Diğer Neden naparsam yapiyim halim yok? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Her gün böyleyim. Enerjim yok. Zor yaşıyorum :(15 20 yaşlarımı çok özledim niye böyleyim ben? Güncellemeler+1 yıl Hepinize çok teşekkür ederim 💞💖💕 Neden naparsam yapiyim halim yok? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
World7 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kac yasindasin bilmiyorum ama burdaki yasin dogruysa 30 35 de bugünlerinide arıcaksın her gecen yıl dahada zorlasıyo bana da söylerlerdi inanmazdim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaşım 28. Ohoo ben öldüm o zaman Yorumla World7 +1 yıl Yok ölmüyoruz merak etme belkide güçleniyoruz farkına varmadan Yorumla
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Enerjin vardır ama seni harekete geçiren aktivite yoktur bence... 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir bak bu :) Yorumla Yedinciboyut +1 yıl Bence senin çevresel değişikliğe ihtiyacın var sıkışmışsın takılı kalmışsın bir yerlere... Yorumla Soran +1 yıl E pes bu kadar doğru olur. Medyum musun nesin:) :) Yorumla Yedinciboyut +1 yıl Bunu bilmek için medyum olmaya gerek yok artık bir çok insanın yaşam biçimi bu şekilde:) Yorumla Soran +1 yıl O da doğru :/ Yorumla
abduş6134 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl aynı dert bende de var iyice bıktım artık resmen ölümü bekler olduk 0 0 Yorumla
Rıdvangktrk Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Hayattan zevk almıyorsun demek ki ya da seni çok üzdülerse ondan olabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet çok üzdüler :( evett zevk almıyorum off Yorumla Rıdvangktrk +1 yıl Ondan o zaman seni kafayı toparlaman lazım imkanın varsa git tatile kapat telefonu gönlünce gez Yorumla
Cramm Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sana tekrar eski enerjini kazandıracak birini bul 1 0 Yorumla
Kenankomutan_03 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Bende bazı günler aynısıyım ya yalnız değilsin 😊 0 0 Yorumla
yalnızkişi34 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Vitamin iç 0 1 Yorumla yalnızkişi34 +1 yıl Hasta filanmısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kac yasindasin bilmiyorum ama burdaki yasin dogruysa 30 35 de bugünlerinide arıcaksın her gecen yıl dahada zorlasıyo bana da söylerlerdi inanmazdim
Yaşım 28. Ohoo ben öldüm o zaman
Yok ölmüyoruz merak etme belkide güçleniyoruz farkına varmadan
Enerjin vardır ama seni harekete geçiren aktivite yoktur bence...
Olabilir bak bu :)
Bence senin çevresel değişikliğe ihtiyacın var sıkışmışsın takılı kalmışsın bir yerlere...
E pes bu kadar doğru olur. Medyum musun nesin:) :)
Bunu bilmek için medyum olmaya gerek yok artık bir çok insanın yaşam biçimi bu şekilde:)
O da doğru :/
aynı dert bende de var iyice bıktım artık resmen ölümü bekler olduk
Hayattan zevk almıyorsun demek ki ya da seni çok üzdülerse ondan olabilir
Evet çok üzdüler :( evett zevk almıyorum off
Ondan o zaman seni kafayı toparlaman lazım imkanın varsa git tatile kapat telefonu gönlünce gez
Sana tekrar eski enerjini kazandıracak birini bul
Bende bazı günler aynısıyım ya yalnız değilsin 😊
Enerjin modun dusuk sanirimmm
kan tahlili yaptır vitaminlerine baktır.
Vitamin iç
Hasta filanmısın