arkadaşlar elektrik-elektronik mühendisliğinin çalışma,iş bulma olanakları nelerdir? devlet babaya sırtımızı yaslayabiliyor muyuz? yoksa özel sektör mü sadece?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İş tercihinde yol gösterebilir.
https://youtu.be/F7QkJknGAy810 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılElektrik-Elektronik Mühendisliği iş bulma ve çalışma alanı bakımından en iyi bölüm diyebilirim. Devlete de sırtını yaslarsın özelde de çalışırsın. Çalışma alanı gerçekten çok büyük iş bulamama gibi bir durum söz konusu değil.
06 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim ne demek :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
iş bulursun yalnız başlangıçta çok düşük ücret verirler (1000 TL gibi) fakat sabredersen ve bir kaç tane iş değiştirirsen 5-10 yıl içerisinde hem ücret hem de kariyer olarak iyi bir yere gelebilirsin.
00 YorumlaSenle kafa kafaya verip bizim televizyonu tamir edelim =))
03 Yorumlaçok fazla var. her yerde elektronik her yerde elektrik var. iş çok kolay bulursun. ama işi para kazanmak için değil sevdiğin için seç
014 Yorumla
+1 yıldevlet kurumları bu meslekte genelde erkek personel talep eder bilgin olsun
04 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok.
- +1 yıl
devlet memuruyum, ve çalıştığım yerde bi tane bayan elektrik teknisyeni yok
- +1 yıl
Çünkü piyasada bayan elektrik teknisyeni hiç yok.
+1 yılçok çeşitli iş imkanları mevcut önü açık bir meslek.
00 YorumlaYaptığı bölümü / işini cidden iyi bilen biriyse elektronik dalında uçar gider merak etme. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBundan daha önemlisi mühendislik fakültesine giripte canlı çıkabilen kız var mı onu araştırman lazım bence.
10 YorumlaBitirdiğin üniversitede çok önemli bence
00 YorumlaMekatronik oku.hayatini kurtar
09 Yorumla- +1 yıl
Snowguard arkafas benim ozgecmisimi bilir:) sen sadece beni dinle.kisace kendimi anlatayim.
8 yil siemens san tic as
2 yil anel gurup
Simdide bir enerji firmasinda uretim planlama uzmaniyim
sen sadece bana kulak ver bence.vardir bir vildigi de.
cunki mekatronik hem elektrik hem elektronik hemde mekanik tir:)) - +1 yıl
Buradan anlatman pek bir anlam ifade etmez.arastir. birde mutlaka
SAP yaz google arastir. bu bilgisayar programinin egitimi cok pahalidir.ama ogrendiginde sira arkafasinla ayni is yerine girin sen SAP bil.o bilmesin.maas garkinin min 2000 tl olmazsa ben bisey bilmiyorum;) dediklerimi yapar ve basarirsan omurboyu bana dua edeceksin;) - +1 yıl
Abim ne diyorsa onu yap :)
- +1 yıl
Evet şeftali, bugün yanına kazık çakacaz diye yavrucuğu ortadan ikiye yardık. Bağladık mağladık ama inş. tutar :)
- +1 yıl
Aklımda bulunsun. O bahçe bizim değil. Kardeşimin kayın pederinin bahçesi. Kendi bahçemi aldığımda dediğin yere bakarım.
- +1 yıl
Eyw abi iyi geceler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsağlık sektörünü tercih etmen isabetli olmuş abla.
00 Yorumla
+1 yılhiç yok
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Elektrik-Elektronik Mühendisliği iş bulma olanakları nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar