koç tıp yeni açıldı ve hastane de yapılcakmış ama hacettepenin de en iyi olduğu su götürmez bi gerçek ama gönlüm koçtan yana istanbul iyidir gibisinden hayat orda falan ama koçta çok vaka göremiyomuşsun ne yapmalıyım ?
Cevabın nedir?
+1 yılTamam.Hacettepe köklü ve yılardır Türkiyenin en iyisi ama Koç üniversitesinin sağladığı imkanları, yurt dışı olanakları ve en önemlisi sorgulayıcı bilim adamı karakterini veremez.Refah bir yaşam her zaman özgür düşünceler için idealdir.Koç Tıp derim ben
10 Yorumla
+1 yılhacetepe en iisidr bence ben bisene okudum çok memnundum.sana gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirm.
01 Yorumla
+1 yılHacettepe devlet bir kere,adı var.Kesinlikle Hacettepe derim.İlla İstanbul istiyorsan çapa ya da cerrahpaşa hangisi unuttum ikisinden biri hacettepeye yakın ayardaydı oraları tercih et.
00 Yorumla
Koç daha yeni sanırım. Ben de hacettepe yi seçerdim ama istanbuldan nasıl gidebilirdim bilmiyorum. Herhalde çok arada kaldıysam hacettepeyi de gezerdim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
6Cevap
+1 yılAkdeniz yaz bnce orda tıptaym . Şehirin bunaltıcı havası yok ist falan çok kalabalık en iisi ya antalya yada izmir yaz bnce ...
02 Yorumla- +1 yıl
izmir ozaman tereddüt bile etme . Bak ist çok kalabalık bunalır sıkılırsın öğrenci şehri diil .Ankarada çok soğuk gelir sana izmiri düşün ..
Hacettepe ya da Cerrahpaşa diyorum.Koç'u 10 sene sonra okumak istersen oku ama şimdi okuma.
00 Yorumlatartışmasız Hacettepe tabii ki
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hacettepe en iyisidir.
00 Yorumlahacettepe tr nin en iyi ünisi be ne koçu
00 YorumlaHacettepe. Koç dusunme bıle
00 Yorumla
+1 yılyaşayacağın yer de önemli.
01 YorumlaPara varsa koc beyin varsa hacettepe
13 Yorumla- +1 yıl
En iyi cevap
- +1 yıl
Belki tam burslu kazanıyo? 15 kisi alacakmis tam burslu sınavda ilk 203 e girmek gerekiuor burada pek bir para durumu olmaz
+1 yılHacettepe tıp. bir ekoldür, bir klasiktir.
00 Yorumlahacettepe
00 Yorumlahacettepe ismi yeter
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu punaları ansıl yapıyosunz ya
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHacettepe derim.
00 Yorumla hacettepe
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası