Arkadaşlar çocukken balkondan düşüp kolumu kırmışım. Daha sonra kolum alçıdayken yanlış kaynama olmuş ve kol kemiğim de biraz eğrilik oluşmuş. Acaba bu durum polis olmama engel olur mu? İnternet de araştırdım ama pek bilgi bulamadım. Rica etsem bu konu hakkında bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Benim de bi parmağım çatlamıştı içe doğru yamuk kaynadı dikkatli bakıldığında belli oluyor ama engel olur mu bilmiyorum. Aynı şekilde ben de subaylık ve polisliği deneyeceğim hangisi tutarsa, umarım engel olmaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
kesinlikle engel. şu an ne gibi mülakatlar yapılıyor bilmiyorum ama sağlık taramasından sıyrılamazsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım. Zaten sağlık testinden geçmenin çok zor olduğunu duymuştum. En ufak problem de bile hemen eliyorlarmış. Ama yine de şansımı denemek istedim.
Görünürde egrilik belli mi ameliyat olmamıssan sorun yo k
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet amaliyat olmadım. Koluma bakınca kırık olduğunu söylemesem kimse fark etmiyor. Ama iki kolumu yan yana uzatınca eğrilik o zaman fark ediliyor.
Soran+1 yılDüşüncelerin için teşekkür ederim :)
+1 yılCok belli oluyorsa engel. Fotosunu atsana bana kolunun
00 YorumlaBelli oluyor mu dışarıdan
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok fazla belli olmuyor. Kırık koluma tek bakınca fark edilmiyor. İki kolumu yan yana karşıltırınca o zaman fark ediliyor kolumun eğriliği.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 907 cevap paylaştı. Görmezseler geçersin
03 Yorumla
Soran+1 yılBen söylemesem bile sağlık testinde röntgen bilgilerimden kolumun kırık olduğunu öğrenebilirler. Gerçekten her şeyi en ince ayrıntısına kadar dikkat ediyorlarmış.
Soran+1 yılSöylemsem mi diye ben de çok düşündüm ama ben kesin söylerim saklayamam. Söylemezsem kendime çok kötü hissederim ve çok fazla stres yaparım. Sağlık testi bitesiye kadar on kere ölüp dirilirim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEngel
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım