Terslemedin ki neden öyle düşüneyim... Ama işte duruma göre gizliye geçme potansiyeline sahip olan ama aslında gizli olmayan, aşk adına yüzü gülmemiş bahtsız kız diyelim sana xd
Genel olarak tanıdığım insanlar adına yüzüm gülmedi. Aşk anlamında aşk acısı pek çekmedim. Fakat iyi dediklerimin yakınım dediğim herkes karnı doydu nankör oldu. Aşk benim hayatımda ön planda değil pek:-)
Kendin hakkında birinden cümleler duymak hoşuna gidiyor ancak çok uzun yorum adamı değilsin. Sitede bazen takılmayı seviyorsun bazen ise hiç giresin gelmiyor. Bazen öylesine soru sorsan da canın sıkılınca bugünki gibi beş tane birden sordugun da oluyor xd
Canın sıkkınken bir şey yapmaktan hoşlanmayan, sorduğu sorularla sitede gayet iyi bir hiti olan, özellikle bam teline dokunulduysa yazı yazmaktan çekinmeyen bol bol uzun yazan birisin :D
Mesela şöyle diyebiliriz, mutlu olmak için hayaller kuran ve kendini rüzgara doğru bırakan, bir şeyler için dibine kadar çabalayıp pes etmeyen yapıda olan, kimse için değişmeyen şirin kız... nasıl sevdin mi xd
Editörlük hayalleri kuran, ama kaldırılacağını öğrenince yıkılan, Almanca öğrenmek adına tüm insanlığı katletmeye hazır olan ama hafif de duygusal erkektir... . D
9 haneli üniversite numarasını nasıl ezberleyeceğini düşünen, düğünde parayı küçük paralara çevirip öyle takmayı amaçlayan, beşiktaşı tutan, isminin bozulmasına dayanamayan, sevgilisi ile buluşmaya eşofmanla gidebilecek rahatlıkta, insanlarla tanışırken güzel enerjiler alırsa tanışmaktan zorlanamyan ama zorla da samimi davranamayan kız :D kabul edin ben daha güzel stakladım :D
Durduğun bir çizgi var kendine göre... Aslında o kadar ağır başlı değilsin ama tanıdıklarına karşı değilsin, dışarıdan biraz daha böyle sakin tavırlı kalmaya çalışıyorsun :)
Dünyaya bir daha gelsem Shakira olmak isterdim diyen, eşine çeşitli iç çamaşırları giydirmeye açık olan, 55 derece laktozsuz tall white mocha seven üyedir xd
Kara gözlü :D :D :D Baş ağrısı çeken, yazım kurallarına dikkat eden ve dahasını zaten profilini inceleyerek çok çok görebileceğimiz üyedir kendisi :)) stalka açık bir profil.
sorduğu dokuz sorunun üçünücü gizli soran, soru sormaya geldim deyip 309 yorumla daha da yorum yaptıgını gördüğümüz, karşısındaki erkeğe reis diye ifade kuran xd, hayata karşı eski heyecanını kaybetmiş ama yeni maceralara da hayır dmeyecek olan kızdır
Kullanıcı adı güzel bir defa... Yanlış kişilere aşık olmuş ve aşkı sorgulayan bir kadın görüyorum... Ara sıra ölüm korkusu da yokluyor senii.. ama alışmaya çalışıyorsun.. böyle diyelimm
Denizin kızıdır, son zamanlarda sık görüyorum seni... Yeni misin bilmem ama daha çok gel sana daha iyi analizler yapacğaım ileride şimdilik gelecek vaadeden futbolcu diyelim sana dsf
Mutluluğu arayan, arayışta olan... Sitede de hitinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Çok kişiyi takip etmeyen ama takipçi sayısı 4'ten üçe düşen kız diyebilir miyiz? :D Dün 4 tü herhalde
Bakım benim için bir hobidir bakım yapmaktan çok keyif alırım diyen, 2 yaş farkı da önemli değil iddiasını savunan yaklaşık bir yıldır sitede olan hanım kız.
