Benim cevabım hepsi :)) tasonun köşesine baska tasoyla onu cevirip kazanirdim hani :D sonra duvar dibi oynardik kart koleksiyonum vardi renge gore ya da son rakama gorede oynardik sonra kapis kapis yapip izlerdim eglene eglene :)) bahcede az camurdan binalar yapip icine saclarini kestigim bebeklerimi yerlestirmedim hani :)) kolumu boynuma kadar ful cipsten cikan dövmelerle kaplayip mahallenin rekorunu tutmuslugumda var hani ehe
Cevabın nedir?
+1 yılBarbi bebekler ve onlara diktigim kiyafetler. Bir suru barbi bebegim vardi. Sarisini esmeri kumrali...
Sonracima pilli bebeklerim vardi. Dans ederlerdi yururlerdi. abim bozardi bebeklerimi bende aglardim.
Korku filmi seyrederdik 4 kardes. Kimse tuvalete gece gidemezdi. Ben kapida bekleyip sayi sayardim. Saydigim kadar para alirdim :D
bakkal necati abimiz vardi. Leblebi tozu alirdik. Kazi kazan alirdik bazen oyuncak cikardi sansimiza. Ceyrek ekmek arasi yumurta ya da ucgen peynir alirdik. Halbuki evde bedava :)) cocukluk iste03 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim :)
Bide cino vardi. Kayisili cikolata :)
En sevdigim cikolataydi. Solucan seklinde yumusak sekerler vardi.
Mahallenin cocuklariyla yakan top oynardik. Bahcelerden cagla calardik :))
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. hepsiii.. babaannemlerin evin en üst katı oyuncaklarımla dolu ne ararsan var.. tasolar. pikacu pelusu.. barbieler.. o cipslerden cıkan kartlar mutfak esyaları.. iple tutup çekilen tırtıl.. pembe panter peluşu.. kocaman ayıcıklar falan bir dolu şey :)
00 Yorumla
+1 yılliseliler bilmez
https://hizliresim.com/pYzdYa
https://hizliresim.com/PEkyY5
https://hizliresim.com/2Q1DYA
https://hizliresim.com/gL87nO
https://hizliresim.com/zE56g7
https://hizliresim.com/Dk2Qlo
https://hizliresim.com/9ponVN
https://hizliresim.com/Z1k8DV
https://hizliresim.com/Dk2QR301 Yorumla
Solo testi
Aydede bisküvisi
Elma şekeri
Pamuk şekeri
Tombi cips
Büyük şişe Coca Cola 2 lt.
Okul kantininde satılan kaymak
Leblebi tozu
Uçan Balon.05 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
86
Cevap
153Cevap
Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. 1-www.myekran.net/.../cocukluk_anilari_6.jpg
2-www.beycan.net/.../...r-taso-resimleri-300x225.jpg
3-https://galeri.uludagsozluk.com/25/sulugoz_4351.jpg
4-www.ohadiyorumm.com/.../...ikolata-m%C4%B1ndar.jpg
5-galeri12.uludagsozluk.com/568/mino_612600.jpg
6-2.bp.blogspot.com/.../meybuz.jpg
:))19 Yorumla
+1 yılBitane baba dusunun 18 yil kumar oynamis 7 yasindan bu yana calismis beni dusunun ne taso ne misket cips aldm diye hic unutmam babam tokat atmsti bana simdi cips getirseler allah sahidim olsun yemem oyun oynamakmi oglen okuldan cik aksam 8 e kadr elektrikcide calis aksam eve gt odev yap hemen yatak allahima bin sukurler olsun son iki yildaa verdiklericin ezildim hep avantaji isimde parmakla gosterilen insanim ege bolgesi bati marmara bolgessaaha teknikerligi dezavantaji cocukluk yillarim ucurtma oldu uctu baska cocuklarin eglencesi oldu
Unutmayin siz mutluyken bir yerlerde ezilenler var
@Sonar06 Yorumla- +1 yıl
@Sonas olacakti ;)
- +1 yıl
Canimsin sen ya.. haklisin elbette ama insan cocukken bilemiuor baskalari Üzgün olamaz saniyor. Ama bak sana ne artisi olmus sen ADAM olmuşsun. Helal olsun sana cansin sen can.. Kendine hep bir seyler matan insanlardan olman cok baska bir sey hep böyle bol dene baska seyler öğren şimdi hayat senin cocuk ol tekrardan biliyorum cok bir sey degismez ama yeni anilar katarsin kendine :)) Dostlarin daima yaninda unutma :)))))),
- +1 yıl
Tesekur ederim sende o canin bir parcasi oldun bnden gecti artik cocugum olursa onla beraber olursa olur :)
- +1 yıl
Sira bna geldigi icin cok mutluyum ben gormedim o gorecek tabiki
Biraz daha eski ancak Looney tunes karakterlerinin olduğu tasolar vardı. onları severdim. :) görselide paylaşayım.
mcdn01.gittigidiyor.net/.../87317219_tn70_0.jpg14 YorumlaDiğer konusunda 323 cevap paylaştı. Neymişsin sen be ;)
Futbolcu kartları toplayan birini görmedim hiç. Tasolarla biraz oynadım. Cipslerden dövmeleride yaptık ama 90'ların ilk yarısıydı. Sen kaçlısın bu arada @Sonas... kız olsaydım bile barbielerle oynamazdım herhalde. mutfak eşyası ne la. sanırım kız oyuncaklarını kast ediyorsun. başka oyunlar ve oyuncaklarla da oynadık tabi hepsinin yeri ayrı. eski günleri hatırladım. sağol sayın soran05 Yorumla- +1 yıl
Eheh 96 lıyım. Aslinda insanlar bunları gormeme şaşırıyor ama cidden hepsini en ama en bolundan yasadim sekerde topladik mahallece çaglalara eriklere kirazlara elmalarada daldik bizim mahalle öyle buyudü aksam ezani okunacak diye odümuz patlardi. Eve girmek aksam dizi demekti :)) cay cekirdek cardak üçlüsü vardi komsular hala deger bilir 35 yillik ayni sitedeyiz ve herkes o civarda oturuyor :)) Burasi bir harika dostum cocuklar hala sokaklarda hatta aramizda kalsin gecen yaz futbolcu kartlari geldi tek poset aldim 3 tane cikiyor icinden o 3 tane ile koca bir avuc yapip kapis kapis yaptim sonrada oynanmadi mahallede eheh
+1 yılSadece bir tane barbie bebeğim vardı saçları çok güzel kokuyordu, üzerinde ki kıyafetlere bayılıyordum :) en çok tasolarla oynadım, koleksiyonum olmuştu :) insanın erkek kardei olunda bir de aramızda 1 yaş olunca mecburen erkek gibi oluyordum benimle de oynasın diye :) çok güzel yıllardı ahh ahh
03 Yorumla- +1 yıl
Ben de sürekli erkeklerle oynardım. Babam bize atari almıştı street fighter oynardım kardeşimle :D televizyonu bozmuştuk, bu oyun yüzünden 3 televizyon değiştirdik :D
+1 yılMutfak eşyaları hariç hepsi (: ama dövmeyi yaptığım zaman annem banyoya sokarsı o kazılıncaya kadar sürterdi kolumu kanser yapıormuş die :D tasolar desen ayrı bir olaydı :D futbolcu kartlarını ne oynardık ,2000 civarı oldu mı balkona çıkar dagıtırdık sona geri üterdik :D ne güzel günlerdi sokakta oyunlar oynamak :D 2 ablam olduğu için evicilik de oynardım ben :D barbielerle filan da oynadık ah ah ne günlerdi
07 Yorumla- +1 yıl
Sen nasıl bir kızsın (:
- +1 yıl
Kötü mü yaa :((ben cinsiyetsiz bir cocukluk yasadim bence olmasi gerekende budur :)) Allaha Şükür bir bayanim:,) ama o zamanlar cocuktum ve kiz erkek ayrim yapmazdim ve dovme delisiyimdir dinen emin olamadigim icin yaptirmiuorum ama hala cd kalemleriyle kendim cizerim resmim iyidir :D
- +1 yıl
Ya mesela futbolcu kartlarını filan kızlar pek oynamazdı (: tabiki cinsiyet ayrımı olmadı benm çocuklugumda da ama belli bir süre sona ilgiler değişiyor , mesela futbolcu kartlarında olduğu gibi (: ben de ip atlamaktan tut evciliğe karttan tut tasoya hepsini oynardım (: dövme dinen sıkıntılı o yüzden yaptırmaman en iyisi olmuş sayın bayan (:
- +1 yıl
Yok yok saymadım (: güzel bir çocukluk geçirmişsin değerini bil (:
Diğer konusunda 815 cevap paylaştı. Barbie ve mutfak eşyaları hariç hepsi:) ne günlerdi l*n ash tasosu büyük karizma demekti ya da action mani olan çocuk zengindi bir sürü cips alınır çokça şişmanlara dağıtılırdı sırf tasolar için sonra bir de sakızlar vardı içinden zoran mirkovicin resmi çıksın diye ala ala tükettiğim:D vay be
