyacım var.
Cevap sahibi+1 yılElbette eminim
Soran+1 yılBı sayfa var istersen atayım linkini
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi olur. Teşekkür ederim 😊
Soran+1 yıl3 experim yok link paylaşımı yorum ama sayfanın adı modhotel. com
Cevap sahibi+1 yılSağ olasın 😊
Soran+1 yılRica ederim
Korkmaya devam edersen, hep aynı yerde sayarsn
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
+1 yılİyi olur.
06 Yorumla
Soran+1 yılHiç gitmedim bı tatil beldesine otele ya başıma bişey gelirse diye korkuyorum
- +1 yıl
Başına bir şey gelmez. Sen kendine güven ve ayık ol yeterli. Marmaris güzeldir, kendini toplarsın.
Soran+1 yılBı evlilik arefedinden döndüm iyi gelir diye gitmek istiyorum ama bayan olduğum için biraz tırsıyorum böyle bir iş böyle bir yerde çalışmadım
- +1 yıl
Sen korkma dediğim gibi. Ayık ol, gözün açık olsun. İnanma hemen, mantıklı hareket et. Ben Fethiye'deydim ekim gibi yeniden geleceğim güzel yerdir Marmaris.
Soran+1 yılDatça dedi bayan
- +1 yıl
Bence gitmelisin.
+1 yılGit ula git
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği