Dinle ilgili bilgili kişiler okuyabilirmi?

Eski evimizde evin içinde domuz yağı vardı duvara sürülmüştü yeni evimizde de apartmanın dış kapısına domuz yağı Sürdüler ev sahibimiz millete çok büyü yapan biriydi Mahalle ondan şikayetçiydi yani Ama kadın düzelmedi Ben her zaman bize kim büyü yaptıysa ve yaptırdıysa onun yeri cehennem olsun yeri çok dar olsun diye hep dua ettim çünkü ben ailemden çok çektim hastalandım Hatta sıkıntılardan dolayı lisede dış kapıya yağ sürüldükten sonra annemle babam büyük bir kavga etti ayrıldılar Birkaç yıl ayrıydilar ondan sonra babam çok yanlış şeyler yaptı insanlar bizimle çok alay etti sonra dediler ki bizim evde dedemin iki üç tane ipi birleştirdiğini görmüşler ve genelde büyülerin Çoğu da zaten böyle yapıliyormuş Ben çok üzüldüm Çünkü ben onu çok seviyordum sonra ben dedemin öldüğü gün gece yarısı uyandım içim çok sıkıldı rahat nefes alamadım uyudum Sonra işte rüyamda gördüm erkekler Dedemi toprağa koyarken dedemin sesini duyuyorum bağırarak ağlıyor Ne olur beni oraya koymayın beni götürmeyin ne olur benim yerim çok dar diyor böyle geçen gün de gördüm kız kardeşine diyor ki Allah senin cezanı versin senin yüzünden diyor azap çekiyorum Yani şöyle diyeyim ben size ben çocukluktan liseyi bitirene kadar dedem Kış mevsiminde Genelde bizim evde kalırdı Ben okuldayken Annemle babam işteyken hep o evdeydi büyü yapmış olabilir ve dedemin kız kardeşi de rüyamda gördüğüm kişi o da bizim eve çok gelir giderdi ev sahibimiz O Kadın İçin Bize demiştiki o kadını dedi evinize sokmayın sanırım kapı dinledi Bu bir şey duydu Kadın gerçekten çok pis biriydi arkamızdan hep kötü konuşuyordu babamla annemi ayırmaya çalışıyordu babama hep annemi kötülüyordu. Dedeminde onun da sonu kötü oldu dedem en son hastaneye yatağında çok uzun süre kaldı kız kardeşi de Alzheimer oldu kafayı oynattı. Dedem karısını ve çocukları çok dövermiş çok çektirmiş hepsine ben böyle biliyorum Çok din hocası diyorki ölen insanın yeri darsa yeri Cehennem olduğu anlamına gelirmiş Tabii sonsuza kadar orada mı kalır sonra Allah affeder belki Cennete mi gider orasını diyor Allah bilir ama cehenneme gideceği kesinmiş Öyle diyorlar Ne diyorsunuz bu konuda Sizce kabir azabımı çekiyor

Dinle ilgili bilgili kişiler okuyabilirmi?