010 YorumlaSporcu kagitlari derdik biz taso oynar yenilecegimi anladigim an tüm cirkefiği yapar yenmesine musade etmzdim sporcu kagitlarinda ortak olduğum çocuğu kandirip hepsini kaybettigimi söyler ortakligi bitirip ganimetin hepsine sahip olmak gibisi yoktu meşe oynardik sansimin hic yavar gitmediği oyun hep yenilirdim ara bizim zamanimiz da tula ile yapardik gerçeği lux tu bizim için iste boyle
015 Yorumla- +1 yıl
Benim annemede şikayetler gelirdi çok annem ver derdi verirdim ama geri almasinida bilirdim yüttum seni annem ver diye verdim ver bakayim geri verdiklerini der geri almaya calisirdim yok vermem diyenlwrle gel oynayalim tekrardan deyip oynarken hilelerin en kalitelisini yapip verdikleri inden fazlasini misliyle alirdim çok usuldugunu gorursem borç verir ama geri almazdim böylede yufka yurekliydim ama en son olan oldu iyi iflas ettim ve ganimetler gitti :))
R2D2, C Tripyou, Luc Skywalker, Darth Vader, Hans Solo, Alien, Hayalet Avcışarı, Sevimli Aile Tatilde, Zeki-Metin, Hababam Sınıfı, Blake'in Yedilisi,
Aklıma gelmişken Blakein 7 lisini bulup izleyim :)10 YorumlaOkul çantamın içine şu meşhur futbolcu kartlarının koleksiyonunu yapmıştım ağzına kadar kart doluydu. Hatta 10 kuruşluk kutulardı o kutuların içinden de bir de sakız çıkardı :D Sakızları ağzıma doldururdum falan ahaha :D Sonra işte zamanla büyüdük, çoğusu toprağa karıştı. Hepsi yok oldu göz açıp kapayıncaya kadar :))
018 Yorumla
+1 yılMisket yazmamissin :/ çok fena kafakondik yapardım :)
27 Yorumla- +1 yıl
Ahh ahh yıllarımi verdin ben o cıncıga :)
- +1 yıl
Misketin diğer adı :) bide kaflik vardı :)
- +1 yıl
Simitttt yakar top ortada sıçan birdirbir 9 taş saklanbac bizim oyunlarımiz bunlardi :)
+1 yılÇamurdan top yapıp taşları toz haline getirip o tozlarla o çamur toplarını sertleştirip renkli renkli bomba yapardık yere pat diye düşüp patlamadı güzeldi 😊 tasolar hala olsa keşke nerde o güzelim heyecan veren oyuncaklarımız misket te var tabi 😊 say say bitmez bacım duygulandırma beni 😃
04 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊 birde torpilleri o yuvarlak su giderlerine atınca tüm arabaların alarmı öterdi ya 😊 özledim ya 😊😊
- +1 yıl
😊😊😊
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bebegim vardi ama barbie degildi gercege yakin büyük bebekleri severdim ben :D oyuncak arabalara düşkündüm hala durur odamda cook severim. Kılıçlara bayilirim şu cartoon networkte arada geçen ışın kilici cok hosuma gidiyo :D tasolarla ilgim yoktu misket oynardim ben bir suru misketim vardi. Öyle :D
01 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aynen hepsi :-D bir poset dolusu tasom vardi :-D sonra annem dagitti hepsini mahallenin cocuklarina belki ben koleksiyon yapiodum, yazik etti *.* tasolara bayiliyodum yaa bir de dovme hastaligim vardi her tarafima yapistiriyodum :-D
03 Yorumla
+1 yılTasolarim olmustu bir zamanlar ama cok biriktirmedim. Barbie bebekleri sevmezdim pek, deneyler yapardim olunca ben de. Mutfak malzemelerine asiktim, oyuncak mutfagim vardi cok iyi hatirliyorum, durmadan oynardim orda. Sonra annem ise gidince tencereleri alir karabiberli su corbasi yapardim. :D
00 Yorumla
+1 yılValla gazoz kapaklarını toplayıp mermerlerle onları vurmaya çalışırdık, 9 taş oynardık, miskette hep yenilirdim, tasodada öyle :-) Mahallemizin bakkalı aldığım plastik toplarla zengin olmuştur heralde. Gece oynanan saklambaçlar, yapılan mahalle maçları, hatta yılan bile oynuyoduk. Bu eğlenceli oyunlarada sabah evde susam sokağını izleyerek başlıyoduk, edi ve büdümü desem yoksa minikkuşla kurabiye canavarımı :-) Gerçekten çocukluğunu çocuk gibi yaşayan son nesildik heralde..
01 Yorumla
+1 yılben çocukluğumu istiyorum ya keşke sabahtan akşama kadar taso oynadığım, futbolcu kartı oynadığım o günleri istiyorum o günler özledim poşet poşet biriktirirdim tasoları falan...
02 Yorumla- +1 yıl
biz sokakta top oynayan son nesildik ben bunu bilir bunu söylerim dediklerine sonuna kadar katılıyorum
tasoo, sporcu kağıtları (biz öyle derdik), cıncık (misket buda bilirsiniz), isim şehir oynardık simiiiit oynardık kız ayarlamak için sek sek oynardık. P otgel diyoduk la onada herkes öyle mi diyodu acaba :D
01 YorumlaBenim cevabim da hepsi :) bebekler , futbol kartlar , misketleri , tasolar , cips dövmeleri :) çok güzel günlerdi :) ama benim çocukluğum bunlardan çok mahallede top oynamakla geçti :) maç yapardik , saklambaç oynardik , çok güzel günlerdi :)
02 Yorumlamermili silahlar , tasolar , Beybileytler, misketler , kum topu savaşları, gece saklambaçları, yu gi oh ve futbolcu kartları ooo say say bitmez
24 Yorumlahepsi anasını satayım barbie bebek dahil. kardeşimle taso oynuyordum karşılığında onun barbieleriyle oyun oynuyorduk. tam pislikmiş şu an düşündüm de :(
01 YorumlaDiğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. Pokemon tasolar (kendimce vuruş teknikleri bile geliştirmiştim) şöhret sakız ve cipsten çıkan dövmeler
03 Yorumla- +1 yıl
Bilir misin bilmiyorum da biz birde çivi oynardık :) oda çok zevkliydi bir dolu oyun geldi aklıma ya misketlerim falan vardı en büyüsüne gaflik derdik bebeklerimde çoktu ama onların saçlarını keserdim kendi diktiklerimi giydirirdim onların kıyafetlerini kaybederdim hep bir çuval da barbie ceseti vardı odamda kiminin kolu yok kiminin bacağı Ahaha iki abiyle büyüyünce böyle oluyor :)
- +1 yıl
Hahahhaa yaaaa icime oturdu kolunu takarken bebegi iceri gocurmustum duzeltemedimde geri oyle kullandim uzun sure üstelik manyakliga bak kafasida yoktu ahah ben kizlarin saclarini keserdim sonra kiyafetleri falan cikarip bunda ne var diye bakardim ona göre isim koyardim ehehhe ne malmisim :D
+1 yılDeprem olana kadar futbolcu kartları, misketler, power rangers kartları, deprem zamanı ise tasolar ve atari oyunları diyebilirim. He bir de çok sevdiğim Rivaldo formam :)
02 Yorumla- +1 yıl
Çok şükür bizde bir sorun oluşmadı psikolojik problemler dışında ama yakınlarını kaybeden çok sayıda tanıdığım oldu. Başlı başına koskoca şehri kaybetmek ise en büyük kayıp.
Sakizdan çikan power rangers yapistirmalari vardi sakizlarini hep dagitirdim yapistirmalari biriktirirdim :D
022 YorumlaBarbie bebekler haric hepsi dovmelerde kendimizi havali bisey hissediyorduk hele tasolarda offf halen daha saklarim evde vardır bir sürü bilyem vardı kendime 2 avuc kadar ayirdim geri kalanini dagittim neler vardi ya :)
03 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bizim zamanımızda bunlar bile yoktu kendimiz oyuncak yapardık çamurdan araba, kaucuk yaprağından maske, uçurtma, misket, çelik çomak, beş taş, birdiri bir, yedi kule, mollik, Daha birçoğu doğal sanat ürünleri kullanırdık :D
012 Yorumla
+1 yılBarbie evim vardı. Bir de bana hep artık kumaş getirir di annem kendi kıyafetlerimi dilerim yani barbielerimin
03 Yorumla- +1 yıl
Ben hiç öğrenemedim işte onu ama 5 6 tane bebeğim vardı kız arkadaşlarımı da cagirirdim dışarıda oturur kıyafet dikerdik
+1 yılHalının motiflerinde araba sürmek, misket, sporcu kağıdı, niyet, uçurtma, gazoz kapağıyla oynadığımız oyunlar...
07 Yorumla- +1 yıl
birdirbir, ağaçlara dalmak, mahallenin çeşmesine gidip su içtikten sonra su savaşı yapmak, dansa davet. Ah ulan dansa davet, bir kız ilk kez resmi şekilde yazdığım oyun:D
- +1 yıl
tüf tüf vardı plastik ince elektrik borusundan kağıt atardık :D
- +1 yıl
burgulu bir çubugu oluyordu, fırfır gibi bişeydi adı :D tutma zımbırtısı vardı. Onun bir de çekmelisi vardı yuvarlak pervaneli.
Futbolcu kartları tasolar futbol topları. Sokak kokusu ve mahalle maçları. Allah'ım o güzel günler geri gelir mi acep. Ne de saf misiz küçükken insan yaş kemale ermeye başlayınca anlıyor
12 Yorumla
+1 yılBir tane boyle kocamaaan bebegim vardi onun bir gozunu cikarmistim icine gocmustu bende onu ugrasip dururdum cikarmak icin hata bende neden parmakliyorsun bebegin gozunu gordukcade korkardim:-D
01 YorumlaDiğer konusunda 638 cevap paylaştı. Taso, sporcu kartları, misket, cipsden sakızdan ç ıkan dövmeler, sonra bir ara cipsten küçük bardak gibi şeyler çıkardı unutmam onu. Sonra sonra teknoloji girdi işin içine, önce el atarisi sonra televizyon atarisi vardı. Çok güzel günlerdi
014 Yorumla- +1 yıl
+1 yılPokemon , Beyblade, Futbolcu kartları, Tsubasa, Küçük askerlerim ve oyuncak silahlarım :))))
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen, hatta sapan filan illaki herkesin bir sapanı olmuştur bence :)
+1 yılCipsiden çıkan dövmelet ve pokemon tasoları :-) bebeklerle oynamazdım
01 YorumlaBoncuk atan tabancam
Tasolarim
Bilyelerim duruyor buyum ihtimal oglum olacak benm ya :)03 YorumlaBenim çocukluğum cinslerine içinde taşo var mı diye el yordamiyla geçti.
