Kişilik & Karakter Hakkınızda bir şeyler diyeyim mi sizler için? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sizler ile ilgili olabilir herhangi bir konuda olabilir :D#prensder Güncellemeler+1 yıl 😂 Hakkınızda bir şeyler diyeyim mi sizler için? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Söyleyebilirsin 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Takılıyorsun öyle. :D u Barış_LonelyForever +1 yıl Aynen :D PrensHazretleri +1 yıl :D
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hayranım olduğunu biliyorum onun dışında bilmediğim bişiler söyle 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Tersi olmasin 😂😅 Yorumla
EjderyamNerde Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Lütfen iyi şeyler der misin? Duymaya çok ihtiyacım var da 1 9 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ejderhani mi ariyosun pembeli :)) Yorumla EjderyamNerde +1 yıl Aslında KS sektörüne lahmacun yiyecek arkadaş bulma umuduyla girmiştim bulamadım ejderya avcısı oldum. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Var mı lahmacun :D Yorumla EjderyamNerde +1 yıl Ahmet amcanın fırınında var Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yiyelim mi. :D Yorumla EjderyamNerde +1 yıl Bir oturuşta kaç tane yiyebiliyon Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Duruma göre değişir ama 3 4 de olabilir :)) Yorumla EjderyamNerde +1 yıl 5 tane yiyebilirsen yiyebilirim Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olur yiyelim :D Yorumla
QUADRATURA Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Söyleyin bakalım. 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne ara fenomen oldun kız xbdc Yorumla QUADRATURA +1 yıl Prens bu olmadı. 🙄 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye fgf Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl meraklandim bak simdj 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sana hos olmayan şeyler yapıyolar :)) Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl ne gibi QKDJXJ Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bu bana yapılır mı demişsin ya hani :D Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl hiaa evet Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Oradan şey yap işte 😂 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kendimi başka gözlerden dinlemeyi severim 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Önceden hesabın var mıydı chf
_Aşmayy Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzel şeyler de öv beni kdndn 1 4 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Seni yeni gördüm ama bazı yorumların yerinde diyebilirim dhdf _Aşmayy +1 yıl Mikemmel yorumlarım ben 😑 PrensHazretleri +1 yıl Beni yorumla madem 😅 _Aşmayy +1 yıl Görüşlerim iyi demek istedim 😂
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. De hadi de 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Beni görünce hoş olursun cncb Yorumla
Aydabrkn Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 749 cevap paylaştı. De senee 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne yaptığın belli değil bazen 😂 Yorumla Aydabrkn +1 yıl Her zaman 🤫😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız djfhv Yorumla
YalvarBarışalımp Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl de bahüm 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen beni cekemiyosun :D Yorumla
Sorubükücü55 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl Söyle bakalim 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Soruları büktüğün söyleniyor :D Yorumla Sorubükücü55 +1 yıl Çok ilginç 😯😄 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂 😂 Yorumla
Aşkın50tonuğ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl De hadi 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Beni incelemeyi seviyosun :D Yorumla
KızgınDolunay Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl De bakalım 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kızgın olmamaya çalışıyor gibisin nickinin aksine gibi :D Yorumla KızgınDolunay +1 yıl Yok ya sinirli bir yapım yok zaten😊 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Dlyosun :)) Yorumla KızgınDolunay +1 yıl Diyorum kdkdk Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Fjfhf Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Tamam 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Çiçeksin desem çok şey olur degil mi dhfb Yorumla
nicckyok Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl De bakıyım 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nickin var fhfg Yorumla nicckyok +1 yıl Bu bilgi için teşekkürler Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Işine yaradı mı :D Yorumla nicckyok +1 yıl Çookk Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız fjfj Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 818 cevap paylaştı. Olur diyebilirsin 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Adın Tuğba mi :D Yorumla tuXba +1 yıl Hayir degil Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Tuba mi :F Yorumla tuXba +1 yıl Masallah hocam😁👏👏👏 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız tuba :D Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 920 cevap paylaştı. Olur 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Çok mu sıcak bastı fhdf Yorumla Greyx +1 yıl Evet vücudum hep sıcaktır😄 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bak ya dhfhfh Yorumla
Trolcocuuk Takip Et Xper 5 Yaş: 74 +1 yıl Ettt 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nickin gibi isen sana bir şeyler diyorlardır :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl farklı bişey de 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bana karşı hoşsun farklı olarak da değişik şeyler yaşamak istiyor gibisin :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne koni bakımından:) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Genel diyorum işte canım :) ( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :)) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Söyleyebilirsin
Takılıyorsun öyle. :D
Aynen :D
:D
Hayranım olduğunu biliyorum onun dışında bilmediğim bişiler söyle
Tersi olmasin 😂😅
Lütfen iyi şeyler der misin? Duymaya çok ihtiyacım var da
Ejderhani mi ariyosun pembeli :))
Aslında KS sektörüne lahmacun yiyecek arkadaş bulma umuduyla girmiştim bulamadım ejderya avcısı oldum.
Var mı lahmacun :D
Ahmet amcanın fırınında var
Yiyelim mi. :D
Bir oturuşta kaç tane yiyebiliyon
Duruma göre değişir ama 3 4 de olabilir :))
5 tane yiyebilirsen yiyebilirim
Olur yiyelim :D
Söyleyin bakalım.
Ne ara fenomen oldun kız xbdc
Prens bu olmadı. 🙄
Niye fgf
meraklandim bak simdj
Sana hos olmayan şeyler yapıyolar :))
ne gibi QKDJXJ
Bu bana yapılır mı demişsin ya hani :D
hiaa evet
Oradan şey yap işte 😂