Yalnız o kadın ben değilim : )) hiç yorgun hissetmiyorum aksine insanların hep iyi bi tarafı olduğuna inanırım. En azından ben nasıl gidersem onlara, öyle gelirler bana. Bilirim. Ama müzik : )) evet o benim
Son zamanlarda mutlu olmayı tercih etmiş, kişiye alınacak bir masaj randevusunun en iyi hediye olacğaını düşünen, hayatına arkadaşları dahil kimsenin karışmasını istemeyen kızdır xd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hadi bakalım:-) dünkü terslememden sonra hiç hayırlı bir şey duyacağımı sanmıyorum ama:-) yinede gönder
Terslemedin ki neden öyle düşüneyim... Ama işte duruma göre gizliye geçme potansiyeline sahip olan ama aslında gizli olmayan, aşk adına yüzü gülmemiş bahtsız kız diyelim sana xd
Genel olarak tanıdığım insanlar adına yüzüm gülmedi. Aşk anlamında aşk acısı pek çekmedim. Fakat iyi dediklerimin yakınım dediğim herkes karnı doydu nankör oldu.
Aşk benim hayatımda ön planda değil pek:-)
Geç kaldım ya ımm söyle bakalım tüm açık sözlülüğün ile...
Yeri geldiği zaman birisiyle salıncak kavgası bile yapabilecek potansiyele sahip, ara sıra depresif hallerle başa çıkmaya çalışan kız xd
Kısacası zıtlıkların efendisiyim xd
Söyle matadorcum bak yine geç kaldım pu banaa ee profilinde gezmiyorum olacak o kadar.
bana geç kaldığı gibi hayata da geç kalan, bir gün elbet erken gelmeyi yakalayacak ve bunu başaracak olan kız evladı diyelim sana xd
napayım geç görüyorum 🤪 bunca aylık KS hayatımda 1 kere soruma gelmişliğin yok ee geç kalsam da mazeretimi söylüyorum ay sanki çok umurundaa xd
Buyur bakalım hesabıma bir çiğ güfte ikram edeyim 😏
sana çiğ köfte hastası, süt içmeyi seven, bebeksi katil diyebilir miyiz
Herkes söyler demiş sıra bana gelirse soyke bakalım
Bu zamana kadar bir tane sevgilin olmuş ama bunu pişmanlık olarak görüyorsun. Ama yine de güldüğün kadar ağlamışlığın da çoktur..
Agladigim kısmı yalan hariç hepsi doğru tebrikler doğru tahmin
Öhhöm! Korkuyorum ama söyle.😄
Kış günlerinin güneşi, yaz yağmuru, yoğun bir kar yağışının ardından gelen kar küreme aracı, istenmeyen tüylerin yok edici kremi, evet bu kız budur...
Başlar şaşırtıcı şekilde iyiydi de, sonlar…
Neyse bu bile beklentimin üstündeydi, teşekkür ederiiim matador.😄
otobüs şoförü, şemsi paşa pasajınsa sesi büzüşesicelerden falan mı dememi bekledin de beklentinden yüksek oldu, peki :D
Ne bileyim bir gömersin diye beklemedim değil.🙄😂
Gömerim, ya kalbine ya toprağa!!! Elin önünde gömmeyiz kimseyi biz paşa. Öğren ilim irfan öğren...
Ahah😂 pardon, ilim irfanda öğret sen bana, eksik kalmışız.😄
Kiralık katil gibi stalker tutmak 😂
Burada tarotist varken bana düşmez buyur bu kez değişiklik olsun sen söyle :D
Olur söyle
Kendin hakkında birinden cümleler duymak hoşuna gidiyor ancak çok uzun yorum adamı değilsin. Sitede bazen takılmayı seviyorsun bazen ise hiç giresin gelmiyor. Bazen öylesine soru sorsan da canın sıkılınca bugünki gibi beş tane birden sordugun da oluyor xd
Söyle bakalım 🙂
Canın sıkkınken bir şey yapmaktan hoşlanmayan, sorduğu sorularla sitede gayet iyi bir hiti olan, özellikle bam teline dokunulduysa yazı yazmaktan çekinmeyen bol bol uzun yazan birisin :D
Vav iyi gözlem.
Bu bam teli olayını pek kimse anlamaz sen çözmüşsün olayımı.
Beni ifşaladın şuanda 🙂
Teşekkürler.
Geldim bakalım, buyur
Konyadan nar grosstan aldığın pasta süsleri ile birlikte o jelatinlerinle mutfakta harikalar yaratıyorsun :D
Hahaha nar grossa ayda bir gidiyorum😀 öhöm mutfakta harikalar yaratırım doğruu
Olur ama hesabım gizli nasıl stalk yapıcan ki?
Ben yaparım sen orasını bana bırak xd
Mesela şöyle diyebiliriz, mutlu olmak için hayaller kuran ve kendini rüzgara doğru bırakan, bir şeyler için dibine kadar çabalayıp pes etmeyen yapıda olan, kimse için değişmeyen şirin kız... nasıl sevdin mi xd
teşekkürleer
stalklayamazsın (hesabım gizli) ama söyleee
bize gizli sökmez, çekeriz bir ayar.
insanlara ikinci çocuğu yapmamaları konusunda uyaran, ömerle kendi fotoğrafını çeken bir kızsın xd
Ahahaha evet doğru teşekkür ederim
Söyle
sorularımı sorarım cevabımı veririm ama kimseyi takip etmem diyen kedigillerden ayşedir kendisi
Hımm teşekkürler.
Tabi buyur bekliyorum
Umursamaz takılmaya çalışan ama bir erkek tarafından kalbinin gerçekten kırıldığına emin olduğum kadın :D
Korkmuyorum, stalkla ve neticeyi bildir😃
hayat enerjisi yüksek, adamın dibidir... hak ettiği mutluluğu bir gün elbet bulacaktırrr
Ben bu görüşü çerçeve yapar, zihnime asarım arkadaş😃Çok teşekkürler 👏👏👏
Olur söyle
Agresif bir hatundur. Sorduğu sorularla kendisinden sıkça söz ettirir, her sorusu olay niteliğindedir. Kendisine "kanka" denmesinden hoşlanmaz :D
😂😂
hahhah söyle bakalımm neler bulacaksın :D
Bulduğum tek şey esmer tene koyu renkler yakışır demişsin :D ahah
hahahah süpersin :D :D
Evet bekliyorum ☺️
Binlerce soru, binlerce cevap, buna bakmaya ömür yetmez. Adeta bir kütüphane gibisiniz, daha ne olsun :)
Hemde ne kütüphane 😬😬😂
Çok merak ettim ne diyeceksin😄
Kahve delisi, latte adına nick bile yapan, kafası attığında ortalığı ayağa kaldıran, yeme içme gurmesi bir kız :D
Hahah gurme diyorsun 😄eh doğru tespitler
Olur, ne söyleyeceğini merak ettim 😀
Editörlük hayalleri kuran, ama kaldırılacağını öğrenince yıkılan, Almanca öğrenmek adına tüm insanlığı katletmeye hazır olan ama hafif de duygusal erkektir... . D
Tüm insanlığı katletmek mi 😲😅 ama çok doğru ve güzel bir yorum, teşekkürler 🙏😊
Beni bana anlat 😂
Bekliyorum 🤔
Karşı cinsi etkileme konusunda iddialısın ama hayat beni yordu uğraşamam diyorsun. Dahası var mı bee :D
Merak ettim bak
Bu hatun çok zeki
Dokdur olacak 😝
Doğru baskaa😄
Busra Ayaydın gibi tatlis ama azcik cadi ve sümüklü
Heee bi de Yozgatli 😝
Yozgat nerden? Tutmadı bu hiç gitmedim de😅 ama iyisin iyi
Benim yerime bakıyorum da tahminler hava da uçuşmuş burada :D
9 haneli üniversite numarasını nasıl ezberleyeceğini düşünen, düğünde parayı küçük paralara çevirip öyle takmayı amaçlayan, beşiktaşı tutan, isminin bozulmasına dayanamayan, sevgilisi ile buluşmaya eşofmanla gidebilecek rahatlıkta, insanlarla tanışırken güzel enerjiler alırsa tanışmaktan zorlanamyan ama zorla da samimi davranamayan kız :D kabul edin ben daha güzel stakladım :D
Mükemmel stalk. KS hesabindan hakkımda yapabileceğin en iyi yorum net
Bu arada sisteme iki kez girince ezberledim 9 haneyi😅
ben hala ezberleyemedim ama dur bakalım :D ne zaman ezberlersem
Olur
Durduğun bir çizgi var kendine göre... Aslında o kadar ağır başlı değilsin ama tanıdıklarına karşı değilsin, dışarıdan biraz daha böyle sakin tavırlı kalmaya çalışıyorsun :)
Tamamdır söyleyin o halde.
