AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
155Cevap
Hepsini görmüş biri olarak hepsi diyorum hepsinin tadı yeri ayrı benim için
En özeli hangisiydi? Bende hepsiyle oynadim :))
atari :D
Helalsin en sevdigin oyun? :)
Mario contra dolu var :D
Helaaaaaaall :)))
Gel birlikte oynayak eski günleri yaad ederiz :D
Ayy çok güzel olurdu valla bir siteyi organize etsek ne manyak lur :))
Bedava oynamam ama ona göre :D iddasına oynayacaz ya yemek ya kaybeden öder parasını
Meybuzuna batak cevirek var misin? Ahah
:DD varım da ben batak oynamayı bilmiyorum ki
Yokdaha neler okey atalim olmadi tavla olmadi kiz kaciran yakip kacalim ahah
Vallahi bilmiyorum öyle oyunları :D
Büyük kayip ickim sigaram uyusturucum yok ama cok pis kumar oynarim :D
Eh o da hepsine bedel :D zati
Aaa hepsi bide bilyalarımda vardı :) Ipteatlardım çok
Ooooy oyy özledim bee :))
Barbielerim vardı saçlarını kesiyordum :) Haha
Hah bende örgü ormeyi ogrenip onlara kiyafet oruyordum minicik eklerimle ahah
Futbolcu kartlari tasolar barbie yok ama arabalarim vardi :)
O mini arabalardan bende koleksiyon vardi resmen ya ne severdim onlariii :))
plastik kendimiz birleştirrirdik :))
Aa bende bolca demir vardi /))
demir almazdık oahalıydı bakkal-da plastik vardı :)
Ben çökerdim ya fatih vardi benim dostum en iyi arkadasimdi gerci şu an ne yapar ne eder bilmiyorum :)) onda bir doluydu dehsetti takas yapardik onla ahah
biz onlarla idare ederdik durumuz anca ona yeterdi :)
Benimde öyle büyük bir durumum yoktu annem calisiyordu babm yoktu dayimlar teyzemler kalabalik bir aileyiz onlar saolsun :))
bizde kimse yoktu bir babamın maaşı bizde tahtalardan araba yapardık gazoz kapaklı tekerler
Hayal gücü her seydir. Olmasi gereken en güzel cocukluk seninkisi olmus biz kuru tahtanin altina krem surup yazin yokustan kayardik :)
köyde teyze oglunun tahtadan arabası vardı üstüne oturup yokustan aşagı giderdik
evet cok güzel gecirdim sayılır arkadaslarım coktu hergün mahalle macı yazın sıcagında kac kere oynardık akşamda saklambac ya da gider zil basar sigorta attırırdık misket oynardık herseyi oynardık teknolojisiz hayat süperdi
Aa o zile basmayi bizde cok yapardik aly kat camlarini tiklatip saklanir biri cikincada bagirip kacardik ahaha kuru tahtaya krem sürer yazin yokus asagi kayardikk :))
Sizde farkli seyler yapmisiniz
:)))))
Sevmedigimiz cirkefleri hep ebe yapardik :))
Haaa aynen bide ortak olunurdu karsi taraf kiskirtilirdi adeta camlak cömlek patladi :))
Karanlikta karsisinda yurur bagiriridik gelemezdi :)
Hahha olmadi silahlar cekilirdi topuguna sıkar dans ettirirdik ahah
Ayy ozledim ya gel senle seksek oyniyam :)
Benle seksek oynama nan bende tebesir var hadi ciaelim ama 9 da olsun :)
9 da derken unuttum biraz o oyunu :D
Hepsi+yugi oh kartlari+yakar yop+saklambaç+kör ebe+simit :)))
Hepsi hepsi hepsi hatta sicak soguk vardı cesaret amacli karanlik apartmanlara girip saklanilirdi eskiden sensörlü lamba ne arar basip yakiyordun merdivenlerden kac kez dustük allah bilir eheh
5tas, çelik çomak, mahalle arasında futbol, bisikletler felan :) saymakla bitmez çocukluk eğlenceleri.
Annem öğretmendi öğrencilerin tasolarını beybladelerini falan hep toplayıp bana getirirdi ya ne güzel günlerdi :D
Aaaaaa o senin annen miydi tasolarimi versin söyle +! :P
Boncuklu tabancalar 2 mahalle arasnda saatlerce counter oynardk cocukluk iste eve bazen yuzumuz morlklar icinde giderdk k*dumn boncklari yuzunden :)
Haha onu bende cok yapardim topuklara sıkarak kucuk çocuk larimdans ettirirdim ahah
Ahahhahaha ulan ya :D Akşam akşam iyi güldm ya sağol :))
Hahah dimi ya cok özledim valla
askere giderken sahibinden. com sitesinden sattığım ve şu anda çok pişman olduğum pokemon tasolarım :( koleksiyonum :(
Sattij mi ciddi olamazsin aniydi be onlar... ne kadar sattin kanki?
ya nasılsa askere gidiyorum diye 180 tl mi neydi. bide digimon koleksiyonum vardı. onlarıda 50 tl :S
l*n yazik ya 230 lira bisey :))
o an para lazımdı galiba ama ya. ah ah nasıl sattım onu been :D
Aynen ya valla 2 gün garsonluk yapsan bahsisler ile daha fazla kazanirdin :/
zaten çalışıyodum o ara :)
Hepsinden karışık var. Tasolar boncuklu tabancalar da vardı barbie ve mutfak eşyalarıda, körebe saklambaç da vardı mario oyunları da :D
Boncuklari hala saklarim ben bahcelerden toplardik mermileri :)) camurlu camurlu kosar yikar tabancanin sarjoru doldururduk :))
Futbolcu kartları ve tasolar bunların yanında bide sigara paketlerini biriktirirdik kibrit kutuları falan ne günlerdi be oyun olarakta en çok kuduz diye bir oyunumuz vardı onu oynardık
Ben sanki hatırlıyorum bu kuduz oyununu yaa :))
Sporcu kartları tabikii😀 içinden çıkan sakızdan zehirlenmiştim bir kere ama hiç vazgeçmedim😂
Yuh sakizdan zehirleneni ilk defa duyuyorum :D
Boyalı falan oluyor ya :D
Cipslerden cıkan dovmeler kolumuza yapistirirdik 1 kere yikar gecerdi
O senin kolunmus ben 1 2 hafta rahat tutuyordum kese vurmayacaksin topuk tasi surmeyeceksin :)) benim boynuma kadar ayaklarimda dahil ful doldurmustum :D
Seninkide komedymis :) evde annen dovmedi mi
Barbie bebekleri , mutfak esyalari..
camurdan pastalar yapardik :-)
Camurdan insaat yapıyordum ben yaa :D
Sizin iyiymis :-)
Bende hepsini hatırlıyorum dövme ve futbolcu kartları favorim ama:)
Benimde dovme ve taso ve yanici her sey aha
Ben makyaj malzemesi ve ciceklerle oynardm yalniz bir cocuklugum oldu
Üzüldüm :(
sen aslında erkek doğacakmışsında son anda direkten dönmüşsün :D bilye de oynar mıydın panpa? :D
Haha kanka o eskidendi ben 15 yasina kadar futbol basket falan takildim cok pis aylik oynardim ahaha
haha :D bir serenay aktaş gördüm sanki :D
Haha aktas deme bana mahallenin yarisi aktas nan yok bole bisey :D biz amuda kalkip topa vurunca rovesata cektigimizi sanirdik
Değişik bir şeysin belli belli :D
Haha kötü mü be sizsiniz değişik :D
bak bu ablamızda senin gibi değişik diyo :) https://www.youtube.com/watch?v=Iry-dgoJbqM
Yok l*n ben öyle degilim yuh yani :D daha neler
:D haha
Barbue bebek dısında hepsinde rakip tanimam ne kazanirdim bee :)
Hahah helalsin bende barbieleri koparirdim kafalarini topraga koyar sac keserdim ahaha
Ben kafalarını sektiriodum :)
Haha ben onu balonda cok yapiyordum yaa
Çocukluğumu hayallerim süsler. Hiç bir oyun kuruduğum hayallerin % 1 kadar mutlu etmedi.
Vaaaay helalsin benimde öyleydi ama oyunlarda mutlu ederdi beni :))
Hep mutlu olman dileğiyle. ..
Sende daim kalsin hayallerimiz biaimle
tasolar, kartlar oo dövmeler , hele de sakızdan dövme çıkardı yapıştırırdık duvarlara :D
Dimi dimi su borularina falan yapistirirdik biz hala duruyo valla heyt bre :))
o günlere dönebilsek keşke ya öyle bir şey olsa :D
Off vallahi bu özlem duygusu benim agzima edecek bu siralar hayirlisi ne bu ya her sey gidiyor zaman gidiyor cocukluk gidiyor sevdikleri gidiyor eee demekki baki olan ruh ve Allah :)
en çok ben bisiklet sürmeyi özledim ya :D 6 sene oldu sürmeyeli
Ben daha 1 ay önce sordum ve kizlarin bisiklete binmesi garip kaciyor hoduk hoduk bakiyorlwr bende taktim kulakligimi sarkilar söyleye söyleye gectim nerkesin yanindan umrumda olmaz :)) cok ozlemisim gittim yaptirdim 2 kere binebildim ankaraya geldim :(
bende gidip bisiklet alsam mı diyorum ya :D ama nereye koyacam binada oturunca olmuyor :D
Bizde binada oturuyoruz 3 kat indirip cikartiyordum her gün :) gerci 2 gun binebildim sadece eheh ben 8 bisiklet caldirdim sonuncusu bu iste 6 senedir duruyor oda binemedigim icindi ahah
yuh 8 bisiklet mi :D benim ilk bisikletimi atmıştık yeni aldığım için 2. cisi de paslandı yağmuru yedi falan balkonda attık sonra da almadım :D bizim kat 4 yönetici kızıyor bide :D
Biz eskiden çok eskiden gazoz kapaklarını düzleştirir aynı renkte olanlarını pişti yapardık. ah ahhh
Bende sakiz kaplarini yapardim o sekilde saklardim eheh
taso futbol kartı pokemon kartları hepsı hala muhafaza halınde duruyo :)
Ciddi olamazsin ohaaaa bende istiyorum ama yaaaa :((
satayım :)
Vay üc kagitci vay satayim diyor ya ahah
ticaret bu demek işte :) birinin talep ettiğini senin arz etmen :) talep arz ilişkisi ;)
Vaay bana yeni bir sey ögretti sen teşekkür ederim ahah :)
o tasolarla az oynamadım barbie bebeklerim de vardı cipsten çıkan dövmeler falan güzeldi ya :)
Harikaydi aynen yaaaa hele o dövmeler beni benden alirsi hala kollarimi boyarim cd kalemiyle dovme yaparim gercegine müsade olmadigi icin ehheh
ahahaha bizimkilerde karşı ama küçükken cipsten çıkanları sol koluma yapıştırırdım suyla olurdu zaten öyle bişeydi daha özgürmüşüz bak o zaman :)
Ahahha baya güldüm yahu var ol /)) ben bir gun kolumdan boynuma her yerimi dovmeyle kaplamistim teyzemler bir gördü manyaaaak bu ne haaal falan bir bagiriyorlar ahhah
ahahahaha çok güzel desenleri vardı ama babam da kanserojen madde diye yıkıyordu kolumu çok eğlenceli ya :D:D
Haha ben hala boyuyom kollarimi yaa ahah hele keselerdin ya çıksın diye ne aci verirdi o :D
ahahaha hiç sorma kızarırdı kolum bizimkiler ağlasam bile hala silmeye çalışırlardı :D:D
Hahah hele biri aglamaya baslayinca annesine soyleyecek korkusundan kulu köpeği olunurdu onu güldürmek icin aa bak bisey yok falan sebekliklerle dolanirdik guluncede bir tane daha sıkıp kacardik ahahah
ahahahahaha aynı beni anlattın aynı ya ne uğraşırdım onu güldürmek için gülsün diye dua ederdim :D:D:D
Hahah ya biz ne güzel cocukluk yasadik beee :D
Bizden sonrakiler bunları bilemicek yasayamıcak :D:D
Bu cok aci :/
Beyblade oynardk biz de bir arkadasnki cok havalydi hep ondan istemstm :D
Hahah biz demir takardik araya cift demir daha güçlü noluyordu bir cekerdim kibilcim cikardi duvarda vay beee ne günler :))
Barbie bebekler ve Mutfak eşyaları hariç hepsi knka :D
Niye kanka hic safinaz bebeklerlede mi oynamadin yaaa ehe
bir an sorunun hepsini okumadan hakkında karar vericektım :) bebekler ve mutfak eşyaları sanıyo insna bakınca @gokhan389 :)
yok knka oynamadım :D
@cikolataperisi sorununmu cevabınmı kız S:
Vay ezik vaybahah
cevabı diyorum canm ya tam okumasam yani:D @gokhan389
Taso tv corabimaa doldurmustumm okadr cok vardi yane :)
Haha bende corapla gezdirirdim eheh
Ama coktu elime sigmiyodu kanepee vardi onun arkasinda gizli bolme gibi bişey vardi hep saklardimm en sewdim pkemonda balbazar :) :)
Ayy bende saymendiri cok atesli bulurdum ahahah balbazar cok salakti ama cok sempatikti eheheh bende koltugun altindaki bosluga doldururdum oyuncaklarimi
Cok ateşli bulurdun demek :) :) iyimiş yaş kac senin?
19 dalgasina ha o aman :D
95 doğumlu he vay be :)
96 dogumlu ahah
Hepsi diyorum ben. Tabi barbie bebekler biraz daha çoğunluktaydı ama neyse ,)
Ehehe bendede hepsi en cok hangisini severdin?
Su tabancalarını tabisi :D az savaş yapmadık :D
Boncuk mermi koleksiyonum var hala duruyor :D kipkirmizi olurdu her yerim ya aykalarina sikardik cocuklarin dans ettirirdik aha
Ulan doktorculuk oynardım kızlarla be. Simdi oynamıyolar anasını satıyım
Hahahah manyak :D
Ama doğru bu
Çatapat tasla vururdum yuzume gozume sicrarda bide kahvehanenin icine torpil atmistim herkez disari kacti allah allah allah allah hehehe
Hahahaah yuh dengesiz sonuncusunu ben yapsam cok kotu olurdu herhalde ahah ben taksici dolmuscu kizdiri kacardim ahah
Nasil kizdirirdin dolmuscuyu
Arkadas yolun karsisina gecerdi bende diger kaldirima sonra yerde ip varmis gibi dolmus gelirken ceker gibi ayapardik ipi dolmuşcu duruncada kacardik ahah
Hahdahahaha
tabiki barbieler bide benim cocuklumda didl mauslar vardi onlarinda hayraniydim
Hey Gidi Günler. Patlayan Şekerler. Pokemon Tasoları. Beyblade. Futbolcu Kartları.
Dimi dimi ozledim yaaa :))
Leblebi Tozu, Tasolar, Beyblade, Galactic Football, Bay Çizgi, Saklambaçlar, ZBK'lar VS ♥
Aaa bay cizgi hic yabanci gelmiyor ama hatırlayamadım bir cogunu :D
Kimileri Günlük Hayatta Yaptığımız Uygulamalı Aktiviteler. Kimileri Tv Karşısında Beynimizi Sulandırdığımız Tembelliklerdi işte ya :)
:))) güzeldi her sey
Dimi Yaaaaa :)
ben daha cok siddet içerikli seyler seviyordum torpil cıtırpıtır boncuklu tabanca vs :D
Onlari bende cok kullanirdimda bayramdan bayrama gelirdi hatta sattigimizda olurdu arkadas kutu kutu getirmişti satmistik :D deli dehset patlatirdik kiz kaciranlar mantar silahlar oyshhh :))
cok eglenceli şu an bile yapabilirim :D
Daha gecen bayram aldim ve danimarkadan kuzenlerim gelmisti cok az türkçe biliyorlar onlari disari cagirdim come come diyorum baskada bisey diyemiyorum eheh disari bir geldiler torpilleri bir patlattim ciglik ata ata eve kactilar ahaha
Cılgınsın sen :D
Tv kartlı pokemon tasosu (yanar donerlı) ve buyuk boy pokemon tasasona sapıtıyodum
Aaaa evet evet yanar döner de vardi di i yaaa ohoho bende büyük taso manyagiydim küçükler de baya vardi :D
Pokemon tasoları kimse oynamazdı benimle çünkü yeniliyorlardı hep ne günlerdi be.
Haha bendensin yaa zaten yenilenler hep bilye falan yazmis buraya ahah
Pokemon taso futbol kartları 8 taş mahalle maçları saklambaç
Ohaaaa bendensinnn :))
Çok güzel bir çocukluk geçirdik biz :))
Ayne şükürler olsun valla
Aynen öyle
pokemon ve digimon tasoları :D bide futbolcu kartlarııı :D
Ya isimlerini ansil hatirliyorsunuz helal olsun vallahi eheh siz soyledikce hatirliyorum gorselleri gözümde ama isimleri hatirlayamiyorum :))
ooo digimon tasolarımı çalmışlardı ya onların köşeleri katlanıyordu seri yapıyordum hep :D takao vardı saçları şekilli şukullu :D
takao baybladeciymiş karıştırdık :D
Haaaa hatirladim hatirladimm ayyyy superdi onlar cizik olanlar vardi kenarlari birbine takardin tasolari :))
aynen aynen ne günlerdi be şimdi eşşek kadar olduk :D
Essek yanimizda adam kalir ahah
kendi adına konuş :P
Aaaaaa ben hatunum sen yandin ahahah
Hatunmus peh :D
Sensin peh :( kalbimi kirdin pismis kelle celik ayna :((
nasıl alırım gönlünüzü
Sol arkadaki sezlongu bana yolla kanx :D
sezlongu mu üstündekini mi :D
Hadi gel gel :))
nereye gelim be :)
Yaşadığım sokaktan başka hiçbirşeyi geri istemiyorum o kadar
Ben hala o sokaktayim ama eskisi gibi değil
yani?
Özlüyor insan artik sadece japon kale oynaniyor gerci hala dolu sokak cocuklarla ama bizim zamaimizdaki gibi değil ve yikilacak buralar gökdelen dikecekler 4 katli binalar gidecek 15 katli binalar gelecek boh var :/
Pokemon-Digimon ve Megaman tasoları vardı set yapmıştım çocukken ama hepsini kaybettim :(
Ayy ayy bendede vardi ya hele büyük tasolar ne icim giderdi :( kac tane vardi hatirliyor musun?
Pek hatırlamıyorum ama lastikle birleştirmiştim :P benim tahta kutum vardı böyle her şey hatıra olsun diye koyardım ama bir gün taşınırken eşyalarımızı alan kamyon kaza yapmış her şey mahvolmuş kutuyu da bulamadım zaten :(
Offf geçmiş olsun umarim kimseye bisey olmamistir. Anilar yeter onlar olmasaydi o zaman yanardik iste :))
Aglayan bebekler, lak lak, hulahop.
Bunlari koymamissin :)
Aaa safinaz bebklerde var ama :)) bide su bacakta cevirilen bir top vardi o neydi :D
Pranga gibi olan. Ama adini hatırlayamadım :)
Evet ya bende hatirlayamadim gecen bir kizda gördüm cok ozlemisim yaaa :))
:))
Ben misket oynardım, ya da merveyle logo yap boz oynardım, çok sıkıcıydı büyüdümde rahatladım
Ahaha manyak ya bende cok güzel bina yapardim legolarla
Valla aynen ne oynardim tasolarla ve en çojta kartlarla :) erkekler dizilirdi üterdim alirdim ellerundeki kartlariii :):)
Hahahha ya varya yalniz olmadigima sevnyrm bir ben oynardm erkeklerle ahah
:):)
Aynen bndr 96liyim ve hepsini hatirliyotum bidr misketle cukur oynardikk.. cok özledim hayatimn en mutlu zamnlariydi
Aynen benimde hayatimin en mutlu zamanlariydi sonra büyüdüm :(( misket benncok oynamadim mahallede yaygin degildi evde vardi benim
Bizim buralarda hic onlar yoktu yurt dışında yaşamanın kötü yanı. . tek hatirladgm her gün baska birimizin villasina gider havuzda yüzerdk
Haha zengin cocugunolmak bazen kötü olabiliyor :))
Olsun simdi altimizda son model araba ile geziyoruz mutluyuz en önemlisi :)
Valla hic gözüm olmadi ben woswos istiyorum mutlu olun yeter daha önemlisi mi var :))
Bizim burada arabalar ucuz tabi yine mesela 200 bin $ aldm arabayi tr de 400 bin $ :D sende alrsn inş. Bro
Hahah ulen varya su sitede olmasa işsizler nerede gezecek ahah
futbolcu kartlari vardi eve gelip anne bak bissürü üttüm derdimm :)))
Hahah bende saklardim ananem teyzem atardi çünkü :D
Digimon tasoları ve beyblade ler efsanedir benim için ;)
Ya isimlerini hatirlayanlara inanamiyorum valla helal olsun :D benim icinde efsaneydi hepsini bilirim :))
Hala digimon izlerim yeni sezonlari bile var :)
De get nerde var ben niye hatırlamıyorum :///
Bilmemek mutluluktur bosver (*˘︶˘*)
Futbolcu kartları, Pokemon Tasoları , Atari oyunlar falan filan.
İnter minan :D
^ ^
Tasola zaten o zamanlar efsaneydi Beyblade vardı sonra maç yapardık hep vay be :D
Eheh dimi dimi hele o beyblade ile duvarda kıvılcım cikarma cabalarimiz vardi bizim :)))
Haha aynen benim bir cipsten orjinal çıkmıştı parçaları falan bütün hepsini parçalıyodu cidden ya Kai'nin kiydi :D
Cipsten beyblade cikiyomuydu nan ben niye hatirlamiyom ahah hep parayla aldim nan ben ahah
Bana çıkmıştı bir ara orjinal parçalar hemde dandik de değildi şans işte sana denk gelmemş demek :D
Aynen benim bohluguma resmen :D
Taso , dövme., kart benim bebeğim azdı ya hatta yoktu :))
Safinaz bebk var miydi boyum kadar vardi benim erkekti sevgilim saniyodum onu ahahh
Hahahah benim yoktu :/
Benim vardi ve asiktim her gun öperdim onu öyle uyurdum ahah cocukluk iste ahaha sarilirdim sıkı sıkı :))
Aa benim ayıcığım vardı unuttum bak onu :) Oturup herşeyimi ona anlatırdım :)
Hahah ya ne guzelmisiz bizlerrr :))
:) :)
hey gidi tasolarımmmmm annem en son atmıştı ne üzülmüştüm
o milleti kökmek kadar zevkli bir şey yoktu o zamanlara dönmek isterdim
Senin nasıl çocukluğun olmuş öyle erkeklerin oynadığı oyunları oynuyorsun :))
Mahallede 10 11 erkek 2 kiz idik arkadasimda mahalledeki herkesle çıkan biri idi o yüzden benim cok kankam oldu :D sürekli onlar ile olunca malum :)
Hm maşallah :) yalnız erkek ile kız kanka olmaz:)
yakar top çok oynardık tv fazla ızlemıyordum hep dısarda sımdı tam tersı oldu nedense..
Bende bir ara ortada sicanda baya iyi olmustum :))
Polemon tasoları xd mahallede tasa koymaz hep yenerdim halen durur xd
Yaa halen duranlari tebrik ediyorum bizimkiler insafsizlar hep atmislar :((
Aramızda kalsın aradı sırada çizgi filminede bakarım ;)
Hiçbiri cocuklum futbolla geçti :)) kar kış yağmur çamur farketmez;)
Japon kale aylik mahalle maclari dehset oynardik ya sonra artistik haraket yapmaya cqlisir sektirme yarisi yapardik kaleden kaleye falan vay beee ahah
Kolum kırıldı yine oynadm:
Helalsin :))
Eyvallah:)
Bilyeler, arabalar, tasolar, lego, top ve su tabancası :D
Oyy o su tabancasini biz kendimiz yapardik yaa kova kova su tasirdik ananemden kacardim eheh
Ohooo biz neler neler yapardık bir bilsen yaşlanmışız be :D
Sorma bizde ne cesaret gosterileri bicaklaniyorduk 9 10 yasindayken ahah nasilda kacmistik ama sonra bir bieiklete 3 4 arkadas binerdik :))
biz körebe oynarken pencereden dışarı çıkar kenarındaki mermere saklanırdık :D
Haha ben eve girmistim 1 saate yakin arailar beni sonra balkondan atladim mal gibi burdayim diye bagirdim ahah
:D:D:D sende iyice abartmışsın :D
Ohoo biz öyleydik suyunu cikarirdik oyunun aha
aferin baby :D
Haha eyvallah begbeeeek :D
tamam yılışma sus :D :D :D
Aaaaaa gidiyom ben hıh - _ -
barbie bebeklerrr :) taso ve dövmeler de var tabii :)
Dövmeler olmazsa olmaz :)))
evet kanser olursun derlerdi hep kollarım dövme doluydu :)
Benim boynum bacaklarim falanda doluydu aha
boynun mu :)
Aynen ben bayilirdim athena gokhan gibiydim ahah
Adgsvg :) ben evin heryerine dovme yapistirirdim annem cok kizardi :))
Yuuuh ben onu yapsam ananem sopayla doverdi l*n beni ahah
sopa değilde terlik kullanıyodu daha çok :)
Hepsiii 😀ama tasolar ve dövmeler daha çok
Bendensin :)
Benim legolarım vardı bee hey gidi günler :D
Aynen bendede deli dehset lego vardi cok oynardim ya cok binala4nkuleler yapardim cok pis yapardim valla :D
Aynen köprü falan çok yapardım şimdi olsa şimdi bile yaparım valla :D
teletabiler :D:D:D bide tasolar çok severdim :D
Teletabi bendensin ya eheh
hepsiii + yumiyummmm :D
Aaa ama yumiyum hala var bide dikdörgen vardi içinde 5 tane çıkardı oyhh dedem isten gelirken getirridi bana :))
ben hic goremiyorum ya olsa hala yerimmm :D
Marketlerde dahi var yaa :))
Hepsi :) Düşündüm de çok şanslıymışım :))
Son nesildik biz yaa yemin ediyorum harbiden cok şanslı imisiz :))
Dövmeler, tasolar, arabalar :D
Anilar iyi ki varlar yaaa :)) helalsin bendensin
:))