Astroloji & Burçlar 18 yıl sonra tekrar Çilek Dolunayı bugün görülebilecek. Kimlerin gözü akşam uzayda olacak? ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Çilek severler 18 yılın ardından yeniden ortaya çıkan dolunaya bakacak mısınız? 18 yıl sonra tekrar Çilek Dolunayı bugün görülebilecek. Kimlerin gözü akşam uzayda olacak? Cevapla Sevgi Soruları Çil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% Balık 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kanlı yeni ay biliyorum da, çilek dolunayı ilk kez duydum. Güzelmiş. 1 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% Yengeç 1 yıl Yalova'dayım. Saat kaç gibi görünür olur? :D 0 5 Yorumla ouzinyo Başak 1 yıl Ben sadece soruyu sordum :D görünür mü bilmiyorum Yorumla s LastGuest Yengeç 1 yıl Görünsün merak ettim şimdi :D Yorumla ouzinyo Başak 1 yıl Senin için araştırdım çok azıcık galiba sabaha karşıymış :D Bir sonraki Dolunay, 11 Haziran 2025 Çarşamba günü saat 03:44'te meydana gelen Çilek Dolunayı olacak. Yorumla s LastGuest Yengeç 1 yıl O saatlerde uyuyor olmam umarım :D eyvallah sağolasın sksms Yorumla ouzinyo Başak 1 yıl Ne demek dsdsds Yorumla
Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% Terazi 1 yıl Göremiyorum ben 1 2 Yorumla ouzinyo Başak 1 yıl bu sabaha karşı 3.30 civarlarında :D Yorumla Şişkolettaa Terazi 1 yıl Merak ettim valla izlemek isterdim Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Boğa 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı. Benim gözüm hep yükseklerde djfj 1 21 Yorumla ouzinyo Başak 1 yıl Yürürken hep yere bakarım düşmeyim diye dskdls Yorumla u Sosyetic_SheqiiL Boğa 1 yıl Ben sık sık düşerim meselam Yorumla ouzinyo Başak 1 yıl Düşersin tabii düzgün yürüsene Yorumla u Sosyetic_SheqiiL Boğa 1 yıl Eğri yürürüm doğru yürürüm :D kimseyi alakadar etmez ffkd Yorumla ouzinyo Başak 1 yıl İstediğin yere gidebiliyorsan nasıl yürüdüğünün önemi yok tabi bsdsd Yorumla u Sosyetic_SheqiiL Boğa 1 yıl Bu benim sözüm mü? Yorumla ouzinyo Başak 1 yıl Hangisi 🙄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL Boğa 1 yıl İstediğin yere... diye başlayan söz işte Yorumla ouzinyo Başak 1 yıl Ben söyledim nasıl senin sözün 😒 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL Boğa 1 yıl Hayır benim sözüm 🙄 Yorumla ouzinyo Başak 1 yıl Nerde senin sözün ben söyledim 😒 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL Boğa 1 yıl Yok ben söyledim 😏 Yorumla ouzinyo Başak 1 yıl Hani nerede 😒 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL Boğa 1 yıl Emek hırsızı Yorumla ouzinyo Başak 1 yıl İftiracı püüğ Yorumla u Sosyetic_SheqiiL Boğa 1 yıl Bana İstanbul civarında yağmur yok denmişti kdfks Yorumla ouzinyo Başak 1 yıl İstanbul da değilim zaten 💆 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL Boğa 1 yıl Ben oralardayım djsjj ama ciseledi sanki tükürdü geçti 😂 Yorumla ouzinyo Başak 1 yıl Yukarıdan biri tükürmüş oralarda çok olur o fkkf Yorumla u Sosyetic_SheqiiL Boğa 1 yıl Valla döverim 😂😂 Yorumla ouzinyo Başak 1 yıl Döv tabii 💆♂️ Yorumla
Leylatekin__ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% Balık 1 yıl Öyle miymiş 🤔 1 1 Yorumla ouzinyo Başak 1 yıl Öyle diyorlar biz öyle duyduk Yorumla
benimadımormandır Takip Et Yoda Yaş: 58 , eic 99% İkizler 1 yıl 2 gün önce görüldü gördüm 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% Yengeç 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 4,9b cevap paylaştı. O dolunayı yerim ben 1 1 Yorumla ouzinyo Başak 1 yıl Geç kaldın Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% Boğa 1 yıl Haberim yoktu 1 3 Yorumla ouzinyo Başak 1 yıl Artık oldu sabaha karşı 3.30 gibiymiş :D AşkıÖldürmek Boğa 1 yıl Uyurum ben ouzinyo Başak 1 yıl sağlık olsun
simlilitavsan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% Koç 1 yıl De kuran sjd 1 1 Yorumla ouzinyo Başak 1 yıl Çabuk bak dışarı sdasd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kanlı yeni ay biliyorum da, çilek dolunayı ilk kez duydum. Güzelmiş.
Ya heryerden görünür de burada ona da ateş ederler sjsjjs 😂😂
Yalova'dayım. Saat kaç gibi görünür olur? :D
Ben sadece soruyu sordum :D görünür mü bilmiyorum
Görünsün merak ettim şimdi :D
Senin için araştırdım çok azıcık galiba sabaha karşıymış :D
Bir sonraki Dolunay, 11 Haziran 2025 Çarşamba günü saat 03:44'te meydana gelen Çilek Dolunayı olacak.
O saatlerde uyuyor olmam umarım :D eyvallah sağolasın sksms
Ne demek dsdsds
Göremiyorum ben
bu sabaha karşı 3.30 civarlarında :D
Merak ettim valla izlemek isterdim
Benim gözüm hep yükseklerde djfj
Yürürken hep yere bakarım düşmeyim diye dskdls
Ben sık sık düşerim meselam
Düşersin tabii düzgün yürüsene
Eğri yürürüm doğru yürürüm :D kimseyi alakadar etmez ffkd
İstediğin yere gidebiliyorsan nasıl yürüdüğünün önemi yok tabi bsdsd
Bu benim sözüm mü?