üzgünsün, mutlusun, kızgınsın ama artık bu değişecek dsf
Ne oldu hayırdır? Djfj
Söyleyiniz
Bu parfümü profil fotoğrafı yapacak kadar çok seven kişi djd
Yess
Söyle bakalım
Dünyaya bir daha gelsem Shakira olmak isterdim diyen, eşine çeşitli iç çamaşırları giydirmeye açık olan, 55 derece laktozsuz tall white mocha seven üyedir xd
Of hiç keyif vermedi bu😒
ama ne yazdıysan onu söyledim :(
Demek ki ben keyifsizmişim😂
ben öyle bir şey demeyeyim ama bak burada kendine bir şey daha söylemiş oldun :D
🤓🤓
Söyleee
Profil fotoğrafında farklı bir tarz denemiş kız xd
Farklı olmak iyidir. d
soyle bakalım kral ne dıceksın
Kral senin profil fotoğrafın anlatıyor her şeyi be xd
eyvallah :)
Tabiki: )
Kara gözlü :D :D :D Baş ağrısı çeken, yazım kurallarına dikkat eden ve dahasını zaten profilini inceleyerek çok çok görebileceğimiz üyedir kendisi :)) stalka açık bir profil.
Teşekkür ederim, stalklarının hepsi doğru😅😅😅
gizli profillere bakmayı daha çok seviyorum şimdi senin her şey azten açık. D
Hahaha gizlilere nasıl bakacaksın😅
Stalk işte öyle olur xxd
Söyle
Fake avlama uzmanı, akrabaları sevmeyen, canlı müzik seven ve Gökçe Kırgız diye evde dolaşan kız
Söyle reis
sorduğu dokuz sorunun üçünücü gizli soran, soru sormaya geldim deyip 309 yorumla daha da yorum yaptıgını gördüğümüz, karşısındaki erkeğe reis diye ifade kuran xd, hayata karşı eski heyecanını kaybetmiş ama yeni maceralara da hayır dmeyecek olan kızdır
Sağ sol kroşeler yedim bu nasıl tespitti😳
Evet
2 yıl flört mü olur be kardeşim diyen, bamyayı da çok sevmeyen, batıklara ve sivilcelere karşı var gücüyle savaşan kız...
Ohaa😂😂
Evettt
Kullanıcı adı güzel bir defa... Yanlış kişilere aşık olmuş ve aşkı sorgulayan bir kadın görüyorum... Ara sıra ölüm korkusu da yokluyor senii.. ama alışmaya çalışıyorsun.. böyle diyelimm
Yanlis kisilere degilde kisiye yani kismen dogru
Söyle bakalım..
Kamp yapmayı seven ve birkaç defa kamp da yapmış, temiz hava hayranı, el kol şakasını da pek sevemeyen arkadaştırr
Hahah beni tanıyorsun, bilmeden.. Doğru.
Söyle
Yaptığı yorumlarla şirin mi şirin bir kızdır ancak profil fotoğrafında kafasına falan emoji yapıştırmayı sever :D
Söyle
Açık sözlü birisin, mantığınla hareket ediyorsun. Sevdiklerine karşı yakınsın ama tanımadıklarına biarz daha mesafeli davranıyorsun.
Sevdiklerime de mesafeliyim aslinda 😆
Olur..
Aşure hastası, sokakta bikini giyenleri hoş bulmayan, pasaklı ve dağınık olmayan bir koç kadını xd
13 saatte bunları mı buldun :) :D aşuree sevdiğim doğruduur..
Söyleyin🤗
yaşam enerjisi yüksek, mutluluğu hak eden, sitede de bir hayli aktif diyebileceğim insan :)
Teşekkür ederim 🤗💃👍
Söyle bakalım
sana gizlilik kraliçesi desem yeterli. bütün soruları bir insan gizli sorar mı yahu :d d
Ahahha bak cok doğru. Görüşlerimi gizli paylaşmam ama sorularımı gizli sorarım
Olabilir
mantığıyla hareket eden, duygularına çok da yön vermeyen birisin.
Doğru
Söylesene
sitenin en aktif üyelerinden, bir zamanların fenomen savaşcısı :D
Şu sıralar en aktif degil im ki ama 1 aydır
Hadi söyle
nostalji hastası, çayını koyup huzur bulan, mazoşistliğe adım atan birey :D
Mazoşist değilim, olmak niyetinde de değilim 😊 Onun dışındakiler doğru 🌷
Şöyle bakim 🙃
Yt , wp, gos da takılmayı seven, oğlak erkekleri ile çok iyi anlaşan, 1.5 2 saatte hazırlanan kızz
Doğru lenn 😂
Söylee
biraz mutsuz biraz da yalnız olan bir birey, ama uzun yazmaya yorgun genelde kısa cevaplarla takılmışş :)
Söyle bakalım
Artık hayatında üzüntüler terslikler görmek istemiyorsun yeter de yeter diyorsun, bir de durur mu karanlık en büyük düşmanınn... yarasaa misali..
Saol
Olur.
Her gün temizlik yapmayı seven, her gün diş teli ile uğraşan, tatlı bir birey xd
Söyle bakalım
Doğallığa önem veren, ama biraz da uzun yazı yazmayı sevmeyen bir kız arkadaş diyelim sana kısaca...
Ahaa çok doğru dediniz 👏 beni nasıl çözdünüz
Oluur.
Denizin kızıdır, son zamanlarda sık görüyorum seni... Yeni misin bilmem ama daha çok gel sana daha iyi analizler yapacğaım ileride şimdilik gelecek vaadeden futbolcu diyelim sana dsf
Hadi bana analizzz yap 🥺
Profilin zaten açık buna ne analizi yapabilirim gizli olsaydın :D
Gizliyim 🥺
Olur söyle
Mutluluğu arayan, arayışta olan... Sitede de hitinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Çok kişiyi takip etmeyen ama takipçi sayısı 4'ten üçe düşen kız diyebilir miyiz? :D Dün 4 tü herhalde
Pek dikkatliyiz 😄
Profilime gelen insanları önemserim :) Biraz oralarda dalgalanma olmuş... Hatta yeni biri de eklenmiş yani xd
Evet önemsiyorsun belli 😄
Soyle
Muhafazakar bir birey desek yeterli olur :D
Bak bu doğru
Bazı değerler muhafaza edilmeli ki
Kaybolmasinlar...
dinliyorum
Bakım benim için bir hobidir bakım yapmaktan çok keyif alırım diyen, 2 yaş farkı da önemli değil iddiasını savunan yaklaşık bir yıldır sitede olan hanım kız.
😍😍bu harikaydı teşekkürler
Soyle
Profil fotoğrafına baktığımızda bizleri şaşırtan, kadın ve erkeğin kanka olamayacağını düşünen, tek seferde 50 tane de şınav çekerim diye birey :D
Söyle.
Araba hastası desem iki kelimeyle yeterli olur :)
Evet. Küçüklüğümden beridir araba hastasıyım.
Söyle bakalım.
Canı istediği zaman koşmayı bırakan kendini tatlı ile ödüllendiren insan evladı xddd
Ahahah tatlı nerden cıktı yahu bıraktkm tatlıyı :)) ama spora devamke 😉
Olur
Evleneceğim diye bizi kandıran kız diyelim buna biz :D
:)) dogru
Buyur söyle
renkli bir kişiliksin ama insanlara karşı ilk başta soğuk geliyorsun tanıdıklarına karşı sıcaksındır belğkide..
Çok renkli değilimdir genelde ama iyi tahmindi 😂
Söyle
İnsanlığa karşı artık yorgun, her insanın çıkarcı olduğunu anlamış, müzikten de vazgeçemeyen kadın...
Yalnız o kadın ben değilim : )) hiç yorgun hissetmiyorum aksine insanların hep iyi bi tarafı olduğuna inanırım. En azından ben nasıl gidersem onlara, öyle gelirler bana. Bilirim. Ama müzik : )) evet o benim
Dökül bakalım:)
Son zamanlarda mutlu olmayı tercih etmiş, kişiye alınacak bir masaj randevusunun en iyi hediye olacğaını düşünen, hayatına arkadaşları dahil kimsenin karışmasını istemeyen kızdır xd
Kopyala yapıştır olmuş ama bu oldu mu şimdi:)
Profiline bakıp gördüğüm şeyleri yazıdm diğer türlü nasıl yazarım stalk yapıyorum zateen :)
Yorumlardan yola çıkarak kişiliğimle ilgili yorum beklemiştim ben, yanlış anlamışım demek ki🤷🏼♀️
Evet yanlış anlaşılmışız :(
No problem
Budha mı gelecekti başımıza? :D
Geldi valla:)
Söyle bro
Kral yakışıklı adamsın, sana ne söylesek az gelir.
Buyrunuzlar 🙄
Enerjik, hayatının aşkını bulmuş, kendini çok seven bir birey. Dahası ne denir :D
Oh daha ne😂