05 Yorumla15,000 civarı tasom vardı bulunduğum şehir de mahalle mahalle gezip herkesi yenerdim...
Annemin tasoları yakmasıyla çocukluğum son buldu.:)03 Yorumla
+1 yılPokemon tasoları, misketler, gazoz kapakları , ve çamurdan yaptığımız eşyalar :))))
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya o çamurun içine bulanmak ellerimizle her şekli vermek muhteşem bir duyguydu. Özledim o günleri yahu. :/
+1 yılKesinlikle taso
Bsrbi bebeklerim misir bebeklerim
Dovmeler cinolar03 Yorumla- +1 yıl
Ooyyy bizde yok cocuklugumdan sonrs yemedim :(
Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Beyblade , tasolar sora ticarete atilmistik mahallecek. :D
04 Yorumlahepsi ama en çok barbi, gazetelerin verdiği kağıt bebekler, el aterisi ve sanal bebek :)
04 Yorumla- +1 yıl
hyr el aterisi farklı.>>galeri2.uludagsozluk.com/.../...arisi_354543_m.jpg
mario ve kuş tv ye takılan aterideydi :D
- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbenimde hepsi sabah evden 10 tane bilye veya kartla çıkardım akşam kökmüş cebim ellerim dolu şekilde eve dönerdim evde de sindy bebeğime kıyafetler tasarlayıp dikerdim :)
01 Yorumla Diğer konusunda 24,1b cevap paylaştı. cipslerden taso çıkardı hep , cıpsler parça pıncık olurdu paketlerın ıcınde. hep mıncıklardık. futbolcu kartlarının ıcınde sakızlar olurdu hem boyalı boyalı. hangı cipslerden dövme çıkıyordu?
05 YorumlaDiğer konusunda 875 cevap paylaştı. NE guzel gunlerdi dimi 😊 simdiki cocuklar gunlerini PC basinda ölduruyor...
03 YorumlaNick ten belli değil mi? Tabiki tasoo.. pokemonun hastasıydım be reiz..
05 Yorumlabebek mutfak eşyalarıyla hiç oynamadım nefret ederim kız çocuğuna annelik ev kadını rolünü vermekten hep tasolarla oynardık
03 Yorumla- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılSporcu eteketleri sanatçı eteketleri vardı çıkartmaları yapıştırıp TOP ATARİ FORMA gibi hediyeleri kazanmak vardı hatırlıyor musun @Sonas hanım? ;)
022 Yorumla- +1 yıl
aynen yaa o yüzden yeşim salkım şarkılarını dinlemezdim sevmezdim o kadını :d hala empatim var :D
- +1 yıl
Aynen yaa bide EGOİST diye bir grup vardı onu bulmuştum da ah be Yeşim im yaktın beni atari alamadım :( :))
- +1 yıl
Kız ALLAH iyiliğini versin KUŞAK farkı var :/ :D messi daha dünki çocuk yahu ben 95 ila 99 arasından bahsediyorum :O Yaş aralığına bakmamışım :O sahi kaçlısın sen ;) (BEN 86 lıyım)
- +1 yıl
Anam anam yaa :) pıtırcıkgillerden ;) :D Ben yaş aralığına bakmadım haa senin nickini görünce de olgun yaştasın sandıydım ;) Ama akıl yaşta değil @Sonas ta ;) :D
- +1 yıl
Dur o zaman... Tüüüü... seni Cadı seniii Gıcıklıkta master yapmışsınnn :@ gıcık seni :D
- +1 yıl
Üzülme gitmede şaka yaptim yaa :( üzülürsen ben ölürüm pitırcik :( şaka kaka olmasın bak otur oturduğun yerde dayağı yersin bak :-P :-D
- +1 yıl
:-D küsme yaa :( ondan dedim istersen sen döv beni ama küsme bee :( (dövecen ya beni acır mi ki :( )
- +1 yıl
Cok pis kaslarim var valla burdum mu morartirim gecen arkadas bana vurup duruyor yapma Diyorum yapiyormyapma diyorum yapiyor bir vurdum ertesi gün mesaj geldi yakatan kalkamiyorum hayvanoglu hayvan ahahha bende gittim kufr icin bidaa dövdum ahaha sonra tum bana sarildi öptü koluma girdi mal :D onu seviyom burdan duysun bu arada kiz yanlis anlasilma olmasin ahha
- +1 yıl
Yuhh. .. temiz dayak yesem direkt mezara yani :-O sen nerede yasiyorsun? Aynı şehrin çocuklari isek kaçacam :( :-D merak ettim seni ha nasıl bir hayvan pardon kızsin :-D (bu arada o kız yanlış anlaşılmasin demişsin şimdi onu söyleyince yanlış anladım :( :-D )
- +1 yıl
Sen nerede yaşıyon ona göre önlem alacam cevabimi alamadım :( DOST ACI SÖYLER miş yalanmi söyleyeydim :( :-D
- +1 yıl
Corrrtttttt. ... tehlike yok :-D İzmir Buca (aoc ne küfür mü ettin? :( :) )
- +1 yıl
Kız sen yanlış anladın deli :( sanki ben evini basıcam :( ben oralarda değilim izmirdeyim dayak yerim diye korkuyodum ya ondan denk gelmeyiz dövemezsin tehlike yok diyorum :D anladın? ;)
Saat 7 de beyblade için uyanırdık sonra cipsleri seçip içindeki tasolarla oynardık. Güzel zamanlardı
02 Yorumlaçim sahada maç yapmak varke napcaksn tasoyu yegen:D
01 YorumlaDiğer konusunda 653 cevap paylaştı. en güzel şeyler çok geride kaldı elimizde tutabiklerimiz artık bizimle
14 YorumlaYaş itibariyle hiçbiri. :)
Misket gazoz kapağı, kibrit kutuları :)))05 Yorumla
+1 yılGunduzleri çamur dan yaptigimiz ev arabalar aksamlari toplanip oyun oynamalarimiz hepsi cok guzeldi
08 Yorumla- +1 yıl
Gece anne babayi uyutup okaranlikta kacar korebe oynardik:-D:-D
- +1 yıl
Bizde arka taraftan merdiven dayar pencereden iceri girer uuuyormus gibi yapardik annem kontrol edince rahatlardik:-D:-D bazen bizi bulamazdi ablam tuvalete gittiler diye idare edrdi ne gunlerdi ya
- +1 yıl
Simdi disari ciksan o oynayan cocuklar yok hepsi internet kafedeler sanal yasiyorlar oyunlarini
- +1 yıl
Eski cocuklar yok toplanip kizgin tas oynardik koydeyken aksam gunduzleri daga cikip oturur koyu izler buyunce napacagimizi konusurduk piknik yapardik :-D:-D:-D
Ömrüm bakkaldan kaçmakla geçti.. Hep cipsleri elleyerek tasolu olanları alıyordum tabi ben bulasıya kadar paketteki tüm cipsler toz :D
02 Yorumla
+1 yılBarbie haric hepside bu duvar dibi nasil oluodu yaaa sanki hatirlar gibiyim ama hatirliamiom hayatimin bir parcasiydi o oyun
03 Yorumla- +1 yıl
Hee yok biz kartlari alioduk duvara yuz ustu yapistirioduk assagi birakioduk duz durursa alioduk ter durursa rakibin aliodu :D
oo çok be..
Taso - Araba - Topaç - Misket...
Şimdi çocuklar çok şanssız :(
İlerde düşünüp de yâd edecek bir çocuklukları yok...06 Yorumla- 05 Yorumla
Barbie ve mutfak eşyaları dışında hepsi taso yüzünden az kavga etmedik arkadaşlarla vay be yazarken duygulandım zaman ne çabuk geçmiş
01 Yorumla- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılPower Rangers. Sindy bebekleri. Oyuncak koltuk takimlari. Birde mini milkler. Hee unutmadan cheetos ve pringles.:))
01 Yorumla biz yaşlandık bee onlar ne biz gazoz kapagı ile oynardık
05 Yorumla
+1 yılTaso yüzünden çok kavga etmişliğim vardır. Ahh gençliğimm gençliğim..
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen. Cipsleri mıncıklardım marketten çıkar bıktım l*n sizden yettiniz artık diye kovalar, mahalle maçları, akşam ezanında eve ol, anneeeeeeeğ neş dakla daha yaaa...
Bebeklerden Nefret Ederim
Ayıcıklarımı Dövüştürüyordum04 Yorumla- Devamını Gör (179)
Devamını Gör(224)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası