Kişilik & Karakter Sizle ilgili bir seyler diyeyim mi ? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Denk geldigim kadari ile 😂#prensdeyince Güncellemeler+1 yıl Devam :)) Sizle ilgili bir seyler diyeyim mi ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Söyle olur 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Icinde yasadigin seyler var bence dgf u Barış_LonelyForever +1 yıl ne gibi dfdf PrensHazretleri +1 yıl Bazi duygular iste bazi seyleri alttan aliyosun gibi fhf
Ameli00 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl 🙋🏼♀️🙋🏼♀️ 1 9 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yakin davraninca iyi oluyosun dene bence :D Yorumla Ameli00 +1 yıl Normal kötü biri miyim? 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Birascik😂 Yorumla Ameli00 +1 yıl Üzdün 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Resimdeki sen misin canim😂 Yorumla Ameli00 +1 yıl Annrm Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Annen mi dgfg Yorumla Ameli00 +1 yıl Benim tabi cmlsndks Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ama oyle fhfg Yorumla
Fatma0102 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 102% +1 yıl Evet? 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Duygusuz gozuktugun icin yanlis anlasiliyosun :D Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Söyle bakalım sözünü özsözünü 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Paylasimlarimi seviyosun her konuda yorum yapmazsin bide fhg Yorumla XxSertaçılıcalıxx +1 yıl Buyur Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne fhg Yorumla
sanane_kimene Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl De bakalım ne diyicen 😂 1 14 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yanlis anliyolar seni 😂😂 Yorumla sanane_kimene +1 yıl He yaaa 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ya ben 😂😂 Yorumla sanane_kimene +1 yıl Bilmem Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Anliyorum ama dogru🤣 Yorumla sanane_kimene +1 yıl İyi bakalım 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Uzaktan iyi miyiz djhj Yorumla sanane_kimene +1 yıl Aynen Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ben yakindan iyiyimdir😂 Yorumla sanane_kimene +1 yıl Yok yok Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Cekiniyo musun benden 😂 Yorumla sanane_kimene +1 yıl Gerek yok Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Denemedin ki ghh Yorumla sanane_kimene +1 yıl Olabilir Yorumla
ykskorkbenden Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl de bakalım 😊😊 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sinavlara mi hazirlaniyosun :)) Yorumla ykskorkbenden +1 yıl evett Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sorun varsa at dgf Yorumla ykskorkbenden +1 yıl ooo iddialısın :)branş bölüm nedir Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Matematik :)) Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Mesela sen yengene göz diktin 1 10 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yoo dikmedim😂😂 Yorumla sartmıisim +1 yıl Aaa doğru 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl @sartmıisim sen de mi ya😂😂 Yorumla sartmıisim +1 yıl Şaka yaptım xd Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahaha Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl Artık bildirim atmayın kankalarim sevdiğim çocuktan geliyor sanıyorum wjjsjss Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Tabi tabi fhgj Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl Sen sus ak Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahaga Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Obur sorumda laf yapan kizin gorusunu begenmissin ahah😂 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Allah aşkına desene 2 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diger kizlarla samimi olmami istemiyosun bence bide gozlemlemeyi seversin 😂 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aferin beni çözmussn Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Tabi cicegim fhgg Yorumla
TheCursedCake_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl De bakim 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yenisin bisiler bekliyosun dhf Yorumla TheCursedCake_ +1 yıl Yok reis takılıyom öyle beklediğim bisiler falan yok Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hic mi fhg Yorumla TheCursedCake_ +1 yıl Olması mı lazım Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olabilir dhgb Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl De veya deme. 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Eskisi gibi degilsin sitede dhff Yorumla ikizterazi +1 yıl Yeni gibi miyim 😀 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Daha kotu ya fhgh Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Söyle 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ayni yanlislari yapiyosun bazen fhg Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄Ne gibi mesela. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Tavir olarak fhgg Yorumla FloraBacchus +1 yıl İnsancıl yaklaşmaya çalışıyorum her zaman başaramıyorum sadece fjgkg Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Dene dhfg Yorumla FloraBacchus +1 yıl Uğraşamam fjfkg. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ugras ugras dhetf Yorumla
Angelgloss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Soylee 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kafan karisik gibi fhh Yorumla Angelgloss +1 yıl Evet Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bildim fhff Yorumla Angelgloss +1 yıl Evt Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Olur 1 6 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Duygusuz saniyolar seni :D Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl He ya her şeye üzülüyorum diyorlar sen hiç bişi takmıyorsun Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl İçimi okuyor sanki takmadığım nerden biliyorlar değişikler Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nasil da bildim :)) Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl Evt Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Denk geliyoruz seninle 😂 Yorumla
ysecaan_0 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 613 cevap paylaştı. de bakim 1 14 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne oldugun belli degil ya bi oylesin bir boyle fhg Yorumla ysecaan_0 +1 yıl harbi mi yaa Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye sasirdin ki hj Yorumla ysecaan_0 +1 yıl beni tanıdığına asdgfh Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen beni hic gormedin mi cbv Yorumla ysecaan_0 +1 yıl gördüm knk Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne dusunuyosun Yorumla PrensHazretleri +1 yıl yok mu ghh Yorumla ysecaan_0 +1 yıl iyi gibisin knk ne bilim çok göze batan bi şeyin yok iyisin tabiiii Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Iyisin tabi sen soyleyen ben bekleyen diyesim geldi 😂 biliyosun dimi onu Yorumla ysecaan_0 +1 yıl e herhalde biliyorum sfkhjsadf bildiğim için dedim onu ben dshfjk Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen cekemiyon beni ya shrhdhf Yorumla ysecaan_0 +1 yıl ne alaka bee Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Adin ne fhg Yorumla
Just_say_it Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Gönder gelsin 1 9 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Tavirlarini begenen uyeler var bence fhgh Yorumla Just_say_it +1 yıl Biride sen 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet 😂 Yorumla Just_say_it +1 yıl Nasıl ya random atmadın kesin yalan söylüyon 🤣🤣🤣 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Benk iyi taniyosun gjb Yorumla Just_say_it +1 yıl Hayranlarımı tanırım 🤣🤣 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Vay😂😂😂😂 Yorumla Just_say_it +1 yıl Goy goya sarardımda sabah erken kalkcam iş güç malum. Daha prens olamadık 😂ii gclr. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olursun sen de ghgh Yorumla
çiçeklianne Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Olur de 1 11 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Cicegin nerde cicekli hanim :)) Yorumla çiçeklianne +1 yıl Elimde :)) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Tutayim mi :)) Yorumla çiçeklianne +1 yıl Sen bilirsin :)) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Tuttum :) Yorumla çiçeklianne +1 yıl Aferin sana 🙄 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Noldu simdi gh Yorumla çiçeklianne +1 yıl Aynı anda iki sorudan yazmana ne demeli 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen yaziyosun canim😂 Yorumla çiçeklianne +1 yıl tamam Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne 😂 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. de bakalim 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kafan baya karisik😂 Yorumla Asya_2275 +1 yıl harbi öyle Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nasil bildim.:)) Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. de,, 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Uyuzsun ghgh Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl En çok sana hghg Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Belli ediyosun fhg Yorumla
QueenOfSea Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl De bakalım😅 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Benle ilgili yorum yapmayi seviyosun fgg Yorumla QueenOfSea +1 yıl Ewet çünkü herşeyi kaldırıyorsun Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne gibi fhg Yorumla QueenOfSea +1 yıl Gurursuzsun😅😅 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen beni cekemiyon 😂 Yorumla QueenOfSea +1 yıl Allahta beni kahretmesin nerden bulastım sana😅😅 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye oyle dedin 😊😂 Yorumla
Symyrne Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Olur 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Izmirli misin fhf Yorumla Symyrne +1 yıl Evet Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nasil da bildim Yorumla
Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl De tamam 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bana hayransin bide uyuzsun sebebini biliyosun fhg Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Nedenmiş Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Biliyosun iste chfg Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Bilmiyorum Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Takip sey yapmissin fhg Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Evet Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye.. Yorumla
sartmıisim Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl De hadi 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bazi yasadigin olaylar seni etkiliyor :)) Yorumla
MinikKuş_0 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Olur 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yeni misin fhgh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Söyle olur
Icinde yasadigin seyler var bence dgf
ne gibi dfdf
Bazi duygular iste bazi seyleri alttan aliyosun gibi fhf
🙋🏼♀️🙋🏼♀️
Yakin davraninca iyi oluyosun dene bence :D
Normal kötü biri miyim? 😂
Birascik😂
Üzdün 😂
Resimdeki sen misin canim😂
Annrm
Annen mi dgfg
Benim tabi cmlsndks
Ama oyle fhfg
Evet?
Duygusuz gozuktugun icin yanlis anlasiliyosun :D
Söyle bakalım sözünü özsözünü
Paylasimlarimi seviyosun her konuda yorum yapmazsin bide fhg
Buyur
Ne fhg
De bakalım ne diyicen 😂
Yanlis anliyolar seni 😂😂
He yaaa 😂
Ya ben 😂😂
Bilmem
Anliyorum ama dogru🤣
İyi bakalım 😂
Uzaktan iyi miyiz djhj
Aynen
Ben yakindan iyiyimdir😂
Yok yok
Cekiniyo musun benden 😂
Gerek yok
Denemedin ki ghh
Olabilir
de bakalım 😊😊
Sinavlara mi hazirlaniyosun :))
evett
Sorun varsa at dgf
ooo iddialısın :)
branş bölüm nedir
Matematik :))
Mesela sen yengene göz diktin
Yoo dikmedim😂😂
Aaa doğru 😂
@sartmıisim sen de mi ya😂😂
Şaka yaptım xd
Ahaha
Artık bildirim atmayın kankalarim sevdiğim çocuktan geliyor sanıyorum wjjsjss
Tabi tabi fhgj
Sen sus ak
Ahaga
Obur sorumda laf yapan kizin gorusunu begenmissin ahah😂
Allah aşkına desene
Diger kizlarla samimi olmami istemiyosun bence bide gozlemlemeyi seversin 😂
Aferin beni çözmussn
Tabi cicegim fhgg
De bakim
Yenisin bisiler bekliyosun dhf
Yok reis takılıyom öyle beklediğim bisiler falan yok
Hic mi fhg
Olması mı lazım
Olabilir dhgb
De veya deme.
Eskisi gibi degilsin sitede dhff
Yeni gibi miyim 😀
Daha kotu ya fhgh
Söyle
Ayni yanlislari yapiyosun bazen fhg
😄Ne gibi mesela.
Tavir olarak fhgg
İnsancıl yaklaşmaya çalışıyorum her zaman başaramıyorum sadece fjgkg
Dene dhfg
Uğraşamam fjfkg.
Ugras ugras dhetf
Soylee
Kafan karisik gibi fhh
Evet
Bildim fhff
Evt
:))
Olur
Duygusuz saniyolar seni :D
He ya her şeye üzülüyorum diyorlar sen hiç bişi takmıyorsun
İçimi okuyor sanki takmadığım nerden biliyorlar değişikler
Nasil da bildim :))
Evt
Denk geliyoruz seninle 😂
de bakim
Ne oldugun belli degil ya bi oylesin bir boyle fhg
harbi mi yaa
Niye sasirdin ki hj
beni tanıdığına asdgfh
Sen beni hic gormedin mi cbv
gördüm knk
Ne dusunuyosun
yok mu ghh
iyi gibisin knk ne bilim çok göze batan bi şeyin yok iyisin tabiiii
Iyisin tabi sen soyleyen ben bekleyen diyesim geldi 😂 biliyosun dimi onu
e herhalde biliyorum sfkhjsadf bildiğim için dedim onu ben dshfjk
Sen cekemiyon beni ya shrhdhf
ne alaka bee
Adin ne fhg
Gönder gelsin
Tavirlarini begenen uyeler var bence fhgh
Biride sen 😂
Evet 😂
Nasıl ya random atmadın kesin yalan söylüyon 🤣🤣🤣
Benk iyi taniyosun gjb
Hayranlarımı tanırım 🤣🤣
Vay😂😂😂😂
Goy goya sarardımda sabah erken kalkcam iş güç malum.
Daha prens olamadık 😂ii gclr.
Olursun sen de ghgh
Olur de
Cicegin nerde cicekli hanim :))
Elimde :))
Tutayim mi :))
Sen bilirsin :))
Tuttum :)
Aferin sana 🙄
Noldu simdi gh
Aynı anda iki sorudan yazmana ne demeli 😂
Sen yaziyosun canim😂
tamam
Ne 😂
de bakalim
Kafan baya karisik😂
harbi öyle
Nasil bildim.:))
de,,
Uyuzsun ghgh
En çok sana hghg
Belli ediyosun fhg
De bakalım😅
Benle ilgili yorum yapmayi seviyosun fgg
Ewet çünkü herşeyi kaldırıyorsun
Ne gibi fhg
Gurursuzsun😅😅
Sen beni cekemiyon 😂
Allahta beni kahretmesin nerden bulastım sana😅😅
Niye oyle dedin 😊😂
Olur
Izmirli misin fhf
Evet
Nasil da bildim
De tamam
Bana hayransin bide uyuzsun sebebini biliyosun fhg
Nedenmiş
Biliyosun iste chfg
Bilmiyorum
Takip sey yapmissin fhg
Evet
Niye..
De hadi
Bazi yasadigin olaylar seni etkiliyor :))
Olur
Yeni misin fhgh
Söyle