Diğer Sizlerle ilgili bir seyler diyeyim mi ? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Denk geldiğim veya paylaşımlardan olduğu kadar 😂 #prenstespitleri Güncellemeler+1 yıl #prenstespitleri Güncellemeler+1 yıl Devam 😂 Sizlerle ilgili bir seyler diyeyim mi ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Diğer konusunda 14b cevap paylaştı. Allah aşkına desene 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bana hayran bir çiçeksin mi demeliyim kız 😂 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Tabi tabi deee Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Saçlarını mı uzattın kız 😂 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet kız Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Uzatmissin bayağı kız 😂 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Senin icin Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂😋 Yorumla
Nicktir_et Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl De :D 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sorularım hakkında iyi düşünüyorsun :D Yorumla Nicktir_et +1 yıl :D 👍🏻 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂 😂 Yorumla
Aşkın50tonuğ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Dee. 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hayransin sen bana 😂 Yorumla Aşkın50tonuğ +1 yıl Ya ben sana niye hayran olayım abisi Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen mi 😂 😂 Yorumla Aşkın50tonuğ +1 yıl Evet , valla hayran falan değilim Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bak ya fjfj Yorumla
1a9y0ç3a Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Olur paşam 1 20 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bazı konularda ilgini çekiyorum 😂 Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl İlk kez gördüm maalesef Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yeni misin xhd Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl Babandir yeni Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl Ben 4 yıldır kullanıyorum burayı seni görmedim ama Napalim Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Öyle mi denir kız djdhdg ilk hesabin mi Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl Sence ilk mi Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl 4 xper Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl Yüzüncü falandır arada sırada açtım hep Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Belki denk gelmisizdir fjfg Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl Sanmam Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Çok şey yapıyormussun ondan dedim :)) Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl Ney Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Gidip geldiğin için :) Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl Tamam Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Pembeli :)) Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl Kanka sohbet etmeye çalışma Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Seslendim 😂 Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl Seslenme gerek yok Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen de şey yapıyosun kız fjg Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl De bakalım prenss 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hayranımsin kız 😂 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Onu bilmeyen mi var kız Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız ahah 😂 Yorumla
bahtsizjokeer Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl De bakim 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Geliyorsun sorularıma genelde gjgj Yorumla bahtsizjokeer +1 yıl Bu mu yani 😭 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Başka neler var sence fjg Yorumla
Tanrıyanılgımız Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yap bakalım 1 15 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bu nick ne kız fjfj konuşmak istediğin bir konu varsa konuşalım fjh Yorumla Tanrıyanılgımız +1 yıl Suslan ibo😂😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Adımı nasıl bildin 😂 Yorumla Tanrıyanılgımız +1 yıl Bilirim ben😂😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Tanışıyor muyuz pembeli ahah 😂 Yorumla Tanrıyanılgımız +1 yıl Yok be, sorduğun sorulardan tanıyorum Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Adımı da biliyosun kız 😂 Yorumla Tanrıyanılgımız +1 yıl Tabii ibo 😂😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Seninki ne kız 😂😂 Yorumla Tanrıyanılgımız +1 yıl Prenses diana Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen mi 😂 Yorumla Tanrıyanılgımız +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız pembeli 😂😂😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız gjch Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. Olur de 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bana karşı nickin gibi değilsin 😂 Yorumla
HayalettBiri Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Evet 1 6 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hayalet misindir djdh Yorumla HayalettBiri +1 yıl Evet uçuyorum hatta 👻👻 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nasıl kız fjfh Yorumla HayalettBiri +1 yıl 👻👻👻 Böyle Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ama ben seni görüyorum 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Seni görüyorum ama ben fjch Yorumla
GençMatematikçi Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl De bakim 1 9 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sayılarla aran iyi midir cjch Yorumla GençMatematikçi +1 yıl Xmmxmxmxnxnxnxnxnx fazlasiyla Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nasıl da bildim 😂 Yorumla GençMatematikçi +1 yıl Bu kadar zeka çok fazla aga 🤣🤣🤣 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun 😂 Yorumla GençMatematikçi +1 yıl Seni kesfetmeleri lazim aga 🤣🤣 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne konuda fbdc Yorumla GençMatematikçi +1 yıl Zeka oğlum zeka... vazgeçtim ya olmaz senden🤣 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kesfedenim çok fjg Yorumla
isimlazımdeğiloluştr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl de 👉🏼👈🏼 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bana hayranlığın bilinen bir şey 😂😋 Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl evet başka😘 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Beni dinlemeyi seversin djdgsd Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl hjsnednz Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) 😂😀 Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl :))😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂 😂 😂 Yorumla
ɱαɾƚiαɳ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl de hele 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yeni misin kız dhfh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Allah aşkına desene
Bana hayran bir çiçeksin mi demeliyim kız 😂
Tabi tabi deee
Saçlarını mı uzattın kız 😂
Evet kız
Uzatmissin bayağı kız 😂
Senin icin
😂😋
De :D