Bir saaten ve durumdan sonra kim gelirse tamam olabilirim.
(Umarım öyle bir duruma gerek kalmaz)
I'M THE ONE

Bir saaten ve durumdan sonra kim gelirse tamam olabilirim.
(Umarım öyle bir duruma gerek kalmaz)
I'M THE ONE

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bilmiyorum. Kimin gelmesini isterdin?
Ailem.
Bir buruk oldum. :') Umarım gelirler...
Teşekkür ederim...
😃😃
Bir bildiğin mi var?
Profilin ona uygun gibi :)
Sanırım arkadaki lahiti diyorsun. İstanbul Arkeoloji Müzesinden o daha gitmek nasip olmadı ama gideceğim 😄
Anlamı hoşuma gitmişti. Sevgi ve dayanışmanın her engeli aşabileceği anlatılıyor. Milet Efsanesinden.. Öpüşen kişilerde Eros ve Psyche sevgi ve ruhun ayrılmaz gücünü temsil ediyor.
Yanlış yazmıyım diye tekrar baktım eheh.
Evet bende kontrol ederim öyle şeylerde :)
Güzel ama öyle şeylere ilgili olman tuhaf geldi, sıra dışı sayılabilecek bir durum.
Değil aslında mitolojik bir romandan İlyada Destan' ına oradan da arkeolojik bulgulara uzanan bir yolculuğun eseri bu görsel. Hem küçükken arkeolog olmak isterdim. Eski insanların hayatları daha dikkat çekici. Belki biliyorsundur... Talha Uğurlurel' in Youtube 'da gittiği müzelerle ilgili videoları var tavsiye ederim.
Teşekkür ederim tavsiyen için. İlerde nasıl mutlu olacağını düşünüyorsan bence ona yönel :)
El çizgilerine inanır mısın?
Evet anlamı vardır elbet ama insanların yorumladığı gibi veya kadarıyla mı bilmiyorum.
Değişebildiği söylenebiliyor. Zaman içerisinde yorumlanan çizgilerin anlamsal değişmeleride oluyor ama temelde amacı yol göstermek arada kendi çizgilerime bakıp hayatımın gidişatı ile de karşılaştırırım. Bunu neden şimdi açıyorsun diyecek olursan totelde bir yol izlemem gerekiyorsa kendi şuanki alanım olması gerektiğindendir. Yoksa uçarı isteklerde kendimi kaybedebilir ve parasız kalabilirim. Zaten çok da uç meslekler değil hobi olarak devam.✌️
Sen bilirsin, Ne yapmak istiyorsan onu yap bence :)
İyi geceler.✨
İyi Geceler ve Günaydın :)
Günaydın