Arkadaslar en son konustugum kizla bir turlu ayrilamiyorum, cok buyuk bir tartismaya girdik hakli olan o asiri derece de sogumus hemde inanilmaz ama ben kopamiyorum
Ceyhan sanmam ben babamdan azar isitmedim sen nasil bagirirsin dedi ama sunu da aklimin bir kosesine yazdim. İzin konusunda bile senden izin almam ben boyle gordum dedi
Gelin beni kandırın demişsin onlar da yapmış. Kızlarla konuşma bir sanat işi burası net bir konu. Bu sanatı herkes ayrı icra eder. Ancak kız için kendini paralarsan, fedakarlığı bol yapar ilgiye de boğarsan mabadına tekmeyi basarlar. Önce kendine olan saygını koruman lazım. İşin zevki lezzeti burada yatıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Takıntıdandır
Kendi haline bırak. Üstüne gidersen daha çok soğur
asıl üstüne gitmezse daha çok soğur kızı sıkması gerek
Sogudu zaten kendi haline birakmak care degil bir kere bagirdim sadece o konumda hakli olan bendim fakat ondan sonra toparlanamadi
@Mehmnetbeyyy bu nası Bi kafa Allah ını seversen. Zorla güzellik olmaz. Kız darılmıştır belki biraz zaman geçsin konuşmak isterse yazar
Ceyhan sanmam ben babamdan azar isitmedim sen nasil bagirirsin dedi ama sunu da aklimin bir kosesine yazdim. İzin konusunda bile senden izin almam ben boyle gordum dedi
valla benım dusuncelerım boyle bır kızı ne kadar salarsan o kadar senden uzaklaşır.
Uzaklassin ama sonrasinda gelipte ne yapiyorsun derse
canocan peki tamam deme kıza erkek olan benım senın sozun geçemez de kıza
Eh sende ne bağırıyon kıza. Barışırsa dikkat edersin. Barışmazsa da yapacak bişe yok. Kızları darlamayın
Anasini aglatiyordum ben onun
Aferinnn👏👏 otur ağla şimdi. Şuraya güzel bir söz bırakim. Sonradan gören insanla sonradan gelen akıldan fayda yokk
sorun anlaşamıyoruz olabilirsiniz
sen onunla anlaşamıyorsan ne kadar üstüne gitsen de fayda etmez
ceyhan0101 kendi haline bırak diyen kızlar hiçbir şey bilmiyorlar. ortada sorun var çözmeden olur mu ya
@Mehmnetbeyyy ben erkek miyim arkadaşım. Haz etmiyorum sinirliyken konuşmaya çalışandan
işte asıl sorunu çözen de o zaten sinirlenmeden sorun da çözülmez. bunlar normal şeyler
@Mehmnetbeyyy işte sinirliyken kendi halime bıraksın ki bn de sakince düşünebilim.
bende bı kızın ustune cok gıttım. cünkü ya olsun ya da bitsin kafasındaydım
ne olursa olsun umrumda degıl kararını ver bana dedım
istersen mesaj kutusunu aç konuşalım ceyhan0101
@Mehmnetbeyyy takip ettim seni
tamam. profilde sorduğum soruları yanlış anlama ben biriyle ilgili sormuştum. onu da unuttum gitti
olmaz konuşmak istiyorsan mesaj kutunu aç. sen bılırsın
@Mehmnetbeyyy byy
sen bılırsın
tamam acayım
at istek kabul edeyım
Yeni insanlar tanımaya başla gerisi gelir
Soyle birsey var. Olmuyor abi
Ne kadar denedin ne kadar bunda kararlı kaldın bunlar önemli
Yirttim kendimi guler yuz gosterdim sirtimdan vurdular onlara can oldum kandirdilar
Gelin beni kandırın demişsin onlar da yapmış. Kızlarla konuşma bir sanat işi burası net bir konu. Bu sanatı herkes ayrı icra eder. Ancak kız için kendini paralarsan, fedakarlığı bol yapar ilgiye de boğarsan mabadına tekmeyi basarlar. Önce kendine olan saygını koruman lazım. İşin zevki lezzeti burada yatıyor
Şu an hic kimseyle konusmuyorum bile 6 senedir tekim
6 sene mi? Durum sandığımdan daha vahim
neyin oluyordu kız
Kiz arkadasim
üstüne git bro salma
düzeltmeye çalış ama düzelmezse yapacagın bırsey yok belkı uyuşmuyor
Aileme uygun degil ama cok sevdim hangi konudan uygun degil o kiz cok uzerdi bizi ben onun uzerine cok gittim
anlaşamıyorsun demek ondandır sorunlar